Poptávám OSB desky a palivové dřevo
Dobrý den, prosím o zaslání info o ceně OSB desek 8 mm, počet 14 ks. Dále o cenu palivového dřeva za 1m3. Děkuji Lukáčová
Ekologizace CZT Žatecké teplárenské, a.s. - rekonstrukce kotlů K1 a K2 a výstavba odsíření
Rekonstrukce stávajících roštových kotlů K1 a K2 jejich přestavbou na kotle s prvky fluidní techniky a výstavba odsíření založeného na principu kondicionované sorbce včetně související projektové a inženýrské činnosti dle zadávací dokumentace.
Rekonstrukce chmelnice Trnovany – dodávka kotev
Předmětem zakázky je dodávka materiálu k provedení rekonstrukce chmelnice – ocelových výrobků (kotev) podle soupisu dodávek, který je přílohou zadávací dokumentace.
Ekologizace CZT Žatecké teplárenské, a.a. - lokalita VS 4
Rekonstrukce stávajícího rozvodu tepla čtyřtrubkových rozvodů tepla výměnou za horkovodní předizolované (PI) potrubí o celkové délce cca450 m a výstavbu 11 kompaktních předávacích stanic o výkonu ÚT/TV 70-230kW/110-210kW v objektech v lokalitě VS 4.
Plynová kotelna pro Městskou plaveckou halu Louny
předmětem veřejné zakázky je změna vytápění v objektu Městské plavecké haly v Lounech. Objekt bude odpojen od centrálního zdroje vytápění a bude v něm zřízena samostatná plynová kotelna. Zdrojem vytápění budou dva nové plynové kondenzační kotle doplněné dvěma mikrokogeneračními jednotkami. Teplovodní rozvody budou ponechány stávající.
Poptávám adaptéry LED osvětlení
Poptávám adaptér 24V 70 mA 1,7 VA k venkovnim led světýlkům 20ks, Exihand.
Plynofikace objektů Města Loun
Předmětem VZ je změna vytápění v objektech ve vlastnictví Města Louny - Městské sportovní haly, Městského úřadu II a Domova pro seniory U Pramene. Objekty budou odpojeny od centrálního zdroje vytápění a v každém objektu bude zřízena samostatná plynová kotelna. Zdrojem vytápění budou nové plynové kondenzační kotle, v objektech budou zachovány ...
Zastávka čp. 1135 - stavební úpravy
Předmětem zakázky je mj. výměna stávajících oken za nová vč. výměny venkovních a vnitřních parapetů, vybudování nových okenních otvorů a jejich osazení okny novými, nová fasáda s navrženými štukatérskými detaily včetně meziokenních vyzdívek, výměna vchodových dveří, repase vstupních schodišť, nové stropy, nová sociální zařízení, včetně podlah, ...
Poptávám plastová okna, vč. dopravy
Poptávám pevné plastové okno v bílém provedení pro stavební otvor těchto rozměrů š 1960 x v 580 mm v cekovém počtu 2 ks. Sklo čiré neprůhledné (kůra). Cenovou nabídku prosím včetně dopravy do Podbořan.
Snížení emisí NOx ze zdrojů Elektrárny Počerady, a.s. kotel K2 a K5 - IT-94-14-00357; IT-90-14-00462
Dodávka, montáž a provozní ověření kompletního systému pro snížení emisí NOx pod limitní hodnotu na kotlích č. K2 - K5 v Elektrárně Počerady, včetně provedení úprav na stávajícím zařízení včetně nastavení a seřízení systému.
Poptávám příslušenství k sprchovému boxu
Dobrý den, sháním gumové kolečko na pojezd sprchového koutu. Potřebuji ho pouze vyměnit za prasklé kolečko na pojezd. Nechci kupovat nový celý 1ks pojezdu, který není potřeba za necelé 300,-Kč. Rozměry gumového kolečka : vnější průměr 25mm, vnitřní průměr 15 mm,a tloušťka 5-6mm. Ještě je uvnitř 1mm drážka. Děkuji.
