Poptávám kotel na tuhá paliva značky Viadrus
Poptávám cenovou nabídku na kotel Viadrus A3C s menším zásobníkem, provedení na peletky, verze 2017+, ovládání standard. Děkuji Kaděra.
Poptávám bojler k ohřevu vody
Poptávám ohřívač vody Dražice OKCV 180 pravý. Případně jiný výrobek podobných parametrů. Děkují.
Poptávám výměnu dveří a renovaci dveřních rámů
Poptávám výměnu dveří a renovaci dveřních rámů (futer) v interiéru mého domu. Jedná se celkem o 10 dveří (7 x šíře 90 cm, 3 x 60 cm), všechny dveře 90 cm prosklené a 60 cm dveře plné.
Poptávám překližku
Poptávám překližku celobuk 2500*1250*18 bez suku kategorie AA/AB v množství 5500m2.
Revitalizace penzionu pro seniory - ul. Lískovecká 86
Předmětem veřejné zakázky je provedení výměny výplní fasádních otvorů mimo vstupní dveře, zateplení obvodového pláště včetně střechy a stavebních prací dle předložené projektové dokumentace.
Poptávám dodávku střešní krytiny
Poptávám dodávku střešní krytiny včetně dopravy. Typ krytiny: KMB BETA Povrchová úprava:ELEGANT Barva:VIŠŇOVÁ Taška základní 2009 ks Taška půlená 29 ks Taška okrajová levá 53 ks Taška okrajová pravá 47 ks Hřebenáč 71 ks Hřebenáč koncový 2 ks Příchytka hřebenáče 72 ks Hřebenová ucpávka 2 ks Univerzální pás Beta Rol celoměděný 24 ...
Rekonstrukce chodníků na ul. Těšínská Třinec
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy stávající chodníku podél silnice II/468 (ul. Těšínská a ul. Nádražní) a rekonstrukce zastávky Třinec, Konská, výklopník směrem do města Třinec.
Poptávám dodávku plastových oken
Poptávám 5ks plastových oken dvoukřídlých s trojsklem o rozměrech: v:900mm,s:1150mm v bílé barvě.Můžete mě prosím informovat o ceně? Jsem z Frýdlantu. Děkuji
Rekonstrukce vytápění správní budovy Beskydské uzeniny, a.s.
Demontáž, dodávka a montáž otopných těles, dodávka a montáž plynových kotlů, dodávka a montáž zásobníků, dodávka a montáž odtahů spalin, dodávka a úprava rozvodů plynu a vody, prostupy tras, průrazy a nezbytné stavební práce dle technické zprávy PD, malířské práce po dokončení a začistění dotčených ploch. Dodavatel zajistí technický dozor stavby.
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy Beskydské stavební a.s.
Stavební a montážní práce zahrnující výměnu oken, střešní krytiny, zateplení podstřešního prostoru, provedení fasádního nátěru a dodávku a montáž fotovoltaických panelů na střechu objektu.
Úpory energie ve veřejných budovách - ZŠ 1. máje 1700
Bude provedeno zateplení fasád a střech, částečná výměna oken a dveří, rozšíření stávající vrátnice, opláštění stávajících spojovacích chodeb (krčků), úprava vjezdu do nádvoří a rekonstrukce vytápěcího systému.
Úspory energií v bytových domech Na Aleji č.p. 82
V rámci stavebních prací bude provedeno zateplení fasád a střech, výměna oken a dveří, oprava balkónů a ostatní práce menšího rozsahu, které se zateplením objektu bezprostředně souvisí.
Úspory energie v bytových domech –  č.p. 811
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce směřující k úsporám energie v bytovém domě č. p. 811 na ul. Malý Koloredov ve Frýdku-Místku (parcely č. 1856/1 a 1856/3, k. ú. Místek). Jedná se o bytový dům. Objekt je tvořen dvěma obytnými celky spojenými vertikálním komunikačním jádrem. K objektu přiléhají jednopodlažní přístavby vstupu a ...
