Poptáváme plastová okna vč. příslušenství
Poptáváme plastová okna s termoizolačními trojskly následujících počtů, rozměrů (šířka x výška), resp. provedení : 15 ks 3000 x 1000 mm (dělené - 1/3 s ventilací) 3 ks 2000 x 800 mm (dělené s ventilací) 2 ks 2000 x 500 mm (dělené s ventilací) 2 ks 1200 x 500 mm (s ventilací) 1 ks ...
Poptávám časové relé TX110PC
Poptávám časové relé TX110PC (napájení 230V)
Poptávám cenovou nabídku na okna, dveře a příslušenství
Dobrý den, prosím o nacenění zakázky, kterou rekontruujeme jako realizační firma prosím o cenovku do 17,9 ten den musím odevzdat investorovi děkuju.
Zlepšení tepelně izolačních vlastností ZŠ Trávníky Otrokovice, Hlavní 1160
rekonstrukce ZŠ Trávníky v Otrokovicích je výměna některých oken a některých vstupních dveří za nová do stávajících otvorů, dále bude provedeno zateplení vnějších stěn a střech objektů základní školy Trávníky. Dále budou provedeny nové venkovní omítky a další úpravy související se zateplením objektu. Dispoziční řešení se nemění.
Poptávám plastová okna
5 ks oken bílých plastových - rozměr 2080šířka x 970výška se středovým sloupkem. levé okno otevírací + pravé otevírací + výklopné - mikroventilace . Prosíme nejlepší cenu včetně montáže. Termín dodání od objednání : Děkuji za rychlou reakci . Ing. Jan Valendin - VALENDIN spol. s r.o.
Poptáváme vnitřní dveře z masivu
Poptávám vnitřní dveře z masivu. Stavební otvor pro pěnu a dveře s futry je 92 cm * 197 cm. Průchozí výška po otevření dveří je 187 cm. Barva je mahagon, teak.
Poptávám nacenění plastových oken
Poptávám nacenění plastových oken: - okno plastové - bílé - 3 kusy - Rozměr – 2300 x 1600 - trojdílné – dvě otevíravá křídla + jedno otevíravé s ventilačkou - žaluzie - síť - vnější parapet 35 cm Požadujeme vybourání starých oken s následnou kompletní montáží oken i vnějšího parapetu. Lokalita – Lípa u Zlína S pozdravem Lukašík.
Poptávám plastová okna
Poptávám cenovou nabídku na plastová okna jednodílná pouze sklopná barva šedá zevnitř i zvenku š x v (cm): 112 x 38 89 x 52 118 x 86 dvojskla březová kůra 1 ks dvojdílné se sloupkem s čirým sklem v barvě bílé zvenku i zevnitř, mezi skly bílá plastová mřížka, oba díly otvíravě sklopné 161 x 174 cm. Práce bez zednického ...
Kulturní dům a hasičská zbrojnice ve Vlčkové
a)stavební práce (CPV 45000000-7) vázané na rekonstrukci objektu KD a HZ ve Vlčkové, č.p. 135 a 136, Vlčková, PSČ 763 19, Kašava – výměna otvorových výplní, zateplení obvodového a střešního pláště b)součinnost při administraci žádosti o dotaci.
Kulturní dům a hasičská zbrojnice ve Vlčkové
a)stavební práce (CPV 45000000-7) vázané na rekonstrukci objektu KD a HZ ve Vlčkové, č.p. 135 a 136, Vlčková, PSČ 763 19, Kašava – výměna otvorových výplní, zateplení obvodového a střešního pláště b)součinnost při administraci žádosti o dotaci.
Zlepšení tepelně technických vlastností školních budov ZŠ TGM Otrokovice
výměna oken a vstupních dveří za nová do stávajících otvorů, dále bude provedeno zateplení vnějších stěn a střech objektů základní školy. Dále budou provedeny nové venkovní omítky a další úpravy související se zateplením objektu. Dispoziční řešení se nemění.
Úspora energie objektu 113. budova v Baťově areálu Zlín
zateplení obvodového pláště, zateplení střechy, výměna oken a dveří.
Úspora energie objektu 113. budova v Baťově areálu Zlín a Předávací stanice pára-voda Budova 113
ČÁST 1: zateplení obvodového pláště, zateplení střechy, výměna oken a dveří. ČÁST 2: rekonstrukce výměníkové stanice včetně MaR.
Zateplení a výměna oken obj.A,B,C,D ZŠ Valašské Klobouky
Předmětem veřejné zakázky „Zateplení a výměna oken obj.A,B,C,D ZŠ Valašské Klobouky“ je rekonstrukce obj. A,B,C,D základní školy ve Valašských Kloboukách, zaměřená na zlepšení tepelně technických vlastností, které zahrnují zateplení obvodových stěn, výměnu výplní otvorů a související stavební práce – nemění se účel užívání objektu. Jedná se o ...
Poptáváme vstupní dveře v bytovém domě
Výměna vstupních dveří na bytovém domě v Otrokovicích pro handicapované občany. Podmínky: snadné otevírání pro osoby na invalidním vozíku, zároveň však zabezpečení proti vstupu cizích osob, odolnost materiálu proti mechanickému poškození-nárazy vozíků. Navrhněte řešení a cenovou nabídku.
Poptávám cenovou nabídku na stěnové panely
Poptávám cenovou nabídku na stěnové panely.
Poptávám dutinkový polykarbonát Lexan
Poptávám lexan 10 mm šířka 1000 mm výška 2000 mm.
Materiál na opravu VO - rezerva
Jedná se o dodávku materiálu, určeného k opravě veřejného osvětlení. Dodávky budou prováděny průběžně v 1. pololetí r. 2013. Bližší informace, druhy materiálu, množství, harmonogram dodávek, jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Slavičín – zateplení veřejných budov
Předmětem veřejné zakázky je zateplení vnějšího pláště budovy, zateplení stropů a výměna výplní otvorů novými prvky, které zaručí dosažení projektovaných parametrů z hlediska tepelných ztrát. Bude provedena nová fasáda jako součást zateplovacího systému. Zakázka je dělena na 7 částí.
Poptávám obložkové zárubně
Poptávám obložkové zárubně 80cm javor levé i pravé
Poptávám terasové kompozitní čtverce
Poptávám terasové kompozitní čtverce na terasu 45m2.
Úspora energie objektu 113. budova v Baťově areálu Zlín
Zateplení budovy, výměna oken, výměna vnějších dveří.
Poptávám plastové okno, vč. montáže
Poptávám výrobu a montáž (vč. zapravení) jednoho kusu plastového okna (130x120 cm) s balkonovými dveřmi (190 x 70 cm) do rodinného domu. Místo realizace Zlín-Malenovice, termín - co nejdříve.
Poptáváme repasi technologie koupaliště
Repase technologie koupaliště (Městské koupaliště Otrokovice) - Filtry Alt. č.1 2 ks – pískové filtry 2.5 bar Filtry jsou vyrobeny z polyesterového stříkaného sklolaminátu, vybaveny vnitřním rozvodem potrubí včetně tryskového dna. Parametry filtrů: Provozní tlak 2.5 bar Maximální tlak 3.17 bar Průměr filtru 2000mm Výška pískové náplně ...
Poptávám garážová vrata
Poptávám garážová vrata lamelová,s pohonem,v jedné lamele uprostřed sklo,barva Aluminium,šířka 3900mm,výška 4300mm,2 kusy vč.montáže do novostavby