Poptávám přepravu nábytku
Hledám odvoz kuchyňské rohové setu z Chebu do Krásné Lípy za přijatelnou cenu.
Poptávám přepravu kuchyňského setu
Prosím, kdo by byl ochoten mi dopravit kuchyňský rohový set z Chebu do Krásné Lípy za rozumnou cenu, jsem inv. důchodce, předem děkuji
Poptáváme spolupráci s autodopravci
Spediční společnost Komrea, s.r.o. shání autodopravce pro spolupráci v tuzemské,zahraniční,kusové,kurýrní přepravě. A dále pro přepravu sypkých hmot popř. zemědělských komodit.
Poptáváme přepravu 620 kg zboží
Poptávám přepravu Ústí nad Labem - Ostrava. Jedná se o 2 europalety (výška 1,1m) celkem 620kg Nakládka i vykládka během příštího týdne. Prosím zašlete cenovou nabídku.
Poptáváme stěhovací službu
Poptávám auto na stěhování ( dlouhé s plachtou ) na den 22. 09. 2007. Z Ústí nad Labem - Krásné Březno do centra Ústí nad Labem
Poptáváme přepravu zboží do zahraničí
Poptávám dopravu 1 europaletu Časopisu do Holandska cca. 1200kg. a 2 a půl europalet do Anglie. Je to jednorázová dodávka, rádi bychom to přidali do nedoplněného kamionu.
Poptáváme kaminovou přepravu
Poptáváme cenu přepravy pro kamion standard (13,5 návěs) na trase : Nakládka: CZ 434 01 Most-Komořany. Vykládka: BG – Stará Zagora. Zboží: ocelová konstrukce. Nabídková cena musí být all in. V případě realizace by se jednalo o cca 100 kamionů.
Poptávám přepravu kontejneru
Dobrý den. Potřebuji dovézt z Prahy - Uhřiněvse , prázdný , 20",kontejner , asi 6x2.45x2,5 m , do Teplic. Jste schopni tuto přepravu realizovat tento týden ? Jaká je vaše cena ? Jedná se asi o 100 km.
Poptáváme vytížení zahraniční autodopravy
Hledáme vytížení pro naše vozidla z oblasti D-70,71,72 případně 73 a 75 ( Okolí Stuttgartu). Jedná se převážně o MEGA soupravy do CZ-40747 Varnsdorf a okolí Liberecko, Ústecko a střední Čechy
Poptávám vytížení dodávky v okolí Litoměřic
Poptávám vytížení dodávky Boxer nostnost 1,5t od 1.1.2007 na jeden den v týdnu ,nejlépe středa. Rozvoz do 150 km od Litoměřic.
Poptávám zapůjčení kontejner. náklad. auta
Poptávám zapůjčení kontejnerového nákladního automobilu o nosnosti 4 tuny minimálně.
Poptávám autojeřábnické práce
Sháním autojeřábnické práce (delší jeřáb na přesun 5000litrové nádoby na půdu domu) v okrese Louny. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme nákladní dopravu do Děčína,13.10.
Poptáváme nákladní dopravu z Karlových Varů do Děčína, termín 13.10.2006.