Poptávám montáž plastových oken
Poptávám montáž plastových oken, barvy hnědé, zřejmě ořech, v Lysůvkách. Původní okna o rozměrech 110cm na 110 cm, 2 kusy. Jde o garáž v RD. Děkuji.
Poptávám dodávku plastových oken
Poptávám dodávku plastových oken dvoukřídlých, včetně montáže. Rozměr cca 147 x 150, 147 x 130. Děkuji.
Centrální vysávání aglomerace 1 a přesýpací stanice 2
Předmětem zakázky je dodávka a montáž stacionárního, rozebíratelného potrubního rozvodu centrálního vysavače, který bude napojen na stávající mobilní vysavač na provozech Aglomerace 1, přesýpací stanice 2.
Centrální vysávání aglomerace 2 a přesýpací stanice 1, třídírna rud
Předmětem zakázky je dodávka a montáž stacionárního, rozebíratelného potrubního rozvodu centrálního vysavače, který bude napojen na stávající mobilní automobilový vysavač na provozech Aglomerace 2, přesýpací stanice 1 a třídírny rud TŽ, a.s.
ZDS FM Výměna potrubí primáru Š11 - Š13
- výměna stávajícího horkovodního potrubí 2xDN 350 v úseku Š11-Š13 za nové, včetně stavebních prací, nosných OK pod nový horkovod a terénních úprav. Součásti díla je rovněž fyzická likvidace starého horkovodu. - izolací potrubí s oplechováním v šachticích a v kanálech s ochrannou fólií - dodávka a montáže nových kluzných, axiálních uložení a ...
ZDS FM výměna potrubí primáru HKV Š17-Š21
- Výměna stávajícího horkovodního potrubí 2xDN 300 v úseku Š17-Š21 za nové, včetně stavebních prací, nosných OK pod nový horkovod a terénních úprav. Součásti díla je rovněž fyzická likvidace starého horkovodu, - izolací potrubí s oplechováním v šachticích a v kanálech s ochrannou fólií, - dodávka a montáže nových kluzných, axiálních uložení a ...
Poptáváme beton na venkovní terasu
Poptáváme beton na venkovní terasu. Prosím o cenovou nabídku na 4m3 betonu C16/20 i C 20/25, včetně dopravy a ceny čerpadla. Děkuji.
Úspory energie v bytových domech – část 1 – ul. 17. listopadu č. p. 146 a 147
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce směřující k úsporám energie v bytových domech č. p. 146 a 147 na ul.17. listopadu ve Frýdku-Místku (parcely č. 2155/23 a 2155/18 v k. ú. Místek). Jedná se o dva samostatně stojící bytové domy, každy o 53 malometrážních bytových jednotkách. V rámci stavebních prací bude provedena ...
Milíkov, chodník - lokalita Pila
Předmětem zakázky je stavba bezbariérového chodníku v lokalitě Pila v zastavěné části obce Milíkov podél frekventované krajské silnice č. III/01144 Bystřice - Milíkov - Jablunkov a navazující silniční komunikace č. III/01145 Milíkov - Košařiska.
Poptávám vchodové dveře
Poptávám vchodové dveře, v dekoru palisandr/bílá, šířka 970 x výška 2060 mm, hladké. Děkuji.
Úspory energií a změna systému vytápění – Změna zdroje tepla a nezbytné stavební úpravy
Předmětem výběrového řízení jsou dodávky související s modernizací zdroje tepla, včetně nezbytných stavebních úprav kotelny.
Rekonstrukce vytápění správní budovy Beskydské uzeniny, a.s.
Demontáž, dodávka a montáž otopných těles, dodávka a montáž plynových kotlů, dodávka a montáž zásobníků, dodávka a montáž odtahů spalin, dodávka a úprava rozvodů plynu a vody, prostupy tras, průrazy a nezbytné stavební práce dle technické zprávy PD, malířské práce po dokončení a začistění dotčených ploch.Dodavatel zajistí technický dozor stavby.