Dům přírody Bílých Karpat  expozice
Předmětem veřejné zakázky je realizace výstavních expozic, dodávka a instalace audiovizuální techniky pro expozici včetně zvukového a obrazového obsahu (zvukový a obrazový obsah dle libreta a scénáře), zavedení automatizovaného průvodcovského systému včetně zvukového a obrazového obsahu, dodávka vybavení nábytkem a dodávka výpočetní techniky.
Nová vstupní a vjezdová zóna západ BVV
Předmětem tohoto projektu je nová vstupní a vjezdová zóna, která je souborem objektů, které společně a ve spojení se stávajícími objekty výstaviště budou tvořit ucelený komplex v jeho západní části. Západní část areálu zadavatele bude uvolněna pro stavbu nového multifunkčního sportovního a kulturního pavilonu, proto je nutné uzavřít výstaviště na ...
Dodání a výměna Hepa filtrů třídy H13, H14
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace Hepa filtrů H13 a H14 do septických, aseptických a superaseptických prostorů FNUSA včetně všech souvisejících služeb a prací a uvedení do provozu. Součástí předmětu plnění této veřejné zakázky je instalace nových filtrů, zaregulování, defektoskopie a validace prostor dle ISO 14644-1:2019, ...
Provádění obnovy veřejného osvětlení ve statutárním městě Brně
Předmětem veřejné zakázky je uzavření 3 rámcových dohod (na každou z částí veřejné zakázky bude uzavřena samostatná rámcová dohoda) za účelem zajištění obnovy veřejného osvětlení v určených lokalitách města Brna, kde je veřejné osvětlení v havarijním, resp. technicky nevyhovujícím stavu. Konkrétní plnění (obnovy veřejného světlení) budou vždy ...
Dům přírody Pálavy - vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení zrekonstruovaného objektu RMM v Dolních Věstonicích, kde se nyní nachází Archeologické muzeum. Expozice bude interaktivní a bude vhodná pro individuální návštěvníky i organizované skupiny napříč všemi generacemi. Zakázka je rozdělena na 11 částí, přičemž účastníci jsou oprávnění podat nabídku na ...
Psychiatrická péče - nábytek
Nábytek pro psychiatrickou kliniku v postupných dodávkách.
Dodávka interiérového vybavení - Dům v parku
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodání a montáži interiérového vybavení objektu Dům v parku.
Modernizace kina Sokolský dům Vyškov - interiér - nové vyhlášení
Předmětem zakázky je modernizace interiéru - sálu - kina Sokolský dům ve Vyškově. Původně multifunkční sál, který měl funkci kina, tanečního a zároveň divadelního sálu, bude modernizován v nový moderní kinosál.
Psychiatrická péče - stoly III
Dodávka stolů pro Psychiatrickou kliniku FN Brno
Velké Opatovice - Inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Hliníky pro výstavbu RD
Předmětem veřejné zakázky je výstavba inženýrských sítí, veřejného osvětlení, komunikace, výstavba čerpací stanice a přípojky plynovodu v lokalitě „Hliníky“ ve Velkých Opatovicích a rekonstrukce kanalizační ČS včetně kanalizačního výtlaku v lokalitě „Pod Dubím“ ve Velkých Opatovicích.
Výroba, dodávka a montáž osvětlovacích těles v rámci I. až IV. etapy do rekonstruovaných kanceláří
zhotovení, dodávka a montáž osvětlovacích těles do 55 zrekonstruovaných kanceláří ÚS, jedná se o zavěšená svítidla, která budou subtilní liniová a ve větších kancelářích budou spojena v obdélník či čtverec.
Poptávám těsnění k chladničce Indesit
Poptávám těsnění dveří chladničky Indesit mod.:RAA24 rozměr :530 x 1017.
Dodávka atypického a sedacího nábytku
Dodávka atypického a sedacího nábytku - čtyři části veřejné zakázky - výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z dýhy, výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z lamina, dodávka, montáž a instalace otočných kancelářských křesel, dodávka, montáž a instalace sedacího nábytku.
Nábytek a vybavení interiéru - Rekonstrukce areálu ZŠ Hapalova - Marie Hübnerové
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku a dalšího interiérového vybavení do rekonstruovaného objektu školy na adrese Marie Hübnerové 1766/1 v Brně-Řečkovicích.
Psychiatrická péče - noční stolky
Dodávka nočních stolků pro psychiatrickou kliniku.
Psychiatrická péče - židle pro dětské oddělení
Dodávka židlí do terapeutické místnosti a pokojů pacientů pro dětské oddělení psychiatrické kliniky.
Poptávám zástěnu za kuchyňskou linku
Poptávám cenovou nabídku na m2 zástěny za kuchyňskou linku v černé lesklé barvě. Děkuji za odpověď S pozdravem L.Sedláčková
Psychiatrická péče - stoly II
Dodávka stolů pro Psychiatrickou kliniku FN Brno dle objednávek zadavatele.
Dynamický nákupní systém na dodávky lůžkovin, prádla a pracovních oděvů
Předmětem plnění DNS a následně zadávaných veřejných zakázek v rámci DNS budou dodávky lůžkovin, stolního, toaletního, kuchyňského prádla a pracovního oblečení.
Inženýrské sítě a komunikace pro lokalitu výstavby RD Lipovec
Předmětem veřejné zakázky je výstavba inženýrských sítí, veřejného osvětlení a komunikace v obci Lipovec, Jihomoravský kraj.
SZ Uherčice - dodávka nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku a interiérového vybavení v následujícím rozdělení na jednotlivé části veřejné zakázky: 1. část veřejné zakázky - Dodávka truhlářských výrobků včetně kuchyňských linek 2. část veřejné zakázky - Dodávka interiérového vybavení
Psychiatrická péče - stoly
Dodávka stolů pro Psychiatrickou kliniku FN Brno dle objednávek zadavatele.
Psychiatrická péče - sedací nábytek II
Předmětem plnění veřejné zakázky je postupná dodávka sedacího nábytku pro Psychiatrickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Poptávám montáž markýzy
Poptávám montáž markýzy koupené v hobbymarketu. Montáž do stropu balkónu v sedmém patře.
Fejfalíkova, Legionářská - rekonstrukce komunikace a veřejného osvětlení
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení stavby s názvem: Fejfalíkova, Legionářská - rekonstrukce komunikace a veřejného osvětlení v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.