Kontejner pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky
1 souprava kontejneru pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky
Železné hory - geologicky významná oblast
Veřejná zakázka se dělí na dvě části a to část A a část B. Předmětem části A je vybudování 5 bezobslužných informačních stanovišť, výroba a instalace 58 stojanů pro informační tabule, výroba a instalace informačních návěští, výroba a instalace kovových tabulek s názvy hornin, úprava skalních výchozů a horninových bloků, sběr a instalace ...
Letní a zimní údržba areálu AV ČR v Praze 4
Předmětem plnění této zakázky je provádění letní a zimní údržby areálu AV ČR v Praze 4. Zadavatel veřejné zakázky je správcem areálu, který zajišťuje po dohodě s ostatními ústavy v areálu sídlícími, provádění běžné správy včetně zajištění činností, které jsou předmětem tohoto výběrového řízení.
Zajištění provizorního a definitivního dopravního značení
Předmětem jednotlivých veřejných zakázek bude zajištění provizorního a definitivního dopravního značení při opravách zařízení Zadavatele na území hl. m. Prahy a prověření, případně úpravy světelných signalizačních zařízení, projednání s příslušnými silničními správními orgány a Policií ČR.
Zajištění dodávky a instalace pohyblivých schodů ve stanici metra Můstek A a Náměstí Republiky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 11 kusů pohyblivých schodů ve stanici metra Můstek A a stanici metra Náměstí Republiky, jejich montáž, uvedení do provozu, vyhotovení relevantní výrobní dokumentace, realizační dokumentace, dokumentace skutečného provedení a dále poskytování záručních, a mimozáručních služeb Zadavateli a dalších plnění ...
Údržba dětských hřišť a veřejné zeleně III. a IV. kategorie
Předmětem veřejné zakázky je provádění oprav a rekonstrukcí komunikací ve správě MČ Praha 12 (např. úprava výtluků, trhlin, výmolů, krajnic, celých asfaltových povrchů, asfaltových chodníků a retardérů). Celkem se jedná o 55 506 metrů délky komunikací. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
SPU Praha 022 - stroj na třídění balíkových zásilek
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním uchazečem na vybavení sběrného přepravního uzlu Praha 022 (SPU Praha 022) strojní technologií pro třídění balíkových zásilek.
Regálové vybavení depozitářů knihovny NTM
Předmětem zakázky je dodávka a montáž regálového vybavení pro knihovnu Národního technického muzea v 1. patře v místnostech č.1E09, 1E10 a 1E512 a ve 2. patře v místnostech č. 2E14 a 2E15 budovy v Kostelní ulici 42, Praha 7.
Kontejner pro odvoz kontaminovaných kapalných odpadů
Jedná se o dodávku tří kusů Kontejnerů pro odvoz kontaminovaných kapalných odpadů, které budou sloužit pro přepravu kontaminovaných kapalných odpadů při řešení krizových situací a mimořádných událostí, kdy bude v rámci jejich řešení nutné zajistit přepravu těchto odpadů do místa jejich ekologické likvidace.
Oprava (rekonstrukce) oběžného výtahu Vodičkova 18, Praha 1
Předmětem plnění je oprava ( včetně dílčí rekonstrukce) oběžného výtahu v Praze 1, Vodiřkova 18 na základě uvedené technické dokumentace v dále uvedem rozsahu a poskytnutí souvisejících služeb
Jižní spojka - rampa Spořilovská, úprava sjezdu 5. Května, Praha 4, č. akce 999329, I. etapa
Předmětem této VZ je dodávka dílčí části systému poskytování dopravních informací pro ovlivňování a řízení dopravy na Městském okruhu v hlavním městě Praze (dále jen "HMP") v souvislosti se zprovozněním jižní části Pražského okruhu (dále "PO"). Otevření PO vyvolalo změnu trasování těžké nákladní automobilové dopravy na území hl.m. Prahy a přineslo ...
Výměna 2 ks výtahů Jiránkova 1135, Praha 6 - Řepy
Jedná se o výměnu 2 ks osobních výtahů v bytovém domě.
Výměna 2 ks výtahů Jiránkova 1136, Praha 6 - Řepy
Jedná se o výměnu 2 ks osobních výtahů v bytovém domě.
