Pořízení bezpečnostních přepážek na pracoviště ÚP ČR Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je pořízení bezpečnostních přepážek na pracoviště ÚP ČR (Plzeň). Veřejná zakázka bude realizována na základě Kupní smlouvy uzavřené s vybraným dodavatelem.
Výměna zasklení části výplní otvorů plaveckého bazénu Rokycany
Jedná se o výměnu zasklení části výplní otvorů, v plaveckém areálu Rokycany, za účelem zlepšení tepelně technických vlastností obvodového pláště objektu.
Kulturní centrum Pivovar Domažlice – západní křídlo – interiér restaurace
Předmětem veřejné zakázky je realizace zakázky s názvem "Kulturní centrum Pivovar Domažlice – západní křídlo – interiér restaurace“ v rozsahu dle projektové dokumentace, projekt interiéru, zpracované společností MEPRO s.r.o., se sídlem Nám. Před bateriemi 912/6, PSČ 162 00, Praha 6, IČ 48025721 a neoceněného soupisu prací s výkazem výměr.
Plavecký bazén Rokycany - výměna vzduchotechnických jednotek pro velký a malý bazén
Předmětem veřejné zakázky je výměna vzduchotechnických jednotek pro velký a malý bazén plaveckého bazénu v Rokycanech v souladu projektovou dokumentací v rozsahu dokumentace pro provedení stavby, zpracované projektovou kanceláří Ing.Tomáš Knapp, Barrandova 28, Plzeň.
Poptávám výměnu radiátorů
Poptávám realizaci výměny 2ks litinových radiátorů za nové skleněné radiátory, děkuji Benediktová Líně
Poptávám dlouhodobý pronájem apartmánu v Železné Rudě
Poptávám dlouhodobý pronájem apartmánu v Železné Rudě.
Spolkový dům v Horažďovicích, rekonstrukce objektu kina
Jedná se o architektonickou veřejnou dvoufázovou projektovou soutěž o návrh. Předmětem této soutěže o návrh je zpracování architektonického návrhu řešení objektu Spolkového domu v Horažďovicích s cílem rekonstrukce kina, oživení jeho provozu a transformace na kulturní, společenské a výukové centrum s knihovnou. Součástí návrhu řešení bude také ...
Údržba zeleně na území městského obvodu Plzeň 4
Předmětem veřejné zakázky jsou práce při celoroční údržbě a ošetřování veřejné zeleně a činnosti s tím související v místě plnění, a to na území Městského obvodu Plzeň 4. Zejména se jedná o pravidelné sečení travních ploch se sběrem nebo mulčováním, provádění výhrabů, prořezů a zmlazování keřů, okopávání a pletí, provádění zálivek, hnojení, ...
Poptávám plastové vchodové dveře Angelika
Poptáváme cenovou nabídku plastových vchodových dveří Angelika v černé barvě s bílými pruhy a okénky o rozměru 215x100cm.
Dodávka bezpečnostních přepážek - Krajská pobočka ÚP ČR v Plzni
Předmětem veřejné zakázky je dodávka bezpečnostních přepážek pro Krajskou pobočku ÚP ČR v Plzni. Veřejná zakázka bude realizována na základě Kupní smlouvy uzavřené s vybraným dodavatelem.
Poptávám stavbu bazénu
Poptávám stavbu bazénu na klíč. Bazén 600x300x150cm s tepelným čerpadlem a zastřešením (1 m). V nejbližším možném termínu.Místo stavby je Plzeň Bolevec.Děkujeme za kalkulaci.
Poptávám řezání Cetris desek, Plzeň
Poptávám řezání Cetris desek, Plzeň.
Poptávám naklepání srpu, Plzeň
Poptávám naklepání srpu v Plzni-městě. Děkuji. Marie
Poptávám výrobu a montáž dvoukřídlých dřevěných vrat
Poptávám výrobu a montáž dvoukřídlých dřevěných vrat o rozměru š.3000 x v.3250mm. Prosím dvě varianty:bez zateplení a se zateplením. Předem děkuji. Beneš
Dodávka náhradních dílů pro údržbu světelné signalizace
Účelem zadávacího řízení je uzavření Rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku náhradních dílů pro řadiče a/nebo LED návěstidla pro potřeby údržby signalizačního zařízení.
Efektivní veřejná správa - KA-2: Koncepce veřejného osvětlení
Předmětem díla je vytvoření koncepčního dokumentu pod názvem Koncepce veřejného osvětlení ve městě Plzni, a to na katastrálním území města Plzně, jehož smyslem je definování parametrů, pravidel a postupů při řešení problematiky veřejné osvětlení tak, aby bylo dosaženo těchto kvalitativních parametrů při odpovídajících provozních a investičních ...
Poptávám plastový závěs
Poptávám plastový závěs do otvoru o rozměru š: 265 cm a výška 268 cm. Děkuji
Poptávám vývoz septiku
Dobrý den, hledám firmu na vývoz jímky. Děkuji
Poptávám poplastované pletivo
Poptávám poplastované pletivo.
Dodávka a montáž technologie a potrubních rozvodů výměníkových stanic ve FN Plzeň
Předmětem zakázky je rekonstrukce technologie a potrubních rozvodů výměníkových stanic č. 7 a 8 FN Plzeň v areálu bývalé Vojenské nemocnice. Realizace zakázky je rozdělena do dvou níže uvedených částí. Dodavatelé mohou podat nabídku na jednotlivé části. Každá část bude hodnocena samostatně.
Údržba zeleně v MŠ
Předmětem plnění veřejné zakázky je údržba zeleně – seče a výhraby v mateřských školách v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy a specifikací předmětu plnění, které tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Plavecký bazén Domažlice - stavební úpravy, přístavba a nástavba
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby "Plavecký bazén Domažlice – stavební úpravy, přístavba a nástavba“ v rozsahu dle projektové dokumentace pro provedení stavby zpracované společností ŠUMAVAPLAN spol. s r.o., Krátká 98/III, Sušice, neoceněného soupisu prací s výkazem výměr a stavebního povolení vydaného dne 30.03.2017 pod č.j. ...
Poptávám ekologickou toaletu
Poptávám cenovou nabídku na WC EKO 07,08 včetně dopravy Milíkov u Stříbra.
Úspory energie ve výrobním objektu firmy OKNA JUHA
Předmětem díla jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budovy truhlárny Babina 90, 331 01 Plasy, které spočívají především v zateplení obvodových stěn, zateplení střechy, výměně otopného zařízení, instalace FVE, LED osvětlení a automatické regulace odsávání hoblin.
Dodávka vybavení projektu PROSIT v Plzni
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek pro projekt „PROSIT v Plzni“ v obci a k. ú. Plzeň v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 4 části: Část 1 - Školící pomůcky a zařízení Část 2 - IT vybavení Část 3 - Nábytek Část 4 – Vybavení pro venkovní hřiště