Komunitní kompostárna Bohuslavice nad Vláří-kompletní dodávka techniky
Je dodávka traktoru s čelním nakladačem,kontejneru a štěpkovače, překopávače kompostu a přípojný kontejnerový nosič za traktor.
Rozšíření separace odpadů ve městě Napajedla (dodávka technologie)
Předmět podlimitní veřejné zakázky je rozdělen na 2 části. Předmětem veřejné zakázky části I je dodávka: 1 ks Ramenového nosiče kontejnerů, už. nostnost 8t – 10t, 2 ks kontejnerů pro ramenový nosič 7m3 a 28 ks kontejnerů pro separovaný odpad (papír, plast, sklo) 1,1 m3. Předmětem veřejné zakázky části II je dodávka: 1 ks Malého nosiče kontejnerů, ...
Odpadové centrum Pozlovice - dodávky
Vybavení odpadového centra (kontejnery, štěpkovač, kompostéry, HW, SW).
IPRM Kroměříž - Revitalizace panelového sídliště Oskol
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na akci: IPRM Kroměříž – Revitalizace panelového sídliště Oskol. Jedná se o rekonstrukci a stavbu chodníků, rekonstrukce parkovišť, dětských hřišť, městský mobiliář a o sadové úpravy.
Poptávám dodávku kovového plotu
potávám dodávku kovového plotu (plotových polí do zděných sloupků) -výška 670 mm, cca 11 mb, 1x dvoukřídlá brána mechanická- výška1450, šířka3300 , 1x dvoukřídla brána na elektro pohon včetně - výška1450, šířka3300, 1x branka-šířka 950, výška 1450 včetně zapojení a zprovoznění brány.
Poptáváme  použitý plynový  VZV
Poptáváme použitý plynový vysokozdvižný vozík nosnost 5 tun - nabídněte.
Poptáváme parkovací prostory ve Zlíně
Převážně noční parkování v centru Zlína pro cca 15-20 dodávkových vozidel Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, atd.)Maximální vzdálenost je 5 min chůze od Mírového náměstí. Parkování je v době od cca 15 hod - 6-7 hod ranní. Děkuji za nabídky mailem
Regionální kompostárna Slavičín - dodávky
Realizace dodávek provozních souborů pro regionální kompostárny. Jedná se o dodání speciálních svozových vozů na bioodpad, nádob na bioodpad a stroj na drcení kompostu.
Poptávám dodavatele tyček k rajčatům
Poptávám tyčky k rajčatům, asi 80 kusů, případně kontakt na výrobce. Děkuji.
Město Napajedla – Komunitní kompostárna pro město Napajedla
Předmětem VZ části I je dodávka: 1 ks Kolového nakladače s otočnou věží, části II je dodávka: 1 ks Traktoru 60 – 70 kW, části III je dodávka: 10 ks Kontejnerů 7m3 +/- 0,5 m3, části IV je dodávka: 1 ks Překopávače kompostu, části V je dodávka: 1 ks Rotačního síta. Specifikace částí předmětu veřejné zakázky dle přílohy č.3 ZD . Uchazeč může podat ...
Kontejner technický
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks požárního kontejneru v provedení technickém o maximální celkové hmotnosti 12.000 kg.
Poptávám pítko na koupaliště
Poptávám pítko na koupaliště
Poptávám motor na mostový jeřáb
Poptávám motor na mostový jeřáb 8t (Vihorlat Snina) P 180 LK 06, 13kW, 965 ot/min, stator 380V / 31A, rotor 275V / 30A.
Poptáváme jeřábová kola pojezdu mostu
Poptávám 4 ks kola pojezdu mostu prům. 710 na mostový jeřáb 32/16t.
Poptávám otočný pultový stojan
Poptávám otočný pultový stojan pro drobný prodej.
Poptávám koupi komínu k RD vč. dopravy
Dobrý den prosím o nabídku komínu pro nový rod.dům.Průměr je 20cm.výška6m pod střechou+2m.nad střechou tzv. pohledový.uhel kouřovodu45stup.2xkomín.dvířka.Prosím kolik by stála celá stavebnice vč. dopravy.Děkuji Jelšík Josef.
Poptáváme venkovní reklamní stojan
REKLAMNÍ STOJAN "ÁČKO" - hledám dodavatele nebo výrobce reklamního stojanu pro venkovní využití, za solidní cenu. Dodání pouze 1 kusu.
Poptáváme osvětlovací stožáry
Dobrý den, prosím, můžete mi sdělit ceny osvětlovacích stožárů JŽ 12 a JŽ 14 - žárový zinek a dobu dodání? Děkuji a přeji pěkný den.
Poptávám kovovou posuvnou bránu
Samonosná posuvná brána včetně pohonu bez povrchové úpravy ze železa, umístěná do vjezdu mezi zdi z štípaných tvárnic. Šířka otvoru je 4m a výška 2m. Bude se jednat vlastně o rám brány, na který si sám přišrobuji desky.Místo určení Hulín,okres Kroměříž.
Poptávám 24 ks sportovních pohárů
Dobrý den, sháním nabídku na 24 kusů pohárů bez víka, co nejmenší i co nejlacinější na výstavu německých ovčáků na 20.září 2009 - štítky s textem bych zaslal e-mailem. Jedná se o 8 tříd za 1 až 3 místo. Prosím o zaslání nabídky i adresu e-mailu, kde bych mohl objednávku i se štítky zaslat. Děkuji za odpověď. Šimek Ladislav
Poptávám přistavění kontejneru
Poptávám kontejner (klasický) na smíšený odpad - pronájem + odvoz/dovoz datum: 21-23.8.2009 místo: Bělov 52, Kvasice, 768 21
Poptáváme komponenty autodiagnostiky
Izraelská firma KVO,www.kvo.co.il hledá dodavatele pro autodiagnostiku v české republice.Máme zájem o senzory vstřikovačů kyslíku,a další komponenty týkající se autodiagnostiky.Nejedná se o nákup přes internet!Podrobný seznam žádaných komponentů bychom zaslali po dohodě.Kontaktujte nás prosím na adrese :kvo@kvo.co.il ,nebo info@kvo.co.il v ...
Poptáváme sanitární dělící stěny
sanitární dělící stěny mezi toalety v předškolním zařízení ne však z melaminového materiálu, ale bezpečnostní sklo, keramika- prosím vyhledat možnosti,případně výrobce.
Poptáváme jeřábová kola
Poptávám jeřábové kolo pojezdu mostu prům.710mm - 4ks; č.v.601061/501C4 ,výrobce jeřábu Slovácké strojírny Uh.Brod
Poptáváme zakázkovou výrobu součástek
Poptáváme kompletní výrobu rotačních součástek.Cenu požadujeme včetně materiálu,konzervace,balení a dopravy.Nabídky posílejte nejpozději do pátku 27.3.2009.Výkresy zašleme na požádání.