Zabezpečenie rekondičných pobytov pre dôchodcov
Predmetom zákazky je zabezpečenie rekondičných pobytov pre dôchodcov na Slovensku. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám poznávací zájezd do Turecka
Dobrý den, měli bychom zájem o poznávácí zájezd : ANTYLA MYRA - EFEZ /Turecko termín září 17 -24.7., 4 osoby.
Poptávám zájezd
Poptávám zájezd. První týden v březnu. Pro dvě osoby, ubytování na dvou lůžkovém pokoji doprava od Vás. Na lokalitě nezáleží.
Hledám ubytování v Českém ráji
Hledám ubytování v Českém ráji.
Poptávám zájezd k moři pro tělesně postiženého
Poptávám cestovní kancelář, která pořádá zájezdy k moři pro tělesně postižené nebo seniory. Jedná se o 1 x vozíčkář + doprovod ( tedy 2 osoby ). Destinace není rozhodující. Letecky z Prahy.
Kondiční pobyty zaměstnanců
Předmětem veřejné zakázky je komplexní zajištění kondičních pobytů pro zaměstnance zadavatele, Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, pro rok 2013 v maximálním rozsahu dle níže uvedené specifikace a členění v zařízeních na území České republiky nebo Slovenské republiky prostřednictvím jednoho dodavatele.
Poptávám poznávací zájezd do Paříže
Poptávám poznávací zájezd do Paříže - zámky na Loiáře v měsíci květe-červen prosím o nabídku.
Ozdravné pobyty dětí ZŠ obvodu Moravská Ostrava a Přívoz
Předmětem veřejné zakázky je realizace projektu číslo 0414262 Ozdravné pobyty dětí ZŠ obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Dodavatel bude zajišťovat dopravu, ubytování, stravu, nevironmentální program a zdravotníka po celou dobu konání ozdravného pobytu pro 545 dětí a 55 osob doprovodného personálu. Doba realizace projektu je leden 2013 - duben 2013.
Dodávka letenek a služeb souvisejících.
Předmětem plnění je zajištění letenek a víz a poskytování služeb souvisejících se služebními cestami zaměstnanců a statutárních orgánů ČMI.
Moderná výučba v modernej škole - Kurz CLIL pre cieľové skupiny vo Veľkej Británii
Predmetom zákazky je zabezpečenie dvojtýždenného pobytu pre 14 pedagogických pracovníkov a dvojtýždenný pobyt pre 24 žiakov a 2 pedagogických pracovníkov v rámci kurzu CLIL. Podrobný opis je súčasťou SP.
Zabezpečenie leteniek
Predmetom zákazky je zabezpečenie leteniek a služieb súvisiacich s leteckou prepravou osôb do zahraničia pre zahraničné pracovné cesty pracovníkov Žilinskej univerzity v Žiline.
Poptávám letenku na Kanárské ostrovy
Letenka od 15.2.2013 na 10dní z Prahy do Las Palmas přímý let i zpáteční. Díky za nabídky.
Zajištění edukační exkurze do Vídně
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zajištění třídenní edukační exkurze do Vídně pro skupinu 40 studentů Univerzity Pardubice a 4 členy realizačního týmu (doprovod) na místa spjatá s rozvojem vědy, vzdělanosti a umění za doprovodu realizačního týmu projektu, v termínu 15.–17.1.2013 v rámci projektu OP VK „Idea Univerzity“, reg. č. ...
Poptávám poznávací zájezd
Poznávací zájezd na Velikonoční ostrov,Chille, Argentina aj.....dle vaší konkrétní nabídky. V co nejdřívější m termínu odlet- dle možností, Prosím o zaslání nabídky a konečné ceny zájezdu.a konkrétního rozpisu programu,odletu apod. Máme vážný zajem o tuto nabídku , jedná se o 4 osby- dospělé.
Poptáváme silvestrovský pobyt
Poptávám silvestrovský pobyt (29.12.-1.1.2013) pro 4 osoby na 2 noci s polopenzí. Cena do 2000/os./pobyt
Poptávám ubytování pro lyžařský kurz
Ubytování pro lyžařský kurs dětí, kapacita cca 45 lůžek, termín 7.1.-12.1.2013, snadná dostupnost lyžařských vleků, plná penze.
Poptávám podnikatelská víza
Poptávám podnikatelská víza pro mé Ukrajinské partnery.
Rekondičné pobyty pre zamestnancov ZSSK CARGO
Predmetom zákazky je zabezpečenie rekondičných pobytov typu A a typu B pre zamestnancov ZSSK CARGO v liečebných kúpeľoch v Slovenskej republike v troch kúpeľných zariadeniach podľa indikačného zamerania liečebných kúpeľov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky.
Cestovní kancelář , Zanzibar
Jsme cestovní kancelář sídlící v Zanzibaru (východní Afrika), která se zabývá rezervacemi hotelů, pozemní péčí o turisty, výlety a výpravami, safari okruhy v severní nebo jižní Tanzánii, např. Serengeti, Ngorongoro, Manyara, Tarangire (sever). Jsme oficiální registrovaná společnost působící v rámci politiky cestovního ruchu a zákonů Zanzibaru. ...
Poptávám ubytovaní v okolí Lipna
Poptávám ubytování na Lipně nebo v okolí od 31.7-3.8 pro dvě dospělé osoby a dvě děti .
Cestovní agentury, Keňa
Jsem keňský občan podnikající v oblasti cestovního ruchu. Keňa má mnoho turistických aktivit. Hledám spolehlivou cestovní kancelář(e) k navázání vzájemné spolupráce a společnému podnikání. Jsme schopni zajistit přepravu turistů z Evropy do Afriky a zejména do Keni a Tanzanie. Hlavním lákadlem jsou zde volně žijící zvířata, písečné pláže a kulturní ...
Cestovní ruch, Ghana
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblasti cestovního ruchu.
Poptávám zajištění zahraniční jízdenky
Poptávám zajištění jízdenky z Bologni do Ženevy popřípadě informace o zajištění zahraniční jízdenky.
Poptávám rekreační pobyt s možností koupání
Poptávám dovolenou pro 2 osoby na měsíc srpen, ubytování i v soukromí, v blizkosti možnost koupání.
Služby cestovných kancelárií, medzinárodné letenky, cestovné lístky a súvisiace služby
Predmetom tejto zákazky je vystavenie a dodanie medzinárodných leteniek, lístkov na vlak a autobus pri zahraničných pracovných cestách zamestnancov ÚJD SR, vrátane súvisiacich služieb. Verejný obstarávateľ požaduje priebežné a pružné zabezpečovanie leteniek a súvisiacich služieb, prioritným miestom odletu je Bratislava. V prípade ak nie je možné ...