Poptávám přírubové motory
Poptávám přírubové bulharské motory a náhradní díl na el. kladkostroje Balcancar - transformátory a stykače na 42 V, řadiče lan, pojezdy, kladnice s háky apod.
Poptávám použité kladkostroje vč. ND
Poptávám použité kladkostroje BALKANCAR lanové i řetězové, včetně N.D. na tyto kladkostroje - přírubové bulharské motory, stykače a transformátory na 42 V, řadiče lan, brzdy zdvihu, spojky apod. Nabídněte prosím.
Poptávám výrobu dílů
Poptávám výrobu dílů - součástí dílenských skříní. 101 police – 83ks – kompletní výroba včetně materiálu a lakování 200 vodící kolejnice – 36ks - kompletní výroba včetně materiálu, svařování a zinkování 202 dveře pravé 11ks (dle výkresu) 7 ks – celková výška o 100mm méně tzn.624mm – kompletní výroba včetně materiálu a zinkování 201 dveře ...
Poptávám použité IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité kovové sudy s víkem
Poptáváme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Odkoupíme použité a vyřazené IBC kontejnery. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité kovové sudy s víkem
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám kovové garnyže
Poptávám kovové garnýže - matný nikl (tzv. imitaci nerezi). Průměr 16 mm, jednotyč, délka cca 330 cm. Pokud možno co nejblíže Pardubic.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme 250 kg ocelových tyčí
Poptávám tyče kruh.ocel j.14260pr.200 nebo j.14341pr.200 nebo 210 v množ.250kg
Sháním zajímavý stojan na letáky A4
Aktuálně sháním vhodný a vzhledově zajímavý stojan na letáky A4 do zasedací místnosti naší společnosti.