Poptávám PU lepidlo
Poptávám PU700 pistolové PU lepidlo na dřevo, beton, cihlu. (extrémní přídržnost k podkladu), 100 ks.
Poptávám elektroinstalační materiál
Poptávám elektroinstalační materiál. 4 x 50 mm2 CYKY(CYAY) -cena 1m kabelu. 4 x 35 mm2 CYKY(CYAY) -cena 1m kabelu. lisovací oko 35/12 -cena 1 ks lisovací oko 50/12 -cena 1 ks.
Poptávám topenářský materiál
Poptávám koupelnový žebřík na ústření topení rozměr 60cm x 100cmv bílé barvě. Děkuji
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového zdroje tepla (plynového kondenzačního kotle) včetně montáže a zprovoznění a poskytnutí souvisejících služeb do objektu administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s., cestmistrovství Kopidlno.
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v zateplení fasády předmětného, zateplení střech a výměna výplní otvorů administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s., cestmistrovství Kopidlno. Předmětem plnění je také zajištění prostředků povinné publicity.
Poptávám dodávku a montáž interiérových dveří
Poptávám zaměření a montáž 5 interiérových dveří (byt), včetně obložek. Kontakt možný nejprve mailem. Kompletní cena s montáží, úpravou a dopravou do 15 tisíc Kč.
Rámcová dohoda na dodávky elektromateriálu v roce 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky drobného spotřebního elektromateriálu dle aktuálních potřeb zadavatele v roce 2018 na základě rámcové smlouvy, která bude uzavřena s jedním dodavatelem.
Zateplení objektu Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje
Plněním veřejné zakázky se rozumí provedení stavebních a montážních prací včetně poskytnutí dodávek a služeb nezbytných k provedení díla. Stavba je členěna na stavební objekty: o SO 01 – hlavní objekt o SO 02 – vedlejší objekt o SO 03 – garáže Předmětem díla je: - Demontáž stávajícího opláštění – „boletické“ panely - Zateplení ...
Poptávám výrobu interiérových dveří
Poptávám výrobu interiérových dveří na míru. Rozměry: výška 190, šířka 79, tloušťka cca 6.
Poptáváme rekonstrukci okapového chodníku
Sháníme firmu z okolí H.K., která by provedla rekonstrukci okapového chodníku z obrubníku a kačírku podél přední strany domu Na Břehách, Hradec Králové 11 (3 vchody panelového domu). Uveďte prosím cenový návrh, případně možnost termínu provedení.
Zateplení objektu Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje, odbor Rychnov nad Kněžnou
Plněním veřejné zakázky se rozumí provedení stavebních a montážních prací včetně poskytnutí dodávek a služeb nezbytných k provedení díla. Stavba je členěna na stavební objekty: o SO 01 – hlavní objekt o SO 02 – vedlejší objekt o SO 03 – garáže Předmětem díla je: - Demontáž stávajícího opláštění – „boletické“ panely - Zateplení ...
Oprava a výměna oken Gymnázium Trutnov
Oprava oken je členěna do tří etap dle jednotlivých částí budov. I.etapa = budova B (čp.304 -jižní část) II.etapa = část budovy A (čp.325 -východní část vč. schodiště) III.etapa = část budovy A (čp.325 -západní část vč. tělocvičny
Poptávám realizaci odpadní jímky
Poptávám realizaci odpadní jímky 8 m3.
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s. – Plačice
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v zateplení obvodového pláště objektu, výměně výplní otvorů a dalších nezbytných oprav spojených s realizací obvodového pláště a podhledu ve 3 NP objektu administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s. - Plačice. Předmětem plnění je také ...
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí – stavební práce
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v provedení stavebních úprav budovy školy v objektu Krausova 215. Jedná se o vybudování centra odborné přípravy polygrafických oborů. Je navrženo vybudování odborných učeben a dílen pro jednotlivé tiskové technologie a přípravu tisku, vybudování ...
Realizace stavebních prací pro vybudování školicího střediska v objektu společnosti ALUFRONT, s.r.o.
Předmětem stavebních prací a vybavení je zejména: a) Odbourání stávajících podlah, výškové vyrovnání úrovní podlah a provedení nových podlahových konstrukcí, izolací proti zemní vlhkosti a podlahových krytin v. 1NP dotčeného objektu. b) Úprava vnitřní dispozice svislých nosných a nenosných konstrukcí. c) Provedení rozvodů topení, ...
Oprava oken Valdštejnského zámku Jičín, Staré Město, Valdštejnovo náměstí
Předmětem této veřejné zakázky je renovace, repase, případně opravy oken v režimu restaurování a dále pak výroba nových oken jako náhrada za dožilé.
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v zateplení fasády předmětného objektu, zateplení střech a výměna výplní otvorů. Zároveň dojde ke změně způsobu vytápění objektu. Předmětem plnění je také zajištění prostředků povinné publicity.
Poptávám balkonové okno a dveře
Poptávám kalkulaci výměny balkonového okna a dveří . Jedná se o panelový byt v lokalitě Rychnov nad Kněžnou. Nyní je balkon zhotoven z palubek. Pouze výměna a zdění bez zateplení a parapetu, celý dům se bude od dubna zateplovat. ...
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v zateplení fasády předmětného objektu, zateplení střech a výměna výplní otvorů. Předmětem plnění je zároveň zajištění prostředků povinné publicity.
Poptávám plastová okna
Poptávám plastová okna, odstín tmavý dub, rozměry: 120x90 pravé síť a žaluzie, 120x60 pravé, síť a žaluzie, a 60x140 výklopné, síť. Děkuji.
Oprava čtyřdílných zdvojených oken – 2. etapa
Předmětem plnění této veřejné zakázky je oprava oken v objektu Magistrátu města Hradec Králové, Československé armády 408.
Poptávám elektrický průtokový ohřívač vody
Poptávám elektrický průtokový ohřívač vody, 10 L.
Výběrové řízení na dodavatele nového typu mísicího zařízení směsi včetně příslušenství
Dodávka, šéfmontáž a uvedení do provozu nového typu mísicího zařízení včetně příslušenství na lisovacílinku číslo 1 v Technistone, a. s.
Rekonstrukce biograf Český ráj, Jičín
Rekonstrukce, stavební úpravy stávajícího biografu v Jičíně pro 155 diváků. Demolice přístavby šaten, trafostanice, únikové schodiště okolních zpevněných ploch. Stabilizace objektu pomocí mikropilot. Kompletní zateplení objektu, výměna okenních a dveřních otvorů, výměna střešního pláště, rekonstrukce interiéru, hydroizolační opatření, vybourání ...