Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Frýdecko-Místecko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Frýdecko-Místecko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Poptáváme tuzemskou autobusovou dopravu
Poptáváme tuzemskou autobusovou dopravu dětí na školní výlet do Moravského krasu, cílové místo Skalní mlýn. Termín : 22.6.2018. Odjezd v 7:00 od školy. Předpokládaný příjezd do F-M : 18 hod.
Poptávám stěhovací služby
Poptávám stěhovací služby. Dobrý den,potřebovali bychom přestěhovat kuchyňskou linku z garáže do bytu v obci Vítkov,okres Opava.Jedná se asi o deset spodních skříněk a devět horních,dvě velké skříňky do třetího patra bez výtahu. Prosím o sdělení finanční částky za stěhování. Děkuji Mužíková Jarmila.
Dodávka silničních svodidel 2018
Předmětem zakázky jsou dodávky týkající se silničních svodidel pro opravy stávajících instalovaných záchytných systémů. Jedná se o silniční svodidla s označením JSNH4/N2 a JSAM/N2, jejich příslušenství a dílů s dovozem na jednotlivá střediska SSMSK.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Frýdlantsko II
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Frýdlantsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Rýmařovsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Rýmařovsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Hlučínsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Hlučínsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Krnovsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Krnovsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Opavsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Opavsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Bruntálsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Bruntálsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Silniční nákladní doprava
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou přepravní služby
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Bílovecko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Bílovecko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Vítkovsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Vítkovsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Poptávám přepravu automobilu do Mexika
Poptávám převoz automobilu typu VW Transporter z České republiky do Mexika.
Poptávám projekci světelného signalizační zařízení
Poptávám projektovou kancelář na projekci světelného signalizačního zařízení v Moravskoslezském, Jihomoravském nebo Zlínském kraji.
Poptávám přepravu sporáku
Poptávám dovoz sporák z Kladna.
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu. Datum 8.11. 2017, trasa ZŠ Neplachovice- Technická škola Opava (Kolofíkovo nábřeží 55), odjezd od základní školy ve 13.00, odjezd od Technickę školy v 15.00. Počet žáků 50.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Novojičínsko západ
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Novojičínsko západ po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Novojičínsko východ
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Novojičínsko východ po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Frýdlantsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Frýdlantsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Poptávám přepravu palet na Filipíny
Poptávám přepravu 2-3 palet s charitativní sbírkou z Ostravy do Iloilo Filipíny.
Poptáváme svoz zásilek
Poptáváme svoz zásilek (v součtu cca jedna krabice 30x30x50) v rámci Ostravy mezi ulicemi 28. října v MH a Muglinovskou v Přívoze, každý pracovní den po 16. hodině.
Poptávám taxislužbu pro přepravu na letiště Mošnov z Opavy
Poptávám taxislužbu. Prosím o cenovou kalkulaci na dopravu letiště Mošnov - Opava Válečkova v nočních hodinách (24.00 - 2.00) 29.6. - 30.6 Další dotaz se týká přistavení taxi. 19.6. potřebuji odvoz na 14.00 (nejpozději) z ulice Válečkova 12 na Východní nádraží. V kolik stačí taxi objednat? Přeji krásný den a děkuji za odpovědi. Květa ...
Poptávám odvoz suti
Poptávám odvoz sutinu z Paskova.
Poptávám přepravu zboží do Rakouska
Poptávám přepravu 8 krabic po 18kg (možno zabalit na paletu pokud doporučíte) ze Smilovic u Českého Těšína do Vídně, během následujících 2-3 týdnů. Děkuji Gabriela Szotkowska