Kontejner technický
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks požárního kontejneru v provedení technickém o maximální celkové hmotnosti 12.000 kg.
Poptávám pítko na koupaliště
Poptávám pítko na koupaliště
Poptáváme námořní přepravu z Číny
Poptáváme námořní přepravu z Číny - přístav Ningbo do ČR - Valašské Meziříčí, kontejner - HC 40 ft., hmotnost kolem 10 t, nejedná se o nebezpečné zboží. Přeprava by se měla uskutečnit koncem června nebo začátkem července. Písemné nabídky zasílejte na interpan@interpan.cz.
Poptávám pravidelnou přepravu zboží
Mám zájem o pravidelnou přepravu 1x týdně v úterý večer z obce Morkovice-Slížany,okres Kroměříž do Prahy,Průmyslová ulice.Jedná se zatím o 1 paletu,auto s čelem,v letních měsících chlazené,teplota by neměla přesáhmout 20°C.Prosím cenové nabídky.
Poptávám motor na mostový jeřáb
Poptávám motor na mostový jeřáb 8t (Vihorlat Snina) P 180 LK 06, 13kW, 965 ot/min, stator 380V / 31A, rotor 275V / 30A.
Poptávám stěhování z USA do ČR
Dobrý den, pošlete mi prosím cenovou kalkulaci na 40 HQ kontainer Lake Worth, FL, 33461 USA do Vsetin, 755 01 CR: 40HC kontainer Lake Worth, FL, - Vsetin CR Termin: cerven - cervenec 2010 obsah - 1 auto Wv -routan Van, nabytek - sedacka + postel + drobny nabytek + stavebni material. ( stehovani osobni veci ) Nabídky mi prosím ...
Poptáváme jeřábová kola pojezdu mostu
Poptávám 4 ks kola pojezdu mostu prům. 710 na mostový jeřáb 32/16t.
Poptávám zahraniční dopravu zemědělských strojů
Hledám dopravce, který mi přiveze z Anglie zemědělskou techniku. Sekačky a podobně. Několikrát ročně. Nikdy na to moc nespěchám, klidně v rozpětí týdne, dvou. Nehledám překupníka něčích služeb. Hledám spíš menšího dopravce, se kterým bude dobrá dohoda. Místo nakládky bývá různé, hledám operativního partnera.
Poptávám otočný pultový stojan
Poptávám otočný pultový stojan pro drobný prodej.
Poptáváme autobusovou přepravu
Doprava 30 osob dne 15.5.2010 Zlechov u UH.Hradiště - Praha tam i zpět, doba čekání 8 hod. Odjezd 15.5.2010 v 9.00 ze Zlechova.
Poptávám přepravu mrazáku
Poptávám - přepravu mrazáku 60x60x140 cca 50 kg z Chomutova do Hulína. Nabídku s cenou prosím obratem, přeprava možná během cca týdne.
Poptávám koupi komínu k RD vč. dopravy
Dobrý den prosím o nabídku komínu pro nový rod.dům.Průměr je 20cm.výška6m pod střechou+2m.nad střechou tzv. pohledový.uhel kouřovodu45stup.2xkomín.dvířka.Prosím kolik by stála celá stavebnice vč. dopravy.Děkuji Jelšík Josef.
Poptávám zahraniční přepravu
Hledám autodopravce, který dopraví 200 kulatých balíků slámy z ČR do Rakouska. Výška kulatého balíku je 120cm šířka je 130 cm. Místo nakládky Dolní Kounice, místo vykládky Wilhelmsburg.Datum uskutečnění, nejlépe do týdne.
Poptávám autodopravu
Poptávám dopravu 4 kusu kol na osobní vozidlo z Liberce do Zlina.
Poptávám zajištění dopravy
Poptávám dopravu z Okříšek u Třebíče do Zašové u Valašského Meziříčí. Termín: pondělí, 4.1. 2009, asi 12 palet, 1OOO kg.
Poptáváme venkovní reklamní stojan
REKLAMNÍ STOJAN "ÁČKO" - hledám dodavatele nebo výrobce reklamního stojanu pro venkovní využití, za solidní cenu. Dodání pouze 1 kusu.
Poptáváme osvětlovací stožáry
Dobrý den, prosím, můžete mi sdělit ceny osvětlovacích stožárů JŽ 12 a JŽ 14 - žárový zinek a dobu dodání? Děkuji a přeji pěkný den.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji doručit pas ze Zlína do Velké Británie - letiště Gatwick.
Poptávám skladování a logistické služby
Hledám sklad celní i bez celní. Pro uskladnění zboží s možností rozesílání přímo k zákazníkům - tzn. příjde-li objednávka systém doručí do skladu potřebné informace o typu, množství zboží a adrese příjemce. Toto zboží se následně vyfakturuje, zabalí a odešle k zákazníkovi.
Poptávám kovovou posuvnou bránu
Samonosná posuvná brána včetně pohonu bez povrchové úpravy ze železa, umístěná do vjezdu mezi zdi z štípaných tvárnic. Šířka otvoru je 4m a výška 2m. Bude se jednat vlastně o rám brány, na který si sám přišrobuji desky.Místo určení Hulín,okres Kroměříž.
Poptávám 24 ks sportovních pohárů
Dobrý den, sháním nabídku na 24 kusů pohárů bez víka, co nejmenší i co nejlacinější na výstavu německých ovčáků na 20.září 2009 - štítky s textem bych zaslal e-mailem. Jedná se o 8 tříd za 1 až 3 místo. Prosím o zaslání nabídky i adresu e-mailu, kde bych mohl objednávku i se štítky zaslat. Děkuji za odpověď. Šimek Ladislav
Poptávám přistavění kontejneru
Poptávám kontejner (klasický) na smíšený odpad - pronájem + odvoz/dovoz datum: 21-23.8.2009 místo: Bělov 52, Kvasice, 768 21
Poptáváme komponenty autodiagnostiky
Izraelská firma KVO,www.kvo.co.il hledá dodavatele pro autodiagnostiku v české republice.Máme zájem o senzory vstřikovačů kyslíku,a další komponenty týkající se autodiagnostiky.Nejedná se o nákup přes internet!Podrobný seznam žádaných komponentů bychom zaslali po dohodě.Kontaktujte nás prosím na adrese :kvo@kvo.co.il ,nebo info@kvo.co.il v ...
Poptáváme sanitární dělící stěny
sanitární dělící stěny mezi toalety v předškolním zařízení ne však z melaminového materiálu, ale bezpečnostní sklo, keramika- prosím vyhledat možnosti,případně výrobce.
Poptávám přepravu zařízení domu z Nizozemí
Poptáváme přepravu vybavení domu z Nizozemí. Jedná se o vybavení o objemu cca 40m3 179; + 2palety stavebního materiálu. Přeprava by měla proběhnout ve 29. - 30. týdnu. Adresa v NL: 7722 WC DALFSEN Cilova adresa v CR: 687 07 TUPESY Predem děkuji za zaslaní cenové nabídky. Monika Albrechtova