Poptávám pronájem bytu v Uherském Brodě
Poptávám pronájem bytu 2+1, 3+1. 4+1 v Uherském Brodě. Termín od 9.10.2017 výše nájmu nerozhoduje
Poptávám moderní obrazy
Poptávám obrázky moderní abstrakci bez rámu, modré provedení, levné.
Realizace ÚSES v k. ú. Věžky
Předmětem veřejné zakázky je založení a regenerace 4 lokálních biokoridorů (LBK 4, 5, 6 a 7) a dvou lokálních biocenter LBC 5 a 7. Jednotlivé prvky na sebe vzájemně navazují a procházejí severní polovinou katastrálního území Věžky od hranice s Kovalovicemi na severovýchodě až po hranici s Dřínovem na západě. Úpravy se týkají ploch na obecních ...
Zateplení Kasko - FORMY a výměna stávajících zářivek v lisovnách
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ JE ROZDĚLENO NA 2 SAMOSTATNÉ ČÁSTI: ČÁST 1. Zateplení provozní a sociální budovy KASKOFORMY ČÁST 2. Energetická optimalizace systému osvětlení firmy KASKO spol. s r.o. Nabídku je možné podávat na část č. 1, na část č. 2. nebo na obě části.
Dodávka a montáž 1 ks zařízení pro centrální filtraci a chlazení brusného oleje
Jedná se o dodávku zcela nového zařízení dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu Inovace v PILANA Karbid.
Dodávka a montáž 1 ks zařízení pro centrální filtraci a chlazení brusného oleje
Jedná se o dodávku zcela nového zařízení dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu Inovace v PILANA Karbid.
Poptávám náhradní díl na vrtačku značky Extol
Poptávám vypínač s regulací na vrtačku Extol craft 401113.
Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a vybavení odborných učeben umístěných v nově budovaném školském objektu pro projekt „Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka“.
Komplexní pozemkové úpravy Staré Město u Uherského Hradiště
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Staré Město u Uherského Hradiště, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
Poptávám dodávku vchodových dveří
Poptávám dodávku vchodových dveří do bytu, v bílé barvě včetně obložek.
Karibuni – výběh B pro slony africké
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je výstavba venkovního výběhu pro slony africké v rámci nového území zoologické zahrady - Karibuni, které navazuje na stávající území ZOO a zámku Zlín - Lešná. Součástí řešeného území je venkovní výběh včetně mechanické bariéry a elektrického ohradníku na jeho hranici, náhradní zdroj pro elektrický ...
Realizace zeleně v obci Věžky 2017
Předmětem veřejné zakázky je realizace dvou projektů založení zeleně v obci Věžky. Veřejná zakázka je rozdělena na dvě samostatné části.
Poptávám polykarbonátové desky
Poptávám polykarbonátové desky. Lexan deska 4MM, rozměr 1250/550, 2Ks, kouřový.
Poptávám renovaci vstupních dveří
Poptávám renovaci vstupních venkovních dveří.
Poptávám koncové vinohradnické sloupky
Poptávám koncové vinohradnické sloupky v kovovém provedení (výška cca 2,7m).
Poptávám ventilátory s ionizátorem
Poptávám ventilátory s ionizátorem.
Poptávám venkovní kazetovou markýzu
Poptávám venkovní kazetovou markýzu. Šíře 4m, výsuv 2m, motorickou, dálkové ovládání. Nabídněte cenu, termín dodání.
Dodávka a výměna chladících jednotek VZT pro objekt chirurgie a operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž chladících jednotek vč. propojovacího potrubí a příslušenství, demontáž stávajících jednotek, kompletní profese elektroinstalace a kompletní profese měření a regulace. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám návrh na realizaci kuchyňské linky
Poptávám návrh na realizaci kuchyňské linky.
Poptávám hliníkovou flexi hadici
Poptávám hliníkovou flexi hadici, průměr 250 mm, délka 2x 2500mm.
Obnova veřejného osvětlení – výměna svítidel
Předmětem veřejné zakázky je výměna části svítidel veřejného osvětlení, instalace napěťových regulátorů veřejného osvětlení, zrušení části odběrných míst a úprava stávajících rozvaděčů veřejného osvětlení v lokalitě Havřice, Újezdec, Vlčnovská v Uherském Brodě a Těšově v Uherském Brodě.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Lhota u Vsetína
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Lhota u Vsetína včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Valašská Polanka
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Valašská Polanka včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
Poptávám náhradní díl k plynovému sporáku MORA VDP641X
Poptávám náhradní díl k plynovému sporáku MORA VDP641X 479890
Poptávám realizaci zavlažování trávníku
Poptávám cenovou nabídku na realizaci zavlažovaní travnaté plochy v areálu společnosti Česká zbrojovka a.s. Uherský Brod. Jedná se o plochu lichoběžníkového tvaru (viz příloha). Pro plnohodnotné nacenění bude nutná osobní prohlídka daných prostor. Zdroj elektřiny je situován v prostorech studny, voda by se odebírala ze studny přes čerpadlo. Předem ...