Poptávám přepravu bazénu
Přeprava bazénu 4,3mx6,1mx1,25m.Bazén je třeba dopravit ze Sokolnic u Brna do Havířova.Děkuji za nabídky.
Poptáváme dopravu zboží do 3,5 t
Poptávám dopravu v rámci České republiky vozidly do 3,5 tuny. Rozměr nákladu asi 4x1,8x2 metry. Přeprava našich výrobků - dlouhodobě. Kontaktní osoba: Ladislav Czepiec .
Poptávám převoz 2 aut z Anglie
!!!! SHÁNÍM DOVOZ PRO 2 AUTA Z ANGLIE !!!! Popis poptávky (výrobku nebo služby): dovoz 2ks os. automobilu z Anglie -1x v Dewsbury (pod Leedsem) -1x v Manchesteru Vzdalenost mezi obema nakládkami je do 50km. Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena) 2 ojetá osobní auta (4.4x1.7x1.3m), termín nejlépe v týdnu ...
Poptávám autodopravu
Poptávám autodopravu z Olomouce do Prahy,jedná o přepravu 20 ks kartonu v rozměrech 910 x250x90 mm ,váha cca 200kg. Dopravu požadujeme nejlépe ještě dnes 23.2.2009 nebo zítra ,nejpozdějí do konce týdne.Volejte ihned na telefon.
Poptávám přepravu zboží
Poptávám přepravu točířské hlíny z Jaroměře do Ostravy. Jedná se asi o 200 až 500kg, balena po 10kg.
Poptáváme autodopravu v Ostravě
Poptáváme autodopravu v Ostravě.
Poptávám převoz kiosků
Poptávám převoz 3 kusů kiosků (1 do 500 kg), úložný prostor 2x7. Je třeba auto s hydraulickou rukou. Z Kostelece nad Labem do Ostravy. Termín: 24. 11 - 28.11. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám přepravu zboží
Poptávám přepravu piva z pivovaru Polička do Ostravy. Naložení v Poličce, místo určení Ostrava-Poruba. Pravidelná spolupráce 1-2x měsícně možná.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Rád bych znal cenu za poslání 50kg balíku z Horní Suché do Písku. Nejsem podnikatel. Zásilku mohu rozdělit na 2 balíky 30 a 20 kg.
Poptávám autodopravu
Poptávám 3 auta pro zajištění dopravy v Moravskoslezském kraji na rozvoz kaprů v období 19.12 - 23.12. 2008. Mělo by se jednat o valníky 5 - 8t nebo nízké kontejnery. Požadavek: vozidlo k dispozici 24 hodin denně, tzn.2 řidiči. Platba hotově, předpokládaný počet ujetých km 300-500 denně. Ubytování zajištěno.
Poptáváme dopravu kamene, 15 návěsů
Poptáváme cca 15 návěsů na návoz kameniva nebo lomového kamene na stavbu do Opavy z Olomouckého kraje, Moravskoslezského kraje a Zlínského kraje.
Poptávám přepravu osobního vozu
Potřebuji přepravit auto Škoda Fábia(krátká) z DOBŘÍŠE do BRUNTÁLU popřípadě do OLOMOUCE. Auto je pojízdné , způsob nakládky buď to najetím na přepravník a nebo vysoko zdvyhem-Destou. Platím hotově a nutno odvézt v tomto měsíci.
Poptávám dovoz motocyklu z Londýna
Poptávám dovoz motocyklu z centra Londýna do ČR, váha 240 kg, rozměry d240xv120xš40 cm.
Poptávám přepravu elektrocentrály, 50 kg
Poptávám přepravu elektrocentrály (2 kW) asi 50 kg do záruční opravy. z - Libunec 506 01 Jičín do - Ing. Jiří Švarc elektrické ruční nářadí - prodej servis, Pečice čp.102, PSČ 262 31 Milín. Potřebuji cenu dopravy.
Poptávám autodopravu
Poptávám autodopravu z obce Lezník (Polička) do Opavy. Bude se jednat o 10 t. Prosím o cenové nabídky.
Poptávám autobusovou dopravu do Lvova
Poptávám autobusovou dopravu z Ostravy do Katowic do Lvova.
Poptáváme přepravu zboží ze SR do ČR
Poptáváme dopravce ze Slovenska do ČR. Zboží 24t, místo nakládky Poprad, místo vykládky Orlová. Dále hledáme vytěžování z Čičenic do Orlové. Podmínka musí mít smlouvu s Wienerbergerem. Spěchá.
Poptáváme cenovou nabídku na vytěžování
Poptáváme vytěžování z Čičenice u Vodňan do Warszavy, 7x. Prosím o zaslání cenové nabídky.
Poptáváme přepravu nákladního přívěsu
Poptáváme přepravu nákladního přívěsu PANAV TS 3 18 z Prahy do Ostravy. (zapojením za nákladní automobil, vhodné pro dopravce, ktery jede např. při zpáteční cestě prázdný)
Poptáváme lodní a kontejnerovou přepravu
Poptavame lodni prepravu. V cervnu se stehujeme z USA do CR chteli bychom lodni prepravu domacnosti (osobni veci, nabytek, zahradni technika) motorka. Chteli bychom objednat 20' kontejner - sluzba DOOR to DOOR
Poptávám vytěžování pro sklopné návěsy
Poptávám vytěžování pro sklopné návěsy AL. Objem 50 kub.metrů. Tahače MAN.
Poptáváme přepravu buldozeru
Poptávám přepravu buldozeru D 075 o váze 8,5 t ze Slavkova do Velkých Karlovic.
Poptáváme dopravu  obalovaných směsí
Poptávám autodopravce na převoz obalovaných směsí z Neplachovic do okruhu 80 km., nejčastěji směr Ostrava. Doba trvání zakázky - do konce sezony.
Poptávám stěhovací službu
Poptávám firmy v okolí Opavy, které se zabývají stěhováním. Termín 28/10/06 v odpoledních hodinách.
Sháním firmy na odvoz zeminy v Praze
Sháním firmy na odvoz zeminy v Praze