Stavební úpravy - snížení energetické náročnosti budov ZŠ Mladá Boleslav Dukelská 1112
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výměně výplní vnějších otvorů a zateplení obálky budov, jejichž cílem je snížení energetické náročnosti stávajících budov v areálu Základní školy Dukelská 1112, Mladá Boleslav.
SUSEN - Vybavení VN zkušebny laboratoře LOCA
Návrh a vybavení VN zkušebny, která bude sloužit pro kvalifikaci elektrických zařízení pro JE dle normy ČSN IEC 60780. Součástí zkušebny bude bazén pro měření izolačního odporu kabelu dle ČSN IEC 60502-1 s elektrickým ohřevem vody na 90°C. Vybavení bude zahrnovat zdroj 0-30 kV, 50 Hz, 10 kVA, ss zdroj 0-100 kV, 1 kW, kalibrovaný dělič a voltmetr. ...
Obnova zdrojové části kotelny K40 v Čelákovicích
Jedná se o obnovu zdrojové části kotelny jejíž součástí je demontáž stávajících zařízení, osazení 3 plynových spotřebičů (kondenzačních kotlů), nová technologie ohřevu TUV, napojení na nové komíny a stávající rozvody ÚT, TUV a cirkulace vody.
Poptávám sklepní okna
Poptávám dvě sklepní okna, 60x60 ( dřevo - plast ). Vakuové sklo !!!
Poptávám polykarbonátové desky na skleník
Poptávám nařezání desek z polykarbonátu na rozbitý skleník. děkuji Milada Kůrková
Poptávám plastová okna
Poptávám třídílná okna plastová - dvojsklo, bílá barva šířka 208cm, výška 146cm, 2kusy vnitřní parapety 15cm, vnější parapety 25cm. Jednodílné okno - dvojsklo, šířka 118cm, výška 146cm, vnitřní parapet 15cm, vnější parapet 25cm.
Snížení energetické náročnosti objektu Policie ČR - Územního odboru Kladno
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu projektové dokumentace pro provádění stavby vypracované generálním projektantem TZB Kladno spol. s r.o., Třebízského 466, 273 09 Kladno. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy objektu Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, Územního odboru Kladno, Havířská 632, 272 00 ...
Obnova zdrojové části kotelny K40 v Čelákovicích
Jedná se o obnovu zdrojové části kotelny jejíž součástí je demontáž stávajících zařízení, osazení 3 plynových spotřebičů (kondenzačních kotlů), nová technologie ohřevu TUV, napojení na nové komíny a stávající rozvody ÚT, TUV a cirkulace vody.
Poptávám pracovní kuchyňskou desku
Poptávám kuchyňskou pracovní desku lamino šíře 800 (900mm) délka 900 mm.
Poptávám topenářský materiál
Těsnící šňůra do přikladacích dvířek , H18.
Intenzifikace ČOV Zbraslavice
Stávající ČOV Zbraslavice je soustavně látkově přetěžována, a to v ukazatelích CHSKcr a Pcelk., v ukazateli Ncelk. je vytížena téměř po celou kapacitu. Tato okolnost znemožňuje dovoz odpadních vod a jejich likvidaci z 12-ti místních částí obce Zbraslavice. Nutnost intenzifikace je vyžadována Rozhodnutím MěÚ Kutná Hora s odůvodněním plnění ...
Poptávám frekvenční měnič
Frekvenční měnič KEB 13.E4.T60-1001
Poptávám topná tělesa do akumulačních kamen
Dobrý den, poptávám 2 kusy topných tělěs 2,2x85O Wdo akumulačních kamen THS 008.
