Poptávám přepravu palety do Dánska
Přeprava 1 palety (cca 400 - 500 kg) z Opavy do Dánska (Copenhagen, Roskilde). V budoucnu možno opakovaně. Nabídněte cenu přepravy.
Poptávám přepravu zboží z Itáie
Poptávám dopravu z Via del Lavoro, 28 - 20863 Concorezzo (MB) ITALY do Ostravy N.1 BANCALE dim. 80x60x100 H cm - Peso LORDO tot. Kg. 135 – Peso NETTO tot. Kg. 125 (300 spray cans) N.1 BANCALE dim. 120x80x140 H cm - Peso LORDO tot. Kg. 460 – Peso NETTO tot. Kg. 450 (1080 spray cans)
Poptávám přepravu zásilky v rámci ČR
Dobrý den, prosím o informaci, zda a za jakých podmínek by bylo možno přepravit z Hořic do Ostravy starožitný prosklený příborník o rozměrech 200 x113 x48 cm. Zároveň bych potřebovala zajistit platbu prodávajícímu při odběru zásilky. Děkuji. Hana Kapsová
Poptávám přepravu zboží v rámci ČR
Poptáváme přepravu zboží z Ostravy do Stážnice v 48. týdnu t.r. Přerpavované zboží - 15 ks polic o rozměru 1120x1000x 550mm (vč. palelety). Váha zboží 150 kg. Prosím o stanovení ceny a termínu přepravy zuboží.
Poptáváme přepravu 100 ks kartonů na Ukrajinu
Poptáváme přepravu na Ukrajinu. 100 kusů kartonů o rozměrech 35 x 48 x 22 cm. Hmotnost jednoho kartonu cca 6 kg. Na vyžádání zašleme bližší informace.
Poptávám přepravu balíku do zahraničí
Poptávám zaslání balíku 44x34x22 o váze 7 kg z Ostravy-Poruby do Chicaga. Kolik bude balík stát a zda bude možné vyzvednout balík na adrese kterou zadám.
Poptávám přepravu stroje
Poptávám přepravu litinové stáčečky ,délka 1300 mm, váha do 100kg, z Benešova do Rýmařova.
Poptáváme tuzemskou nákladní přepravu
Poptávám koncem měsíce řijna převoz většího objemu předmětů (cca 6-7 bananových krabic,resp.3-4 velke čínské tašky- oblečení, knihy) z Prahy do Havířova. Prosím cenové nabídky.
Poptávám lodní zahraniční přepravu
Poptávám lodní přepravu smrkové kulatiny o objemu 10 000m3 a váze 7 500t z Gruzínské Batumi do Rakouského Ybs Jaroslav Letko JEWA EXPORT - IMPORT s.r.o.
Poptáváme přepravu dřevomateriálu
Poptáváme převoz dřevních sendvičů o rozměrech: délka do 2,5m, šířka 1m, výška 2m. Váha 2,5t. Termín čtvrtek 3.6.2010 v 7,00hod. Převoz z Ostravy Horní Datyně do Chmelovic, okr. Hradec Králové. Prosím nabídněte cenu. Děkuji za nabídky
Poptávám přepravu zámkové dlažby
Poptávám auto s vlekem a hydraulickou rukou na odvoz 18 palet zamkové dlažby z Frýdku-Mýstku do Frenštát pod Radhoštěm.
Poptávám přepravu stroje z Německa
Poptávám přepravu hrotového soustruhu od Německého Hamburku do Ostravy na místě naložím,váha 1500kg, rozměry d. 240cm. š.80cm. v. 120cm. Květen,červen.Nabídněte cenu a zpúsob přepravy?
Poptávám přepravu hausbótu
Potřebujeme přepravit Hausboat o délce 12m, z Prahy do Oravská přehrada - Sk Prosím sdělte cenu.
Hledáme dopravce zásilek do Německa
Mezinárodní doprava - Německo Poptáváme dopravce na mezinárodní kamionovou dopravu - občasné doručení zásilky (do 50 kg) do Německa. Požadujeme spolehlivost, serioznost, komunikaci. Nabídněte podmínky.
Poptávám převoz auta z USA
Sháním stěhování auta z USA,které se tam používá.Pobyt je se zelenou kartou. Auto-Mercedes tarý 2 roky. Prosím o sdělení podmínek dovozu, a používání při přestěhování zde v České republice.
Poptávám přistavení kontejneru na odpad
Potřeboval bych vědět, zda by jste přistavili kontejner na odpad na soukromý pozemek v Petřvaldě u Orlové a také podmínky - zejména cenové, tzn. přistavení, cena za den, cena za tunu atp.
Poptávám přepravu stavebního materiálu
Poptávám nákladní autodopravu, bude se jednat stavební materiál, okr. Frýdek-Místek, Ostrava.
Poptávám převoz  multicar v rámci ČR
Poptávám převoz dvou multicar z Benátek nad Jizerou do Českého Těšína. Váha obou asi 2,4 tuny.
Poptávám převoz automobilu
Potřebuji převézt dnes vozidlo Audi Allroad z Lázně tušeň - do Ostravy .
Poptávám přepravu zboží v ČR
Poptávám přepravu 13 boxů o váze 157 kg z Bohumína do Ústí nad Labem.
Poptávám přepravu zásilky do Kanady
Potřebuji dopravit piano (100 kg) do Kanady. Prosím, sdělte podmínky.
Poptávám přepravu z Turecka
Dobrý den, poptávám svoz zásilky z Turecka do ČR, jedná se o europaletu do 150 kg Předem děkuji za nabídku
Poptávám přepravu nakladače HON
poptávám transport nakladače HON 7tun z Plzně do Opavy. Ideál Jumbo
Poptávám přepravu zboží
Potřebuji zajistit dopravu 4 kusů hliníkových lišt. Doprava z Brna do Ostravy. Váha balíku asi 15 kg, rozměr 5x10 cm délka 6 metrů. Prosím o sdělení jak dopravu objednat a jaká bude cena.
Poptávám přepravu motocyklu z Anglie
Hledám přepravu mého motocyklu BMW z Anglie (Bicester -Oxfordshire) na severní Moravu (Rýmařov). Váha cca 260 kg (rozměr velkého cestovního endura). Preferuji přímou nakládku z domu ale VZV možno také zajistit. Termín vyzvednutí nejpozději do poloviny května v čase 7:00-15:00 kterýkoliv den.