Poptávám VN trafo k televizi zn.Morava
Prosím o informaci, kde by se sehnalo VN trafo OREGA 40348A-25 do typu TV MORAVA CTV 2851. Děkuju za pomoc.
Poptávám nastřelovací hřeby se závitem
Nastřelovací hřeb se závitem M8 délka 110 mm.
Poptávám střešní tašku Antica
Poptávám střešní tašku Antico (Meindl). Prosím informujte mě o dodací lhůtě a způsobu dopravy. Děkuji.
Poptávám obložení zárubní dřevem
POPTÁVÁM OBLOŽENÍ KOVOVÝCH ZÁRUBNÍ DŘEVEM V CIHLOVÉM ČINŽOVNÍM DOMĚ-/NVEDÁVNO VYSÍLALA NOVA V LOSKUTÁKOVI/
Poptávám dřevěná okna vč. výměny
Poptávám výměnu tří starých dřevěných oken(viz. Foto) za nová moderní třípolohová dřevěná okna.Rozměry 120x185,parapet 35mm. Prosím cenové nabídky. Výměna oken proběhne v průběhu února.
Poptávám tepelněizolační práce, výměnu oken
Poptávám vnitřní zateplení (tl. ca 100mm) dvou stěn s okny (čistá stěna 2x6m2, původní složení sádrokarton, izolace 100mm, dřevo 20mm) v půdním bytě a případnou výměnu dřevěných oken 4x 120x120.
Poptávám teplovodní kotel
Prosím o sdělení zda není skladem stacionární teplovodní plynový kotel KP 18 ZE,nebo použitý vyřazený z provozu ale funkční!Mám zájem o koupi.
Poptávám výkup palet
Poptávám výkup palet. Cca 15 ks (euro, standard..)
Poptáváme prodej palubovek
Palubka a podlahovky v okrese Liberec - prodej.
Poptávám výrobu a montáž vrat
Zadám zakázku na výrobu a montáž dvoudílných vjezdovývh vrat cca jeden díl 2x2m a branku 1,5x2m Jednalo by se o svařené profily s plotovým výpletem.Objekt se nachází u obce Cvikov.
Poptáváme desky Lignopor, Heratekta
Poptávám desky LIGNOPOR C 2 - HERATEKTA tl. 100mm , 700 m2, včetně ceny dopravy do Brandýsa nad Labem
Poptávám vodovodní tlakovou litinu
Poptávám dodavatele vodovodní tlak.litiny -TLT DN80, K10, OCM-TYTON-BLS-83m (17ks)
Poptávám nádrž o objemu 2m3
Poptávám plastovou samonosnou nebo plechovou nádrž o objemu cca 2 m3 s horním plnícím otvorem min DN 150 a vypouštěcím otvorem s armaturou v nejnižším místě cca DN 80, vhodnou pro převoz vápenného mléka pomocí vysokozdvižného vozíku.
Poptáváme solární systém k ohřevu vody
Poptávám solární systém ohřevu vody pro 4 člennou rodinu pro víkendový dům, používaný třetinu roku. Systém by měl být dvouokruhový - napojení na stávající radiátorový okruh - primární ohřev teplovodní výměník v krbových kamnech a dále ohřev teplé vody na mytí a koupání. Ideálně s možností zapojení malého fotovoltaického panelu na pohon čerpadla.
Poptávám výměnu plastových oken
Výměna dřevěných oken za plastové v bytě 1+1 v panelovém domě( rozměrycca210x160cm), požadujeme vybourání starých oken+dodávku nových včetně zednických prací,žaluzií a parapetů
Poptávám plastovou nádrž na vodu
Poptávám plastovou nádrž na vodu 1000l až 3000l.
Poptáváme betonové roury
Poptávám betonové roury o pr. 300, na celkovou délku 10m. Budou uloženy jako pokračování roury umístěné pod místní komunikací a zavezeny zeminou v tloušťce cca 1m a nad tímto pokračováním budou stát os. auta je na té zemině. Roury o váze ne víc než 100kg/ks, pro lepší zabudování bez větší techniky.
Poptávám řezivo
hledám akátové a modřínové řezivo a kulatinu.kmeny od 25cm.
Poptávám fotovoltaickou elektrárnu
Dobrý den, poptávám dodávku nebo stavebnici FV elektrárny 3kWp z Si amorfních - tenkovrstvých solárních panelů na plochou střechu vlastního RD vč. napojení na rozvodnou síť ČEZu. S držáky se neuvažuje- panely budou ležet na střeše v nimimálním sklonu (cca 5°), spojené Al lištou. Instalace možná svépomocí. Nutno uvést do chodu do konce roku za ...
Poptávám stavebniny zn. Best
Poptávám výrobky firmy BEST: Dlažba Best korzo standart colormix vulkan - 4cm - 75m2 Dlažba Best korzo standart colormix vulkan - 6cm - 51m2 Obrubníky Best Parkan II. - červená - 65ks Palisády kadent 60cm výška - červená - 19m celkem Dodávka do České Lípy v září 2009
Poptávám výměnu oken v RD
Poptávám výměnu oken RD za plastová v Liberci Vratislavicích.Jedná se o 6 oken.Podrobnosti sdělím po telefonu.Kontakt pouze telefonem.
Poptávám podlahové topení
Prosím o info stran podlahového topení - rozměry kazet, složení podloží a vrchních materiálů.
Poptávám plastová okna
prosila bych plastova okna ,vnejsi zlaty dub, vnitrni bila sila profilu asi 75mm 4x sirka 125 x viska 100cm 3x 60 x 80cm bez parapet dekuji
Sháním sanitární zařízení
Dobrý den, poptávám bidet rohový.
Poptávám výměnu oken
Dobrý den, prosil bych o informace a ceny zatim tohoto jednoho okna š150xv130 dvoukřídlé se žaluziemi a parapety+sít proti hmizu. Pozdeji byse jednalo celkem o 10 oken o rozměrech š150x v130 a š210x v130 + 5 oken menších.Jedná se o výměnu oken na rodinném domu!!.(pouze usazení okna,zednické práce si uděláme sami). Předem děkuji za odpověd. S ...