Realizace energetických úspor dodatečným zateplením objektu budovy s pečovatelskou službou
Předmětem této veřejné zakázky je provedení výměny oken, zateplení fasády a střechy na objektu Domova pro seniory a Pečovatelské péče v Žatci. Jedná se o panelový bytový dům.
Realizace energetických úspor dodatečným zateplením pavilonů následné péče a dětského oddělení
Předmětem této veřejné zakázky je provedení výměny oken, zateplení fasády a střechy na pavilonech následné péče a dětského oddělení, které se nachází v areálu Nemocnice Žatec, o.p.s. Pavilon dětského oddělení tvoří nepodsklepená, přízemní budova s pultovou konstrukcí střechy. Objekt je spojen v části budovy se sousední dvoupatrovou budovou. U ...
Snížení energetické náročnosti budovy Domova pro seniory U Pramene Louny
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka stavby, tj. stavebních prací vč. dodávky materiálu a výrobků. Dodávkou stavby se pro účely zadávacího řízení rozumí realizace stavby s názvem „Snížení energetické náročnosti budovy Domova pro seniory U Pramene Louny“ podle projektové dokumentace z 4/2008 vypracované Ing. Josefem Paulem, která je ...
Dodatečné zateplení a výměna oken a vstupních dveří objektu ZŠ, tělocvičny a školní jídelny č.p. 743
Jedná se o stavební práce spojené se zateplením obvodových stěn, zateplení stropu pod půdou a střechy, podlahy nad terénem a výměnu otvorových výplní objektu základní školy, školní jídelny a tělocvičny o celkové výměře 6 374,0 m2.
Poptávám výrobce bílé modelářské sádry
Výrobce bílé modelářské sádry 40 kg cca 5-10 palet nabídněte cenu za 40 kg bez DPH
Poptáváme eurookna a vstupní dveře
Poptáváme eurookna a vstupní dveře - dodávku a montáž pro rekonstrukci domů, kde jsme generálním dodavatelem stavby.
Realizace projektu TC ORP Louny - Zařízení technologické místnosti TC ORP Louny
Uchazeč zadavateli v rámci veřejné zakázky dodá: 1. Základní fyzické zabezpečení technologických místností 2. Elektronickou zabezpečovací signalizaci technologických místností 3. Čidla kouře a teploty v technologických místnostech 4. Napájení technologických místností 5. Související stavební přípomoce
Sháním tranzistory
Sháním tranzistory j200 nebo j113.
Poptávám podlahový polystyren
Mám zájem o podlahový polystyren EPS 100Z tl. 50 mm v množství 880m2.
Poptáváme plastová okna
Dobrý den, měli bychom zájem o dodávku plastových oken na ubytovnu jedná se minimálně o 38 kusu š-1030 v-1870cm, 2kusy š-2040 v-1980cm, 2kusy š-1030 v-1600cm. Počítáme, že ve skutečnosti to bude ještě cca o 10-15 oken více později. POZOR je nutno zaslat přibližnou nabídku max do pátku. Děkuji.
Poptávám plastovou dělicí stěnu, vč.montáže
Prosím o zpracování nabídky na dodávku a montáž plastové dělící shrnovací stěny do garáže. Rozměr stěny: délka 12 m, výška 3,9 m, jedná se o jeden kus do našeho střediska v Cítolibech u Loun. Děkuji.
Poptávám ztracené bednění
Prosím, zašlete mi ceník nebo katalog, potřebuji koupit ztacené bednění o rozměrech 20x40. Děkuji.
Poptávám plastové nádrže pro potravinářství
Poptávám výrobu plastových nádrží pro potravinářské účely. 2ks o průměru 1800mm /o objemu cca 5000l, 2ks nádrží o průměru 1500mm a 1ks o průměru 1150mm. Opatřené mezipřírubovým klapkovým ventilem DN 100 typu BW 710 s nerezovým srdíčkem.dle výkresu v příloze
Hledáme výrobce komponentů pro automobilový průmysl
Hledáme výrobce zabývající se: - vstřikováním plastů - litím a obráběním hliníkových odlitků - výrobou NBR těsnění - výrobou práškových barev - hlubokým tažením ocelových svitků na postupovém listu Preferujeme výrobce se zkušenostmi výroby pro automobilový průmysl.