Poptávám přepravu zásilky do Austrálie
Poptávám přepravu osobních věcí. Potřebuji dopravit bednu o rozměrech cca 70x60x60, váha do cca 50 kg . z adresy: Na Lužci 218/6, Praha 6 - Vokovice Česká republika na adresu: Hand Court 57, Delan 4671, Austrálie Spíše námořní dopravou, nespěchá. Prosím cenové nabídky.
Stěhovací služby pro NK ČR
Předm. plnění jsou zejm. a) stěhovací práce (nábytek, spisy), b) stěhování většího objemu knih z dův. rekonstr. areálu Klementina (Praha 1), rekonstr. stáv. a výstavby nového depozitáře v Praze 10 – Hostivaři, příp. i mimo Prahu do depoz. v Neratovicích či v rámci celé České rep. Požadavky na přepravu – viz příloha č. 2 této ZD. Způsob plnění ...
Stěhovací služby
a) Běžné stěhování (nábytek + spisy) z provoz. důvodů; požadavek 2 pracovníci + auto o objemu 15 - 40 m?, b) přemisťování knih z důvodu rekonstrukce areálu Klementina (Praha 1) a rekonstrukce depozitáře v Hostivaři (Praha 10); max. požadavek 15 pracovníků + 2 auta objemu do 40m?. Jedná se o knihy značné hodnoty, proto zadav. požaduje stálý tým ...
Poptávám přepravu kajaku z Irska
Poptávám dopravu z Irska do Prahy a to kajak dlouhý 530cm, váha 29kg, místo nakládky cca 20km nad Dublinem.
Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Dobrý den, potřebovali bychom poslat 2x křeslo ( cca 17 kg jedno, rozměr 76 x 59 x 77 cm) z Prahy do Amsterdamu. Jaká by byla cena ? Děkuji.
Poptávám stěhovací službu do USA
Stehovani namorni dopravou z Prahy do USA Hledam dopravce, ktery doruci me osobni veci z Prahy do USA - stehuji se z Prahy do USA.
Poptáváme zahraniční přepravu
Poptávám převoz z Itálie (Řím - Praha), cca 2,5 m3 (170 kg) - 2 křesla, 2 židle, koberec, lampa, 2 noční stolky + cca 6 krabic z Říma do Prahy
Poptávám autodopravu
Příští týden potřebuji ze Zdislavické 724/10 na Lhotce do Španielovy 1280/28, vše v Praze, odvézt tři čalouněné válendové polštáře velikosti kufrů. Je to zakázka pro Vás a za jakou cenu? Děkuji.
Poptávám stěhovací služby do zahraničí
Praha - Barcelona, Španělsko Žádný nábytek, pouze osobní věci, odhad 20 krabic, 12m3 Konec prosince 2009 Prosím o info o způsobu stěhování, které nabízíte a o cenovou kalkulaci. Děkuji.
Poptávám přepravu stroje
Poptávám přepravu soustruhu z Praha-Karlín do Praha-Kbely. Rozměry: 2200x1500x900, hmotnost 1200kg. Nejlépe auto s ramenem - nemáme možnost naložit.
Poptáváme vyklízecí práce
Poptávám vyklizení dvou místností, t.j. nábytek, podlahové krytiny,svršky
Poptáváme přestěhování těžkého břemene
Poptáváme přestěhování těžkého předmětu 6 tun po Praze.
Poptávám přestěhování technolog. celku, 5t
Poptávám přestěhování technologického celku M.Boleslav - Praha, Váha cca 5t , nabídněte cenu na demontáž a přepravu