Vybavení oddychové zóny
Předmětem je dodávka a montáž prvků oddychové zóny na p. č. 221, 223 a 233 v k. ú. Butoves.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Dodávka a montáž nábytku
Předmětem plnění zakázky je dodávka židlí a dodávka a montáž nábytku do vybraných pracovišť zadavatele, podrobně specifikovaná a vymezená v technické specifikaci, příloha č. 1 zadávací dokumentace a v rozpočtu, příloha č. 3 této zadávací dokumentace a provedená za obchodních podmínek specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Poptávám realizaci dřevěného plotu
Poptávám realizaci dřevěného plotu, horizontálního se sloupky, výška 150 cm od země kvůli psům. Délka 412 m v a 3 vrátka. Realizace Dolní Rokytňany.
Poptávám revizi kotle na tuhá paliva
Poptávám revizi kotle ROJEK KTP 49 na rok 2018 a následující roky.
Poptávám podzemní nádrže na odchyt dešťové vody
Poptávám podzemní nádrže na odchyt dešťové vody, 2 m3 , Královehradecký kraj, v souvislostí se státní akci DEŠŤOVKA.
Dopravní terminál v Jaroměří
Předmětem veřejné zakázky je stavba dopravní infrastruktury zahrnující autobusové zastávky konstrukce zastřešení těchto zastávek, konstrukce přechodu pro chodce a zastřešení tohoto přechodu. Dále navazující plochy zpevněných manipulačních ploch, parkovacích ploch, chodníků a nezpevněné plochy včetně jejich sadových úprav. Součástí uceleného ...
Revitalizace a zatraktivnění pevnosti Dobrošov - stavební práce III
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a přístavba objektů pevnosti Dobrošov: návštěvnického centra SO 201, novostavba dřevěného dělnického domku S0 202 a venkovní objekty - S0 203 venkovní kanalizace, S0 204 venkovní vodovod, S0 206 komunikace a zpevněné plochy, S0 207 venkovní osvětlení, S0 208 sadové úpravy, S0 209 venkovní retenční ...
Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Poptávám žebřik na fasádu
Poptávám žebřik na fasádu na střechu asi 6m. Děkuji za odpověd Pyšná.
Komplexní pozemkové úpravy Horní Adršpach a Dolní Adršpach
Zpracování dvou návrhů komplexních pozemkových úprav v k.ú. Horní Adršpach (458 ha) a k.ú. Dolní Adršpach (573 ha), včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Technický dozor stavebníka a koordinátora BOZP na stavební akci - Přeložka komunikace II/298
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výkonu činnosti technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a poskytnutí souvisejících služeb v rámci realizace stavební akce s názvem „Přeložka komunikace II/298 (směr PZ Opočno)“ v rámci projektu Rozšíření strategické průmyslové zóny Solnice – Kvasiny a ...
Poptávám služby realitní kanceláře
Poptávám služby realitní kanceláře. Prodám byt 2/1 v OV.
Poptávám napájecí adaptér
Poptávám napájecí adaptér 15V 200mA.
Poptávám dodávku balkonových dveří
Poptávám dodávku balkonových dveří.
Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Vany rehabilitační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks rehabilitačních van vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Centrum přírodovědného a technického vzdělávání - PD
Zhotovení projektové dokumentace, a to ve stupních dokumentace pro vydání společného povolení (DÚR+DSP), k zadání a provedení stavby (DZS + DPS), zajištění inženýrské činnosti, tj. zajištění dokladové části k DÚR+DSP a výkon autorského dozoru nad realizací stavby.
Snížení energetické náročnosti obvodového pláště a střešních konstrukcí dílen odborného výcviku
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v kompletním zateplení obvodového pláště, výměně výplní otvorů, částečného zateplení plochých střech a stropu půdy, zároveň dojde k instalaci vzduchotechnického systému a dále stavební práce s těmito úpravami související. Předmětem veřejné ...
Snížení energetické náročnosti obvodového pláště a střešních konstrukcí dílen odborného výcviku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového zdroje tepla včetně montáže a zprovoznění a poskytnutí souvisejících služeb na objektu Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov, Dr. M. Tyrše 112.
Poptávám povrchovou úpravu kamen
Poptávám povrchovou úpravu kamen. Potřeboval bych povrchově upravit vrchní kryt od kamen (viz foto) + vrchní a spodní lištu. Je to litina, rozměry cca 50x30cm. Povrchová úprava dožluta (dozlatova)
Rekonstrukce a modernizace chodníků v obci Třebihošť
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy stávajícího chodníku podél silnice II/300 a III/3008 v obci Horní Dehtov a Třebihošť.
Dodávka kotle na dřevní štěpku
Předmětem této veřejné zakázky je rekonstrukce kotelny a dodávka nového kotle na dřevní štěpku za účelem snížení emisí. Předmět zakázky je blíže specifikován zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Dodávka lineárních vedení, vozíků a kuličkových šroubů
Předmětem zakázky je dodávka 20 kusů lineárního válečkového vedení, 40 kusů válečkových vozíků, 10 kusů kuličkových šroubů.
Rámcová dohoda na údržbu Zámeckého parku a přilehlých ploch
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na údržbu Zámeckého parku, Klášterní zahrady, zahrady Informačního střediska Vrchlabí a plochy kolem Technického zázemí Správy KRNAP. Jedná se o plochy, se kterými je povinna hospodařit Správa KRNAP. Podrobná technická specifikace - tedy plán údržby, pasport zeleně a mapy dotčených ploch tvoří přílohy ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Holohlavy; Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Rodov
Předmětem plnění veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu Komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Holohlavy a zpracování návrhu Komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Rodov, včetně ucelené části katastrálního území Holohlavy, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí ...