Poptávám přepravu unimo buněk
Dobrý den, potřeboval bych přemístit 2 obytné mobilní unimobuňky v obci Brantice cca 4 km. Děkuji.
Přeprava podvozků zvedacích plošin II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění přeprav strojírenských výrobků silniční kamionovou dopravou pro potřeby odesílatele
Poptáváme přepravu výrobků
Poptáváme autodopravu pro 2 ks výsypek z Dětmarovic do Elektrárny Tisová.
Poptávám dovoz osobního automobilu ze zahraničí
Dobrý den, poptávám dovoz osobního automobilu ze zahraničí, z Hannoveru do Ostravy. Děkuji. Stachovec
Přeprava podvozků zvedacích plošin
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění přeprav strojírenských výrobků silniční kamionovou dopravou pro potřeby odesílatele
Poptávám přepravu paletového zboží
Dobrý den, poptávám cenu dopravy, viz. níže: Z: Radkov – Dubová, 747 84 Do: Praha 9, 199 00 Nakládka: od 23. 6.2015 Vykládka: do 26.6.2015 Předmět nakládky: paleta 600x400, 350ks, výška jedné palety je 150mm. Celková hmotnost 1470kg. Výška štosku max. 2,3m. Předpokladem 6 paletovacích míst. Předem děkuji za nabídku.
Přeprava odtahovými vozidly
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění silničních přeprav malých účelových vozidel vyrobených odesílatelem vozidly či jízdními soupravami určenými pro přepravu vozidel, tj. opatřených nájezdy pro najetí převážených vozidel .
Poptávám přepravu nadměrného nákladu
Poptávám přepravu obruče z Hradce Králové do F68 BATEMBAL. Jedná se o kruh průměru 3,6m, který bude šikmo uložen do konstrukce. Celková výška, by neměla přesáhnout 4,2m. Povolení pro nadměr v CZ, D, F jsme schopni zajistit. Předpokládaný datum nakládky 10.7.2015. Prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
Poptávám odvozu nábytku do sběrného dvora
Dobrý den, prosím o nabídku služby a cenu a to za odvoz odpadu, konkrétně se jedná o 3 ks starých postelí z Holčovic-Jelení, okr.Bruntál. Děkuji.
Poptávám přepravu traktorbagru z Německa
Poptávám přepravu: Popis: přeprava traktorbagru Odkud: Drážďany v Německu Kam: Háje ve Slezsku (nebo okolí) Termín: Únor 2015 Specifikace nákladu: traktorbagr cca 7 tun Opakování: ne Cena: dohodou
Přeprava šasi
Jedná se o přepravu strojírenských výrobků (šasi) mezinárodní silniční nákladní dopravou, z podniku VOP CZ, s.p., Šenov u Nového Jičína k odběrateli - do firmy KLEEMANN GmBH, Manfred-Wormer Strasse 160, Goppingen, Německo.
Poptávám ukládání a odvoz škváry při spalování hnědého uhlí
Dobrý den, poptávám ukládání a odvoz škváry vzniklé při spalování hnědého uhlí. Jedná se o cca 3 000 tun ročně z oblasti města Cheb. Děkuji za odpověď.
Poptávám přepravu zboží na Slovensko
Kovové válce na paletách, 12 palet 1200x800mm, BTTO 4292 kg z Ostravy-Michálkovic do Košic, Slovensko
Spěšná přeprava výrobků
Předmětem plnění je spěšná přeprava výrobků, za mimořádných podmínek vypravovanou silniční nákladní dopravu dodatečně vyrobených menších množství strojírenských výrobků z produkce zadavatele (části pracovních strojů, bagrů apod.) ke koncovým odběratelům v zahraničí.
Poptáváme přepravu zboží do zahraničí
Dobrý den, Měla bych zájem o cenu přepravy pro 2,3,4,5ks níže uvedených beden s výrobky. Místo doručení: Inducomp Kft. Molnár u.5 H- 2890 Tata Zboží: Transformátorová jádra, baleno v bednách 80x60x50cm, průměrná váha plné bedny 500kg. S pozdravem Marie Budinská
Poptáváme přepravu zboží
Poptáváme přepravu zboží z 75364 Bělotín, část Kunčice, do 73945 Fryčovice, v období 9.-11.7.2014. Přepravované zboží - 6 ks palet o rozměru 1200 x 800 x 1600 mm, váha 1 palety 1.000 kg (vč. palety). Prosím o stanovení ceny a termínu přepravy zboží.
Poptávám přepravu zboží
Poptávám dopravu 3 palet, celková váha 4,5 t, trasa Ostrava - Rožnov pod Radhoštěm. Auto s čelem Termín: 2 - 9.6. 2014
Poptávám přepravu stavebního materiálu
Sháním dopravce - nákladní sklápěč, stavba Baška okr. FM. Přeprava materiálu v místě stavby.
Poptávám přepravu nákladu z Německa do Ostravy
Poptávám převoz z Graderu z Herbstein v Německu do Ostravy. Náklad váží 8600kg, měří 8m, výška 2,8 m, šířka 2,4 m.
Silniční nákladní doprava - zasilatelské služby
Jedná se o zajišťování (zprostředkovávání) tuzemské i mezinárodní silniční přepravy zpravidla menších množství materiálu, nutného pro přímou výrobní činnost podniku VOP CZ, s.p., většinou ve směru od dodavatelů do podniku (v obráceném směru se přepravují prázdné obaly, gitterboxy apod). Přepravy se realizují valnou většinou jako přikládky do ...
Poptáváme přepravu peletek z Maďarska
Dobrý den, poptáváme dopravu volně ložené sypké biomasy ( peletky ) Množství : 150 t Nakládka : region Budapešť(tápiöszecsö) Vykládka: region Kolín Termín : 18-20.12.2013 nebo alternativně do konce roku. Druh vozu: silo, posuvné dno, 70 m3 sklápěcí návěsy.
Poptávám převoz minirypadla
Poptávám převoz pásového minirypadla o váze 3,5 tuny z Humpolce do Ostravy.
Poptávám dopravu zboží do Francie
Poptávám dopravu 5 palet z Ostravy do Francie (Guiscard 60640) váha 3500 Kg.
Silniční nákladní doprava
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou přepravní služby
Poptávám přepravu valníku na Slovensko
Poptávám přepravu z Bruntálu do Nová Kelča okr Vranov nad Topĺou - Slovenská Republika . Jedná se o přepravu Pragy v3s - válník o rozměrech : délky 6910 šíře 2310 a výška max 2800 váha 5600 kg . Nakládka a skládka nájezdem na auto přes nákladní rampu . Prosím o cenu a termín přepravy . Děkuji.