Poptávám nákladní přepravu
Sháním dopravu na převoz dřeva, cca 3.5 kubíků do délky 5 m ze Želechovic nad Dřevnicí do Brna
Poptáváme přepravu zboží z Barcelony
Přeprava Barcelona - Moravská Nová Ves, okr. Břeclav Potřebujeme dopravit 3 kartony látkového zboží po 12 kg,celkem 36 kg z 08820 EL PRAT DE LLOBREGAT Barcelona (Spain) Velikost 120x80x45 cm, bez palety. Možno dohodit navrch na náklad. Nabídněte cenu bez DPH.
Poptávám vytěžovací služby
Potřebuji vytížení náklad Praha - Brno 7,5t Man skříň 14 palet pravidelně každý den od 17,1,2011 po dobu 14. dnů
Přeprava biomateriálu a osob
Přeprava biologického materiálu, krve a krevních derivátů z jednotlivých pracovišť zadavatele a z ostatních smluvních zařízení v Brně do příslušných laboratoří v rámci ČR v denních i nočních hodinách. Přeprava zdravotnického personálu převážně v nočních hodinách k akutním operacím z Brna a okolí. Podrobnější informace jsou uvedeny v zadávací ...
Poptávám nákladní přepravu z Itálie do ČR
Dobrý den, potřebovala bych odstěhovat pár věcí z Itálie OKRES VERONA do Břeclavi. Největší věcí by byly dva gauče, takže auto velké asi jako Avie. Potřebuji vědět celkovou cenu poté zvážíme zda se nám to vůbec vyplatí. Děkuji.
Poptávám vytěžovací služby
Hledám vytížení ze Švédska na tento týden (do DK,DE,NL,BE,CZ,AT)
Poptávám kamionovou přepravu
Dobrý den, potřebuji sehnat jednu přepravu Duchcov 419 14- Praha celý kamion 28 palet nakládka co nejdříve. Děkuji.
Poptávám přepravu palet užitkovým vozem
Doprava do 3.5 t Mercedes Sprinter Maxi 5 palet
Poptávám kaminovou přepravu z Polska
Poptávám dopravu z Mogilna (Polsko) do Frýdku-Místku, nejlépe ještě tento týden, možnost i začátkem příštího týdne, interní výška kamionu 3 m, naložíme celý.
Poptávám přepravu balíků do zahraničí
Dobrý den, potřebuji dopravit zásilku z ČR (Tvrdonice,okr.Břeclav) do NL(Budel-Schoot), jednalo by se cca 9-10 balíků, každý o hmotnosti cca 13kg. Přeprava by se měla uskutečnit (pokud možno) příští týden, nabídněte prosím i cenu. Děkuji.
Poptáváme přepravu dřevěných vazníků
Prosím o cenovou nabídku přepravy dřevěných příhradových vazníků na trase Žamberk - Frýdlant nad Ostravicí. Jedná se o lehkou dřevěnou konstrukci délky 23 m, prvky budou sepnuty do balíku šířky 1,5 m. Přiložen bude pomocný dřevěný materiál běžných rozměrů. Celková hmotnost do 20t.
Poptávám převoz sedací soupravy
Stará Boleslav - Boskovice,převoz sedací soupravy 4ks.
Poptávám přepravu materiálu ze SR
Potřebuji přepravu materiálu z Bratislavy do Kuřimi kmotnost cca 600 kg
Poptávám přepravu 200 kg palet
Hledám dopravce, který mi převeze 200 kg paletu. Jedná se o trasu Kyjov-Františkovy Lázně. Cena dohodou.
Poptávám zahraniční nákladní přepravu
Poptávám dopravu nákladu asi 30kg Londýn Brno (nebo okolí)
Poptáváme přepravu nákladu do zahraničí
Poptáváme přepravu z Břeclavi do Dasoguzu (Turkmenistan). Náklad o hmotnosti 100 tun, loženo na europaletách. Děkujeme za nabídky.
Poptáváme nákladní přepravu z Ruska
Poptáváme přepravu z ruského "Nižněkamsku" PSČ 423570 do Brna. Náklad je na celý kamion 13,6m. Nakládka nejlépe v termínu 10.-12.2.2010 - možné i později. Možná dlouhodobá spolupráce.
Poptávám kalkulaci dopravy zásilky ze SR
Kolik by stála přeprava z Popradu do Znojma? (Dětská jídelní stolička).
Poptávám vytěžovací službu
Hledám vytěžovák z Portugalska na 1 EURO paletu o váze cca 300kg. Dodávka se uskuteční koncem února. Děkuji. nabídněte. mirkaiv@seznam.cz
Poptávám zahraniční přepravu
Hladám prepravcu na prepravu tovaru z UK /Londyn/ na SK /Piešťany/. Jedná sa o prepravu stavebného materiálu / dlažba, sanita, kuchyňa ...atd. Obklad je paletizovaný /rozmer : 1000x650x700 - 6 paliet o celkovej váhe 6 ton /. Ostatný materiál volně uložený. Celková váha - 7ton a rozmerovo material zabere pribl. 1/4 z 24T návesu Preprava by sa ...
Poptáváme přepravu zboží do Ukrajiny
Hledám: dopravu Podrobnější popis: - poptávám dopravu na Ukrajinu do města Chust, píše se to Xyct - asi 700 až 750 km od Brna - jedná se o prvky lešení - hodnota zboží cca 100.000,- Kč Požaduji podrobný rozpis celkových nákladů: cena dopravy a cena cla v Ukrajině - nutně: rozhoduje cena Hmotnost: - 3,5 tuny, prvky ...
Poptávám dopravu z Irska
Poptávám dopravu z IRSKA ( Belfast ). Celý kamion 1x měsíčně, zhrnovačka . Váha celého nákladu cca 3500 kg.
Poptávám přepravu zásilky na Kypr
Poptávám možnosti dopravy zásilky na Kypr, váha kolem 50 kg, objemově do 1/2 m3.
Poptávám přepravu traktoru ze zahraničí
Poptávám přepravu traktoru 2700kg z Kenton Hall, Kenton Lane, Newcastle upon Tyne, NE3 3EE England UK do Kyjova okr.Hodonín.
Poptáváme odvoz a likvidaci suti z demolice
Z demolice objektu v Brně (Palackého tř.) poptáváme nakládku, odvoz a likvidaci: Stavební suť: 200t zdivo, 200 t beton Dřevěné trámy z krovu: 200m3