Poptáváme přepravu zboží z Řecka
Poptávám cenovou nabídku,pokud bychom organizovali následující transport ca 1 x za 3 měsíce? Nakládka: Autostop Atény, Řecko Předmět: 2 role na paletě, ca 200 Kg Vykládka: BOS CZ, Klášterec, 43151.
Zajištění komunálních služeb (čištění a zimní údržba komunikací pro pěší) ve Statutárním městě
Jedná se o strojní a ruční čištění komunikací pro pěší, schodišť a dalších prostranství. Vývoz odpadků z košů a jejich uložení na skládku. V rámci zimní údržby se pak jedná o strojní a ruční odstraňování sněhu a ledu s následným posypem chemickým či inertním materiálem.
IPRM DEMOS - úpravy veřejných prostranství sídliště Chanov
rekonstrukce ploch veřejného prostranství, opravy chodníků a komunikací včetně parkovacích ploch a doplnění dopravního značení. Součástí je též výměna veřejného osvětlení a součástí je i rekonstrukce přilehlých autobusových zastávek
Hledáme dopravce ze Slovenska
Hledáme dopravce ze Slovenska, nabízíme vytížení po EU pro plachtové návěsy standard i low-deck, preferujeme standard 2,7-2,8m výška nákl. prostoru. Splatnost IHNED po obdržení originálů dokladů, při delší splatnosti navyšujeme ceny. Platíme všechny km. INFO +420608465422
Nákup cvičného sportovního motorového letadla
Zamýšlený nákup letadla bude mít přínos pro výcvik sportovních pilotů. Rovněž je možné na tomto letounu provádět pokračovací výcvik sportovních pilotů, zejména piloty zdokonalovat v letecké navigaci a v létání podle navigačních přístrojů. Konkrétmí popis požadavků na letadlo je uveden v Zadávací dokumentaci, která je umístěna na profilu zadavatele.
Poptávám příslušenství k vysokozdvižnému vozíku
Vidle k vysokozdvižnému vozíku ND9-031, Nosnost: nejméně 3 t, nejlépe použité, ale možno i výroba
Poptávám přepravu sypkého materiálu
Dopravu sypkého materiálu (štěrk + hlína), Praha 6 Suchdol - Valkeřice (Děčín) cca 450t , prosím jen o vytížení. Děkuji.
Kompostárna Kobra- mechanizace
Předmětem zakázky jsou dodávky mechanizace pro akci „Kompostárna Kobra". Jedná se o výstavbu nové kompostárny o celkové projektované kapacitě 11 000,000 t/rok. Předmětem zakázky je: - Zařízení 114- štěpkovač za traktor s přídavným elektromotorem případně dieselmotorem min 15 Kw, Výkon minimálně 8-12 m3/hod v závislosti na skladbě ...
Kompostárna Kobra- mechanizace
Předmětem zakázky jsou dodávky mechanizace pro akci „Kompostárna Kobra". Jedná se o výstavbu nové kompostárny o celkové projektované kapacitě 11 000,000 t/rok. Předmětem zakázky je: - Zařízení 114- štěpkovač za traktor s přídavným elektromotorem případně dieselmotorem min 15 Kw, Výkon minimálně 8-12 m3/hod v závislosti na skladbě ...
Pracovní člun včetně příslušenství
Předmětem plnění je dodávka pracovního člunu včetně příslušenství a dodávka mobilního plovoucího mola.
Vznášedlo na vzduchovém polštáři včetně příslušenství a zaškolení obsluhy
Předmětem plnění je dodávka vznášedla na vzduchovém polštáři včetně příslušenství a zaškolení obsluhy.
Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Dobrý den. Chtěla bych poslat dětské kolo velikosti 16" do Nigérie, státu Oyo. Kolik by mě to stálo a jakým způsobem se to dělá?
Nákup, osazování a údržba svislého dopravního značení a všeobecně bezpečnostních zařízení komunikací
Předmětem plnění je výběr jediného uchazeče (dále jen „Vybraný uchazeč“) ve smyslu §89 odst. 1 zákona v užším zadávacím řízení pro uzavření rámcové smlouvy na 4 roky k nákupu, osazování a údržbě svislého dopravního značení; opravě a údržbě svodidel a zábradlí; osazování, výměna a doplnění směrových sloupků na komunikacích II. a III. třídy ...
Poptávám výrobu orientačních tabulek
Dobrý večer, poptávám vyrobení plastových nebo kovových tabulek na panelové domy cca 20-25cm x 15 cm,cca 30 písmen. Prosím o cenovou nabídku a vzorník. Jednalo by se o 14 ks. Děkuji Svoboda
Dodávka 2 ks nízkopodlažních městských tramvají do 16 m délky
Předmětem plnění veřejné zakázky je "Dodávka 2 ks nízkopodlažních městských tramvají do 16 m délky" dle zadávací dokumentace.
Letecké měřické snímkování DNT a DB 2012-2016
Předmětem zakázky je realizace leteckého měřického snímkování zájmového území Severočeských dolů a.s., tj. těžebních lokalit a výsypek Dolů Nástup Tušimice a Dolů Bílina 2012-2016.
Poptávám dopravu z Itálie do Prahy
Dobrý den, hledám dopravu z Riccione, Itálie, do Prahy v termínu 7.6.2012 po 18.00. Děkuji.
Poptávám přepravu balíku
Dobrý den, mám dotaz na odeslaní balíku o rozměrech 55x46x95 cm a vaha 8 kg a zajímala by mě cena a trasa z Děčína do Brna. Děkuji za odpoveď.
Poptáváme přepravu traktoru
Poptávám převoz traktoru Zetor 7211 + zadní radlice na sníh. Trasa Hodonín - Ústí nad Labem. Váha traktoru 3410kg, délka 380cm, šířka 184cm, výška 268cm
Poptávám přepravu lednice
Dobrý den, mám dotaz na cenu přepravy lednice o výšce 190cm x 60cm z Velkého Přítočna (u Kladna) do Chlumce (u Ústí nad Labem). Děkuji.
Poptávám přepravu uhlí
Rozvoz uhlí z Peruce od firmy Kučera.
Poptávám přepravu nábytku
Poptávám přepravu zásilky z Dvoru Králové do obce Svahová - Boleboř v okrese Chomutov.Jedná se o dřevěný stůl a čtyři malé taburetky.Potřeboval bych také zjistit celkovou platbu za převoz.
Poptáváme přepravu stojanů s okny
Dobry den, hladam surne dopravcu na prepravu dvoch stojanov okien (4 euro palety) 1500kg, rozmery 1200x2500x2100. Nakladka by bola z 972 16 Pravenec (SK) do 1300 Wavre (BE). V pripade, ze dopravca uprednostni, nakladka moze byt i z Prahy alebo z Teplic.
Čištění a zimní údržba komunikací ve městě Teplice
Strojní,ruční čištění komunikací a zpevněných ploch v průběhu roku a zajištění zimní údržby odstraněním sněhu,náledí a následné ošetření posypovým materiálem v zimním období.
Poptávám přepravu EUR palet
Poptávám dopravu 6ks EUR palet o výšce 1,56m a hmotnosti 472kg/ks a 1ks EUR palety o výšce 2,8m a hmotnosti 516kg/ks. Místo nakládky Kyjov 697 29 a termín dle dohody úterý, nebo čtvrtek od 8hod do 15 hod. místo vykládky Koštice 439 21.