Poptávám hliníkové fólie
Poptávám hliníkové folie (s různým designem - měď, ocel, mosaz, nerez) již nalepené na 16 mm DTD desce. Použití pro interiérové (designové) aplikace.
Dodávka stojanů na chovné nádoby
Předmět veřejné zakázky – dodávka stojanů na chovné nádoby. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Dodávka vybavení zvěřince
Předmět veřejné zakázky – dodávka vybavení zvěřince. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Kontejner pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky
Dodávka 1 (jedné) soupravy Kontejner pro dálkovou dopravu vody včetně hydraulické ukládací a navíjecí jednotky. Dodávka bude skoužit k dopravě vody na velké vzdálenosti a popřípadě také z velké hloubky při likvidaci rozsáhlých požárů. Dále bude sloužit pro objemové odčerpávání nadbytečných tekutin v případě povodní a záplav.
Zimní údržba na komunikacích MČ Praha Ďáblice 2011 – 2012
Předmětem plnění veřejné zakázky je zimní údržba na komunikacích MČ Praha – Ďáblice 2011 - 2012
Jižní spojka – rampa Spořilovská, úprava sjezdu 5. Května, Praha 4, č. akce 999329, I.etapa
Předmětem této VZ je dodávka dílčí části systému poskytování dopravních informací pro ovlivňování a řízení dopravy na Městském okruhu v hlavním městě Praze (dále jen „HMP“) v souvislosti se zprovozněním jižní části Pražského okruhu (dále „PO“). Otevření PO vyvolalo změnu trasování těžké nákladní automobilové dopravy na území hl. m. Prahy a ...
Údržba zeleně, chodníků a místních komunikací v MČ Praha 19
Jedná se o celoroční úklid komunikací a chodníků ( včetně zimní údržby) zelených ploch ( včetně sekání trávy ) celoroční úklid a údržbu ostatních pozemků a jiného majetku zadavatele, včetně odvozu odpadu vzniklého z této činnosti, a pravidelné vyvážení všech odpadkových košů a košů na exkrementy umístěných v MČ Praha 19.
Jižní spojka – rampa Spořilovská, úprava sjezdu 5. Května, Praha 4, č. akce 999329, I.etapa
Předmětem této VZ je dodávka dílčí části systému poskytování dopravních informací pro ovlivňování a řízení dopravy na Městském okruhu v hlavním městě Praze (dále jen „HMP“) v souvislosti se zprovozněním jižní části Pražského okruhu (dále „PO“). Otevření PO vyvolalo změnu trasování těžké nákladní automobilové dopravy na území hl. m. Prahy a ...
Mobilní úklidová jednotka Městské části Praha 4
Veřejná zakázka "Mobilní úklidová jednotka" spočívá v úklidu a odstraňování veškerých viditelných nečistot a nepořádků na území MČ Praha 4. Úklid zahrnuje jednak ruční metení vybraných pěších komunikací na území MČ P4 a dále odvoz a odstraňování odpadů ve smyslu zák. č. 185/2001 Sb., o odpadech a obecně závazné vyhl. hl.m.Prahy č. ...
Poptávám výrobu lehkých drátěných stojanů
Poptávám výrobu lehkých drátěných stojanů na pult na prezentaci časopisů, se dvěmi přihrádkami, výška cca 50 cm, nosnost 1,5 kg, 50 ks. Prosím o předběžný termín dodání a cenu bez DPH. Děkuji za odpověď.
D1 - Výměna svodidla středního dělícího pásu v km 12,00 - 20,00
S ohledem na TP 114 nutno osadit svodidlo s nutnou úrovní zadržení H2. Ukončená technická životnost svodidel, nedostatečná úroveň zadržení při nehodách.
Dopravní linky pelet v EHO
Předmětem veřejné zakázky je provedení díla v rozsahu zpracování Realizační projektové dokumentace, realizace strojně technologické, elektro a SKŘ části díla pro zajištění skladování a dopravu pelet ze stávajících betonových zásobníků paliva pomocí nově dodaných a instalovaných dopravních tras do fluidního kotle FK2, jejich napojení na stávající ...