BANGLADÉŠ; Cestovní kancelář - spolupráce
Moje společnost "EDEN BENGAL TRAVEL SERVICE" je jednou z předních cestovních kanceláří v Bangladéši s veškerým vybavením a podporou pro všechny typy cestovatelů. Z Bangladéše pokrýváme téměř všechny asijské země svými oficiálními pobočkami a spolupracujícími partnery. Hledáme další obchodní partnery z evropských zemí pro podporu a zajištění ...
Poptávám zájezd
Poptávám zájezd / plavbu výletní lodí /Bratislava Budapešť .Ubytování na lodi.
BANGLADÉŠ; Cestovní kanceláře
Hledám cestovní kanceláře a tour operátory ke spolupráci. www.ebtravelservice.com
INDIE; Online cestovní kancelář
Cestovní kancelář BHRAMAN z Kalkaty (Indie) má internetové stránky www.indiabhraman.com. Má zájem být online rezervační agenturou pro zahraniční cestovní kanceláře nebo získat servisní práci v jejich zastoupení.
INDIE; Rezervační agentura, touroperátoři
BHRAMAN, cestovní kancelář z Kalkaty (INDIE), hledá online rezervační agenturu / servisní práci od touroperátorů. Případné zájemce žádáme, aby se před přijetím jakéhokoli rozhodnutí podívali na naše webové stránky www.indiabhraman.com.
PÁKISTÁN; Cestovní kancelář v ČR
Máme cestovní kancelář v Pákistánu. Rozhodli jsme se otevřít pobočku v ČR. Hledáme spolupráci.
Poptávám dopravu do Chorvatska
Poptávám dopravu letecky nebo autobusem. Z Prahy nebo z Příbramy do Chorvatska, začátkem července 1dosp + 1dítě. Děkuji.
Poptávám dopravu do Chorvatska
Hledám spojení busem Praha - Omiš začátkem září.
INDIE; Hotel na idické rivieře
Vlastním hotel na indické rivieře GOA. Rád bych spolupracoval s cestovními kancelářemi, agenty. Více informací na www.goatourism.org nebo goaindiatourism.com
INDIE; Cestovní kancelář
Jsme cestovní kancelář, máme internetové stránky www.indiabhraman.com. Máme zájem zastupovat zahraniční společnost nebo navázat spolupráci s touroperátory z celého světa prostřednictvím on-line rezervací.
NĚMECKO; Ubytování v termálních lázních
Provozuji malý penzion se 40 lůžky v Bad Füssing, potěšily by mě české skupiny, i menší. Bad Füssing jsou evropské velké termální lázně. Nás penzion najdete na internetu na www.kurpension-eckstein.de
INDIE; Cestovní kancelář
Jsme cestovní kancelář a máme webové stránky www.indiabhraman.com. Chceme spolupracovat se zahraničními cestovními kancelářemi on-line rezervacemi zájezdů a hotelů z našich stránek, ze kterých můžeme získávat provize. Kromě tohoto hledáme servisní práci v zastoupení společnosti z Kalkaty (Indie).
CHORVATSKO; Pronájem motorových lodí, jachet
MCP-pronájem-charter motorových lodí na ostrov Krk-Chorvatsko Charta motorová jachta v Marina Punat - Krk a Crikvenica Chorvatsko. MCP jachty charter pronájem lodi motorové lodě: Azimut, SeaRay, Beneteau, Bayliner, Mariah, Galeon, Chris řemesel, Saver, Aquamar, Kontakt: www.mcp.hr
Poptáváme pronájem chaty
Poptáváme pronájem chaty u řeky, nebo přehrady. Počet osob čtyři.
Poptávám pronájem chaty, 12 osob
Poptávám pronájem chaty-chalupy v jižních Čechách.Samota vítána,není podmínkou.3 rodiny-12osob.Solidní jednání.
Poptáváme vystavovatele na svateb. veletrh
SVATEBNÍ VELETRH Poptáváme svatební agentury, svatební salony, květinářství, vizážisty, kosmetické salony, cukráře,nehtové studia,cestovní kanceláře, autodopravce,pro prezentaci svých služeb a výrobků na 4.ročníku svatebního veletrhu ve dnech 28-29.3.2009 v hotelu ATOM v Ostravě. www.svatebni-akce.cz
Poptávám rekreaci s ubytováním v chatě
Dobrý den, měla bych zájem o týdenní rekreaci pro dvě osoby s ubytováním v chatce,v červenci,nebo v srpnu. Bylo by to s plnou penzí+dětské porce.Předem děkuji za informaci.
Poptávám lyžařský zájezd do Itálie, 15 osob
Poptávám týdenní lyžařský zájezd do Itálie od 7. do 14.března 2009 pro 15 osob. Ubytování v appartmánu.
Hledám spolupráci s CK
Hledám firmu nebo cestovní kancelář, která by mi nabidla práci překladatelky nebo průvodkyně po Itálii. Bydlim v Itálii, ve Veroně 8 let. Chtěla bych touto cestou spolupracovat s českou firmou nebo CK.
Hledám pronájem chaty
Hledám chatu,chalupu na pronájem.nejlépe do 50km od Prahy.
Poptávám zajištění rekreace v Africe
Poptávám dovolenou v Africe - Gambie, 2+1, 7 pobytových dní. 6.2-13.2 nebo 20.2 - 27.2.2009. Dále poptávám vyřízení víza do Brunei pro stejný počet osob. Stejný termín, zajištění ubytování hotel-Empire - country club Brunei.
Poptávám zahraniční rekreaci
Chtěla bych využít nabídky 2 dospělé osoby + dítě 9 let zdarma, all inclusive u moře. Měsíc červenec, minimálně 11 nocí. Oblast bych si nechala doporučit. Máme rádi klid a pěknou přírodu ale také bychom zajeli rádi do zábavných parků.
Poptáváme pronájem chaty na Silvestra
Hledám chatu na pronájem na silvestra pro 7dospělích a 7dětí nejlépe v Jeseníkách. Od 29.12-2.1. Děkuju za nabídky
Poptáváme silvestrovský pobyt na chatě
poptávám pronájem chaty kdekoliv v Republice na stávení silvestrovské oslavy pro cca 10 osob
Poptáváme ubytování na horách
Hledáme chalupu na horách pro 15 lidí v době od 30.12. - 2.1.2009.