Poptáváme úklid silnice kropícím vozem
Prosím cenovou nabídku kropícího vozu na umytí silnice Nad Potůčkem 331 v Minkovicích v délce 200metrů.
Poptávám trakční dvoustanicový výtah na potraviny
Prosím o předběžný odhad ceny trakčního převodového dvoustanicového výtahu nosnosti 300 kg pro přenos potravin, nerezového. Děkuji.
Silnice II/270 Luhov - Postřelná
Předmětem zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci povrchu silnice II/270 mezi křižovatkou se silnicí III/27011 a II/278 až před křižovatku se silnicí III/27012. Rekonstrukce spočívá v odfrézování stávajících vrstev a zřízení nových. Součástí je rovněž provedení rekonstrukce odvodnění, nové vodorovné dopravní značení a rekonstrukce ...
Poptávám plničku autoklimatizací
Poptávám plničku autoklimatizací i starší
Hledáme výrobce magnetických záponek
Hledáme výrobce magnetických záponek.
Poptáváme repasované vysokozdvižné vozíky
Chtěli bychom se u Vás poptat, zda prodáváte repasované vysokozdvižné vozíky Jungheinrich: nosnost 3000 kg, stavební výška do 2,25 m, pohon: plyn s bočním posuvem Za brzkou informaci předem děkujeme.
Poptávám ocelový zásobník vody
Poptávám výrobce zásobníků TUV /teplé užitkové vody/o objemu 800 až 1 000 litrů ,požaduji ocelový zásobník s vnitřní úpravou pro TUV a vnější tepelnou izolací.
Poptávám výrobce misek pro zvířata
Poptávám výrobce plastových, nerezových, keramických misek pro zvířata (psy, kočky, hlodavce, a exoty).
Poptáváme kovovýrobu vodním paprskem
Poptávám výrobu kovových dílů pomocí vodního paprsku. Jedná se o nárazovou práci malých sérií a jednotlivých kusů. Vhodné jako výplň mezer v sériové výrobě. Preferuji Liberecký kraj a okolí (není podmínkou ).
Poptáváme nerezové dráty
Poptáváme dodávku nerezového drátu průměr 2 mm, jakost neurčena/využití ve stavebnictví, cena co nejnižší. Pro začátek potřebné množství 1 svitek (cca 150-200 kg).
Poptávám výrobu stojánku ze silnějšího drátu
Hledám výrobce stojánku ze silnějšího drátu pro vystavení zboží (podobný výrobkům z drátěného programu). Na vyžádání zašlu foto a další upřesnění.