Sháním sprchový kout
Dobrý den, chci se zeptat je-li možný nabídnot sprchový kout půlkulatý skleněný do prostoru 80x70 včetně vaničky. Prosím o ceny a zda máte něco skladem. Pokud ne ,zda jste schopni něco vyrobyt,v jaké cenové relaci a termínu dodání. Děkuji Michalsky
VDJ Říčany, Olivovna - posílení a obnova automatické tlakové stanice pro horní tlakové pásmo
Dodávka a montáž technologických zařízení pro obnovu a posílení stávající automatické tlakové čerpací stanice pro horní tlakové pásmo. Rozsah a objem prací je uveden v „Technické zprávě projektové dokumentace pro výběr dodavatele technologické části stavby „VDJ Říčany ,Olivovna – posílení a obnova automatické tlakové stanice pro horní tlakové ...
Doplňky - Vybavení interiérů Městského divadla Kladno
Doplňky - jedná se o hygienické vybavení: držák na toaletní papír, toaletní štětky, zásobník na tekuté mýdlo, odpadkové koše, zásobník na papírové ručníky, elektrický sušák, umyvadlo pro handicapované, zrcadlo s poličkou, zásobník na hygienické sáčky, sklápěcí sedátko s otvory, apod.
Plynofikace prádelny a čistírny TRITON
Plynofikace prádelny a čistírny TRITON, tj náhrada zdroje technické páry - parního kotle na hnědé uhlí včetně parovodů decentralizovanými dílčími plynovými zdroji tepla včetně náhrady souvisejících zařízení/strojů v provozu prádelny a čistírny TRITON, Rakovník.
Rámcová smlouva na dodávky vodoměrů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka vodoměrů na pitnou studenou vodu pro zadavatele na základě uzavřené rámcové smlouvy s jedním dodavatelem dle ustanovení § 92, odst. (1), písm. a) zákona na období trvání smlouvy od roku 2014 do roku 2016.
Poptávám pokládku dlažby
Dobrý den, potřebuji položit 10 m2 velkoformátové dlažby v kuchyni, novostavba, obdelníkového tvaru ... Nabídněte prosím cenu, za kterou mně zakázku realizujete. Děkuji.
Snížení energetické náročnosti objektu čp. 51, číslo projektu: CZ.1.02/3.2.00/13.18056
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zateplení všech objektů komplexu budov Městského úřadu v Mělníce s výměnou oken a zateplení střechy. Budova Městského úřadu v Mělníce je komplex budov tvořící jeden celek. Objekt je rozdělen na pět částí, které se budou lišit způsobem nejen řešení fasády po architektonické stránce, ale i způsobem ...
Zateplení ZŠ T. G. Masaryka v Mnichovicích
Zateplení obvodového pláště budovy ZŠ - zateplení stěn, střech, soklu i míst s tepelnými mosty, výměna výplní otvorů (oken a dveří), instalace vnějších žaluzií v rámci úprav fasády a další stavební úpravy.
Poptávám elektromateriál
Dobrý den, chtěl bych se zeptat kde bych sehnal zásuvkový flexibilní systém a co stojí. Děkuji za odpověď.
Zateplení objektu Základní školy Slaný, Rabasova 821
Rekonstrukce obvodového pláště budovy základní školy včetně střešního pláště. Rekonstrukce obvodového pláště objektu zahrnuje zateplení obvodového pláště kontaktním zateplovacím systémem z fasádních polystyrénových desek, zateplení vyzděných meziokenních sloupků a parapetů, výměnu výplní stavebních otvorů pláště objektu (plastové výplně s tepelně ...
Snížení energetické náročnosti budovy MŠ Jeronýmova v Kolíně
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budov Mateřské školy, Jeronýmova 772 v Kolíně, které spočívají především v zateplení obvodového pláště budovy a výměně původních výplní otvorů.
Snížení energetické náročnosti budovy Pentagonu - dodávka a montáž otočných dveří
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž 2 ks otočných (karuselových) dveří a 1 ks stěny s otvíravými dveřmi s panikovým kováním pro administrativní budovu „Pentagon“ v Poděbradech. Veškeré bližší informace a kompletní podklady k zadávacímu řízení (vč. projektové dokumentace) naleznete na profilu zadavatele Města Poděbrady.