Poskytování poradenských služeb v oblasti letectví
Předmětem výběrového řízení je poskytování následujících poradenských služeb v oblasti letectví: - Zpracování Příruček, interních směrnic, instrukcí a formulářů k získání Oprávnění k výrobě (POA), k projektování (DOA) dle Nařízení Komise (EU) č. 748/2012, části 21 G a J (pro letadla kategorie CS-23) od agentury EASA, a k certifikaci Systému ...
I/35 Hradec Králové-hranice s Pardubickým krajem-BESIP
Úprava potřebná pro zvýšení bezpečnosti silničního provozu („BESIP“) - osazení nového ocel. svodidla: dl. 6.200m, obnova svislého a vodorovného dopravního značení, oprava propustků, pročištění příkopů, obnova krajnic, úprava míst připojení stávajících účelových lesních cest
Poptáváme autobusovou dopravu
Sháníme dopravu menším autobusem, tak max. pro 20 osob, odjezd z Hradce Králové v sobotu cca. v 10.00 hodin, do vzdálenosti cca. max. 100 km a druhý den návrat zpět do Hradce Králové cca. v 16.00 hodin. Termín bude dle domluvy upřesněn (cca. v období 25.1. až 23.1.2014). Cena celkem tak do 3.500 až 4.000,- Kč.
Poptávám ojeté nákladní vozy
Poptávám odkup ojetých nákladního vozů nad 3, 5 t. typu: MAN, IVECO, DAF, RENAULT, SCANIA, VOLVO a další Počet kusů: Několik kusů měsíčně Termín dodávky: ihned Další informace: Výkup za hotové, okamžitá platba, vlastní odvoz. Možnost dlouhodobé spolupráce při obnovování Vašich vozových parků. Rychlé jednání po celé ČR! Děkuji za nabídky.
Poptáváme výrobu plechové orientační tabulky na dům
Dobrý den, chtěli bychom vyrobit plechovou tabulku s číslem popisným na dům. Klasickou tabulku červený podklad s bílým číslem 16. Prosím info o ceně.Děkuji Tomaniová
Poptávám zahraniční přepravu motocyklu
Poptávám dopravu moto Kawasaki 250 z 68723 plankstadt, Deutschland
Poptávám zajištění víza a letenky do Moskvy
Dobrý den, poptávám zajištění víza a letenky do Moskvy.
Poptáváme dopravu paletového zboží ze Španělska
Popis poptávky (výrobku nebo služby): Poptáváme dopravu paletového zboží ze Španělska do Brna, Bratislavy, Budapešti Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, atd.) Plachtové návěsy, roční kontrakt, cenu s počtem kamionů nabídněte.
Poptáváme použité IBC kontejnery
Poptáváme použité IBC kontejnery 1.000 l a 640 l. Na základě upřesnění naposledy plněné látky, fota, množství a místa nakládky vám zpracujeme cenovou nabídku na odkup.
Poptávám přepravu 40 osob
Poptávám přepravu cca 40 osob dne 31.8.2012 ve 23 h z Pardubic do Hradce Králové.
Poptávám auto s hydraulickou rukou
Hledám auto s hydraulickou rukou na 12 t. Hradec Králové a východ.
Poptáváne přepravu palet
Poptáváme přepravu nákladu o váze 4tuny - 5 palet , z Třince do Hradce Králové
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Dobrý den, prosím vás, potřebovala bych zhotovit kovové "bidlo" na balkón. Bylo by to možné u vás? Děkuji.
Těžba, manipulace a přibližování dřeva harvestorovým uzlem (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je (1) těžba dřeva včetně druhování a manipulace harvestorem, (2) vyvezení vytěženého dřeva na odvozní místo vyvážecí soupravou, roztřídění dle vyrobených sortimentů, (3) rozřezání neužitkové hmoty vztahující se k těžené dřevní hmotě, (4) ukládání klestu na přibližovací linky za účelem ochrany půdního povrchu, (5) ...
Poptávám dopravu na Slovensko
Dobrý den, poptávám jednu dopravu na Slovensko. Nakládka - fy YATE spol. s r.o. Brněnská 371 500 06 Hradec Králové 28.12.2011, dopoledne po dohodě 1 kamion (27 EUR palet, zboží v kartonech), 1 paleta / 55 kg vč. Vykládka - DC Beckov, 916 38 Beckov ...
Poptáváme přepravu zboží
Prosím o cenovou nabídku na transport z HK ( Čeperka ) –Essex, CM6 2BW, UK, datum ještě nevíme asi do 14 dnů: Jde o 1 stůl 1300/1300/750 – 60kg a 4* lavice 350/1300/450 – 20kg/1 – budou zabalené Děkuji za nabídku.
Přibližování dřeva vyvážecí soupravou (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je vyvezení vytěženého dřeva na odvozní místo vyvážecí soupravou, roztřídění dle vyrobených sortimentů.
Poptáváme dopravníky
Pro technologickou linku na zpracování biomasy POPTÁVÁME RŮZNÉ DRUHY DOPRAVNÍKŮ - specifikace v nákresu. Cenovou nabídku s termínem dodání zašlete, prosím, na e-mail: pelletia@pelletia.cz nejpozději do 23.6.2011 do 11 hod.
Poptávám přepravu zásilky do Švýcarska
Dobrý den, potřebovali bychom přepravit zásilku do Švýcarska rozměr 22x37x193 cm, hmotnost cca 10 kg. Jedná se o model letadla-velice křehké, baleno v kartonové krabici. Prosím o odpověď, zda takovouto zásilku přepravíte, předpokládanou cenu a doklady, které je nutno k tomu dodat z naší strany.
Vysokozdvižná plošina 29 m
Dodávka nové montážní vysokozdvižné hydraulické plošiny o celkové hmotnosti do 12 t, s pracovní výškou 29 m
Poptáváme koupi jeřábu s pojezdem
Pro manipulaci s materiálem na stavebním dvoře zakoupíme jeřáb s pojezdem, výška zdvihu do 6m, vyložení min. 20m, nosnost při maximálním vyložení min. 1500 kg
Poptávám přepravu kusových zásilek z Německa
Prosím o zaslání rámcové nabídky na kusovou přepravu zásilek z Německa (Aschaffenburg) do České republiky (Hradec Králové) - import. Přeprava by měla probíhat několikrát měsíčně, později častěji. Nabídku prosím co nejdříve, předem děkuji.
Poptávám stěhovací služby
Poptávám firmu z okolí HK, která mi přestěhuje byt 3+1 do nového bydlení.
Poptávám pronájem autobusu bez řidiče
Hledám pronájem autobusu bez řidiče od 27.5 do 31.5 max cca 400km, jízda v ČR Hradec Králové - Brno.
Poptávám orientační tabulky
Sháním 2 tabulky (rozměry 200x160) jedno bude s číslem popisným a druhá bude orientační číslo. Číslo popisné by bylo klasicky bílý nápis v modrém poli a číslo orientační bílý nápis v červeném poli. V případě dohody volejte moje číslo popř.přes email.