Poptávám autodopravu
Dobrý den, potřeboval bych poslat 2ks příčniků (zahrádka na auto) z Ústí nad Labem do Chebu. Doposud jsem ještě nic neposílalů, nemám zkušenost s vaši službou. Děkuji.
Poptávám transport stavební techniky
Poptávám transport stavební techniky 2ks pásový minibagr o hmotnosti 1,5t a 2,5t z Anglie do České republiky.Vzdálenost cca 1450km.Děkuji za kalkulaci dopravy.
Služby zajišťující údržbu města Terezín
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění úklidových, údržbových a souvisejících prací na území města Terezín v rozsahu činností: letní údržba komunikací včetně odvozu a likvidace odpadu, zimní údržba komunikací včetně odvozu sněhu, péče o zeleň včetně odvozu a likvidace odpadu, celoroční péče a údržba dětských hřišť a celoroční péče a údržba ...
Poptávám pravidelnou přepravu zboží - Rakousko
Dobrý den poptávám pravidelné přepravy v relaci CZ- Rusko, vozový park v četnosti 8LKW 13,6,3 friga. Předem děkuji za nabídky.
Poptávám pravidelnou zahraniční přepravu zboží
Dobrý den, poptávám dopravce pro pravidelné přepravy v relaci d 94 Hunderdorf -F a zpět, nakládky každý pátek. Cena 25-26kč/km, pouze mega, možnost platby ihned po doručení fa. Možnost dlouhodobé spolupráce.
Poptávám nákladní železniční přepravu
Potřebuji sehnat nejlevnější přepravu stavebního materiálu z Brna do města Bílina v severních Čechách. Nákladem jsou betonové žlaby na paletách. Vytíženost 20 x kamion. Prosím vás o zjištění nákladní železniční dopravy a cenu transportu tohoto materiálu. Kontaktujte mě prosím na emailu : jiri.turek@seznam.cz nebo na tel 724 77 46 08
Dlouhodobé zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje veřejnými službami v přepravě cestujících
Předmětem veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje v oblasti Lounsko – západ, a to na linkách a spojích vymezených v návrhu smlouvy a v délce trvání 10 let.
Poptávám realizaci generální opravy leteckého motoru
Poptávám firmu na provedení generální opravy leteckého motoru JABIRU 2200 / 85 hp
Zajištění veřejné městské hromadné dopravní obslužnosti ve městě Lovosice
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dopravní obslužnosti územního obvodu města Lovosice formou městské autobusové dopravy na základě závazku veřejné služby ve smyslu zákona č. 150/2000 Sb., o silniční dopravě a zákona č. 194/2010 Sb., o veřejných službách v přepravě cestujících, na lince a spojích vymezených v příloze č. 1 zadávací ...
Zajištění veřejné městské hromadné dopravní obslužnosti ve městě Bílina
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dopravní obslužnosti územního obvodu města Bílina formou městské autobusové dopravy na základě závazku veřejné služby ve smyslu zákona č. 150/2000 Sb., o silniční dopravě a zákona č. 194/2010 Sb., o veřejných službách v přepravě cestujících, na linkách a spojích vymezených v zadávací dokumentaci. ...
Čištění a zimní údržba komunikací ve městě Teplice
Předmětem zakázky je zajištění strojní a ručního čištění komunikací a zpevněných ploch v průběhu roku a zajištění zimní údržby odstraněním sněhu a náledí a následné ošetření posypovým materiálem v zimním období.
Poptáváme přepravu  zboží v rámci ČR
Poptávám dopravu 5 ks PP nádrží válcového tvaru. 2ks/pr.1800xv3000/ hmotnost á 390kg t.j. 780kg 2ks/pr.1500xv3000/ hmotnost á 340kg t.j. 620kg 1ks/pr.1115xv3000/ hmotnost á 200kg celková hmotnost 1600kg Z obce Žárošice PSČ 696 34 do obce Koštice 439 21 Termín dopravy dle dohody od 6.6.2011 Čas nakládky 7:00 - 15:00 Čas vykládky dle ...
Dlouhodobé zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje veřejnými službami v přepravě cestujících
Předmětem veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje v oblasti Lounsko – západ, a to na linkách a spojích vymezených v návrhu smlouvy a v délce trvání 10 let.
Poptávám zahraniční přepravu zásilky
Poptávám přepravu 4 kartonů každý ca 30x60x20cm,váha všech zhruba 10kg.adresa:Sint Niklaas 759 100,Belgie. Nakládka 19.4.2011.zajímá mě cena a doba doručení.
Poptávám nákladní přepravu
Poptávám jednorázově přepravu 2 ks stavebních buňek o rozměru 3 x 6 m z Prahy Dolních Měcholup do Ústí nad Labem.
Poptávám výrobu informační tabule
Poptávám výrobu informační tabule o rozměru min. A3 /297x420/ zhotovenou z voděodolného materiálu s textem, který dodám v el. podobě vzor textu je v příloze v horní části. Loga EU a PRV dodám taktéž v el. podobě. Jedná se mi o výrobu 1ks tabule. Prosím o sdělení ceny a případného termínu vyhotovení.
Poptávám přepravu zboží do Polska
Doprava do Warzsawy, jedna europaleta cca 250 kg, termín nakládky březen , místo nakládky Terezín u Litoměřic.
Poptávám přepravu nábytku
Hledám přepravu či sběrnou službu, na převoz stolu a 6ks židlí z Kadaně na okraj Olomouce. Zásilka na dobírku.
Poptávám použitý paletovací vozík
Poptávám paletový vozík do haly. Co nejlevněji.
Poptávám vybavení prodejny
Zařízení do obchodu v bílé barvě s chromovými doplňky. Dva regály na zeď o výšce cca 180cm a délce jednoho 4m a druhého 3m. Jeden stojan na ramínka a prodejní pult ve tvaru oblouku o délce 3x2m. Prosím i o ceny. Děkuji za nabídky
Poptávám výrobu pojezdových kol
Poptávám výrobu 12 kusů pojezdových kol,materiál nerez,hliník nebo ocel. Výkres přikládám jako přílohu.Výkres ve formátu dwf nebo ipt mohu poslat na Vaši žádost
Poptávám nákladní přepravu
Poptávka dopravy 6 ks EUR palet s prázdnými lahvemi z Kyjova 697 01 do Koštic 439 21 hmotnost palety 500kg a výška 160cm.
Poptávám přepravu nábytku
Hledám dopravce,kteří by mi přivezl 2 x šatní skřín o rozměrech 1 ks.v170,š80,h56 a psacího stolku. Nakladka u Chrudimi a vykladka v Terezíne u Litoměříc, Ústecký kraj.
Poptáváme přepravu autocisternami
Urgentně sháníme autocisterny na přepravu 20% vápenného mléka. Velikost cisteren do 20 m3. 20 tun - 18.10.2010 40 tun - 19.10.2010 Z Ústí nad Labem do Elektrárny Prunéřov (za Chomutovem)
Zajištění veřejné městské hromadné dopravní obslužnosti ve městě Lovosice
Předmětem zakázky je zajištění dopravní obslužnosti MHD na linkách a spojích v katastru města Lovosice na dobu 2 let s možností rozšíření na dobu 4 let.