Poptávám dopravu materiálu z Vídně
Poptávám přepravu 20tun žul.kostek, Vídeň - Brno. Termín: ihned. Děkuji za nabídky.
Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Dobrý den, prosím o nacenění přepravy zásilky do Německa - Dorfstrase 34 + 40, 214 81Buchhorst, váha 36 kg, rozměr 50 x 80 x 40. Adresa odběru: Otrokovice Děkuji. Hana Kotásková
Poptávám dopravu nábytku z prodejny v Malenovicích
Poptávám dopravu nábytku z Aska Malenovice do Hvozdné (stůl, židle,pohovka, dvojpostel) 18km jedna cesta.
Poptávám přepravu zahradní techniky
Poptávám přepravu traktůrku z Frenštátu do Halenkova 2.5mx3.5m plus vlečku 2mx6m hmotnost 3 tuny. Kolik by stála doprava. Potřebuji to odvézt do soboty děkuji.
Poptávám přepravu nábytku
Prosím potřebuji převoz pohovky / malé/ z Liberce do Rožnova pod Radhoštěm. Dalo by se to a kolik by to stálo ? Děkuji :-)
Poptávám přepravu zásilky
Poptávám vyzvednutí zásilky (balík cca 6kg) na pobočce Autobenex Zlín tř.T.Bati 627 od 14hod. do 17hod.23.09.2014, nebo 24.09.2014 od 7hod. do 17hod. balík se poveze do TurboCar s.r.o. U dálnice 620 Velká Bíteš 595 01. Předem děkuji za kladné vyřízení. Martin Liška, Autobenex Zlín.
Poptáváme pravidelnou přepravu laboratorních vzorků
Chtěli bychom doručovat do laboratoře GEOtest, a.s. v Brně 1x za 4 dny vzorky, z laboratoře bychom poté chtěli dovézt prázdne vzorkovnice. Hmotnost balíku 6 kg, rozměry 40x25x35 cm. Trasa Luhačovice nebo Slušovice - Brno a zpět do Luhačovic nebo Slušovic. Zašlete nabídku.
Poptávám přepravu potravin v chladírenském voze
Poptávám nepravidelnou dopravu potravin do prodejen. Musí se jednat o auto s chladícím zařízením a nosností asi 1 tuny. Jedná se o přepravu vnitrostátní i mezinárodní ( Slovensko, Polsko). Zahájení přepravy předpokládáme koncem září 2014. Nabídněte prosím cenu.
Poptáváme přepravu zboží z Německa do ČR
Dobrý den poptáváme, přepravu zboží z Německa do ČR. Jedná se o zísilku plastových obalů. které jsou zabaleny do kartonů naložených na 2 paletách. Na paletě: 55 kartonů (120x80x220cm), váha 195.7 kg Na paletě: 41 kartonů (120x80x190cm), váha 145.6 kg
Prodloužení chodníku na ul. Fryštácké, Zlín - Kostelec, Oprava spojovacího chodníku
Tato veřejná zakázka bude rozdělena na 3 části: část A:"Prodloužení chodníku na ul. Fryštácké, Zlín - Kostelec" část B:"Oprava spojovacího chodníku z ul. Pod Hotelem do ul. Na Pavelce, Zlín - Velíková" část C:"Dopravně bezpečnostní opatření v ul. Dětská, Zlín - Jižní svahy" Předmětem této veřejné zakázky je: "Prodloužení chodníku na ul. ...
Prodloužení chodníku na ul. Fryštácké, Zlín - Kostelec
Tato veřejná zakázka bude rozdělena na 3 části: část A:"Prodloužení chodníku na ul. Fryštácké, Zlín - Kostelec" část B:"Oprava spojovacího chodníku z ul. Pod Hotelem do ul. Na Pavelce, Zlín - Velíková" část C:"Dopravně bezpečnostní opatření v ul. Dětská, Zlín - Jižní svahy" Předmětem této veřejné zakázky je: "Prodloužení chodníku na ul. ...
Poptávám přepravní služby
Poptávám přepravu ze Zlína (či blízkého okolí) do Amsterdamu i zpět, do července 2014. Jedná se o kufr či tašku s osobními věcmi pro studentku studující na VŠ v Amsterdamu. Popř. i osobní dopravu ZL-Am, či Am - ZL.
Poptávám autobusovou zájezdovou dopravu
Poptávám autobusovou dopravu,NIVNICE do malé Bělice sk.Stání v Bělicích je asi 5 hodin.Jedná se o 6 zájezdů,První začíná 10.4.2014 v 7.30 od kostela v Nivnici. Pak na dalších termínech bychom se domluvili.Prosím o předběžnou kalkulaci na e-mailovou adresu. Jedna cesta z Nivnice do Malích Bělic je 90km. Děkuji předem za odpověd.
Poptávám přepravu nábytku
Poptávám orientačně cenu za přepravu nábytku - max. délka šatní skříně 240 cm, šíře 2x1m (+ další 4 menší kousky nábytku v demontu), výroba v Bánovci nad Bebravou do Zlína.
Zajištění služeb železniční dopravy
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dopravy ucelených vlakových souprav hnědého uhlí po železnici z žst Třebušice – přesněji odjezdové koleje nádraží Washington vlečky Úpravy uhlí Komořany do žst Otrokovice – přesněji na odevzdávkovou kolej vlečky Barum Continental
Poptáváme přepravu zboží z Polska do Rakouska
Prudnik (PL) - Sallingberg( A) : Poptáváme dopravní společnost, která nám bude vozit materiál z města Prudnik -Polsko do obce Sallingberg-Rakousko. Nakládka od 6.00h do 15.00 h. Vykládka: 7.00 do 14.00 .Jedná se o dlouhodobou spolupráci. Spěchá!! Ihned !!! Platba v hotovosti!!
Poptávám přepravu zásilky z Amsterodamu
Poptávám přepravu balíku (70x50x15 cm - kabát 2-3 kg ) z Amsterdamu do ČR (popř. vyzvednutí v Praze, Brno, okolí Zlína - mám bydliště ve Zlíně, ale dojedu) - termín: do 18. 9. středa - ráno do 9 hod. potřebuji kabát na módní přehlídku v Praze, Pařížská ulice). Kontakt v Amsterdamu bych sdělila.
Poptávám přepravu umělecké keramiky
Dobrý den. Připravujeme výstavu keramiky a máme tedy požadavek na přepravu s co nejmenšímy otřesy a poskakovaním beden s uloženou a zabalenou um. keramikou - protože každý tento kousek je unikát a oreginal. Jedná se asi o 55 různých bedynek s celkem nizkou váhou jen 2-3 kousky jsou okolo 20 kg jinak vše v kilech - ale křehkých ! Přeprava je z ...
Poptávám přepravu zboží z Maďarska do ČR
Dobrý den, prosím cenovou nabídku na přepravu materiálu z Mezötür (H) - Zlín, cca 12 tun, 28-30 palet, pokud by byla možnost nakládky na mezipatro, přivítali by jsme. Děkuji a přeji příjemný den.
Obnova VDZ na silnicích I. tř. ve Zlínském kraji
Předmětem zakázky je obnova vodorovného dopravního značení silnic I. třídy na území Zlínského kraje, která koresponduje s územím bývalých okresů Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín a Zlín.
Poptávám autodopravu
Prosím o nacenění dopravy: Nakládka Ostrožská Lhota 687 23 Vykládka: Bratislava, Stará Vajnorská - Slovensko Jedná se o 1 balík al. profilů délka 3m + 1 krabice
Poptávám dopravu
Dobrý den, prosím o kalkulaci ceny na dopravu 20 kartonů s vložkami do obuvi. Na paletě cca 110 cm do výšky, hmotnost 160 kg. Nakládka: Piotrków Trybunalski, Polsko. Vykládka: Rožnov pod Radhoštěm. Děkuji. Pavel Kopecký
Poptávám autobusovou přepravu
Pěkný den, poptávám osobní dopravu BUS pro cca 20 osob, trasa Zlín - Plzeň a zpět, jeden den (odjezd ráno, příjezd večer - bude upřesněno), přeprava rodičů s dětmi na soutěž. Termín 8.5.2013. Děkuji za nabídky.
Vybavení centrálního depozitáře VMP ve Frenštátě pod Radhoštěm
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž depozitních úložných systémů, především pojízdných regálových systémů, závěsných systémů a pevných regálů, dále pak doplňkového zařízení jako manipulační vozíky, pracovní stoly, skříně, police, zvlhčovače vzduchu a systém zastínění oken.
Nádoby na biologický odpad o objemu 240 litrů
Dodávka 5 500 kusů nádob na sběr biologicky rozložitelného odpadu o objemu 240 litrů v průběhu let 2013 a 2014. Bližší informace viz zadávací dokumentace.