Taktické spojovací vozidlo
Předmětem veřejné zakázky je taktické spojovací vozidlo, které bude umožňovat plně využívat: veškeré radiokomunikační zdroje, zobrazovací zařízení pro technickou podporu a podporu řízení s využitím lokalizace GPS, vzdálené přístupy do databází, chatovací klient s operačním střediskem, analytické nástroje (Geo3D), včetně zobrazení lokálních dat o ...
ZZS ZK - dodávka 18 ks sanitních vozidel typu C
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 18 ks sanitních vozidel typu C - mobilní jednotka intenzivní péče podle ČSN EN 1789 + A1 (2+2 sedící + 1 ležící přepravovaná osoba).
Poptávám hydraulické čerpadlo k vozu zn. Opel
Poptávám náhradní díl, hydralické čerpadlo na řízení. Typ vozidla OPEL DR112 1,6HB )AC)7Verze rok výroby 2001.
ZZS ZK - Opravy motorových vozidel
Předmětem veřejné zakázky je provádění kompletního pozáručního servisu, mimozáručních a pozáručních oprav i oprav po dopravních nehodách motorových vozidel zadavatele podle potřeby, případně nákup náhradních dílů a vozidla zadavatele.
Poptávám příčníky
Ford Transit 115 T 350, příčníky nízké 2 - 3 ks.
Poptávám ND k vozu zn, Peugeot
Poptávám katalyzátor na vůz Peugeot 306.
Kontejner protiplynový spolufinancovaný z Integrovaného operačního programu - opakované vyhlášení
Dodávka 2 ks nových kontejnerů protiplynových pro zvýšení bezpečnosti práce hasičů při zásazích a zlepšení efektivity, tzv. protiplynové služby jednotek PO na místě zásahu.
Poptávám ND k vozu zn. Ford Mondeo
Poptávám ND k vozu zn. Ford Mondeo mk4 2.0 tdci od roku 2007. Konektor k čidlu diferenciálních tlaků.
Poptávám ND k užitkovému vozu zn. Peugeot
Sháním na páté dveře stěračový motorek - Peugeot Partner 19999 s ostřikovačem. Prosím cenové nabídky.
Poptávám přestavbu vozu na LPG
Poptávám přestavba vozu na LPG. Vůz BMW 318i rok 1997 s 90 bombou.
Poptávám moped zn. Ducati Streetfighter 848
Ducati Streetfighter 848, koupím, jasný původ, servisní knížka, prosím, nabídněte. Ideálně barevná kombinace červeno/černá, ale není podmínkou.
Poptávám ND  na vůz zn. Ford
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik stojí servo pumpa na Ford Galaxy r.v.2001, 85 kw,diesel.
Poptávám těsnění do oken na vůz zn. Škoda
Poptávám autotěsnění oken na Škoda 100/110. Sháním kompletní sadu nového nebo velmi zachovalého okenního těsnění na celé auto. Popř.gumové těsnění kufru, dveří.
Požární nosič kontejnerů
Dodávka 1 ks požárního nosiče kontejnerů hmotnostní třídy M, kategorie podvozku 2, pro manipulaci a převoz požárních kontejnerů, o nejvyšší technické přípustné hmotnosti nejvíce 16 000 kg.
Poptávám ojetý levný vůz
Poptávám ojetý vůz do 5 000 Kč? Děkuji předem za odpověd.
Velkokapacitní vozidlo 3osé pro svoz směsného komunálního a objemného odpadu včetně vážícího systému
Dodávka 1 kusu velkokapacitního 3osého svozového vozidla určeného pro svoz směsného komunálního a objemného odpadu včetně vážícího systému pro vážení množství odpadu.. Bližší informace viz zadávací dokumentace.
Poptávám použitou zadní nápravu k vozu Citroen
Poptávám použitou zadní nápravu pro vůz Citroen Xsara 2,0 HDi; 2001 s kotoučovými brzdami + ABS
Nákup osobních automobilů 2013
Předmětem veřejné zakázky je koupě nových osobních automobilů homologovaného a technicky způsobilého typu ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o pojištění ...
Nákup osobních automobilů 2013
Předmětem veřejné zakázky je koupě nových osobních automobilů homologovaného a technicky způsobilého typu ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o pojištění ...
Poptávám motocykl Yamaha MT-03
Koupím motocykl Yamaha MT-03, výkon do 35 kW, přednost má CZ původ (registrace bez nutnosti individuálního přihlášení) a servisní knížka - důležitý je ale celkový stav motocyklu. Barva není důležitá. Prosím, nabídněte.
Poptávám automobil pro přepravu osob na invalidním vozíku
Poptávám vozidlo pro přepravu 2 osob na invalidním vozíku, nejlépe 4x4.
Poptávám ND k vozu zn. Ford
Koupím na Ford Scorpio 97,r.v. horní uložení tlumičů.
Poptávám použitý disk k vozu zn. Peugeot
Poptávám použítý plechový disk na vůz Peugeot 407 sw combi. Množství 4ks rozměr 5*108 6, 5j*16 et44, prosím o cenu .
Poptávám použitý ND k vozu Peugeot
Dobrý den,nemáte prosím použítý plechový disk na peugeot 407 sw combi. Množství 4ks rozměr 5*108 6,5j*16 et44 , prosím o cenu . Děkuji Šiška
Dodávka motorové nafty
dodávka motorové nafty vč. dopravy vlastními cisternami s čerpadlem na střediska zadavatele, a to Zlín, Zádveřice a Valašské Klobouky. Součástí předmětu veřejné zakázky je i poskytnutí vlastní cisterny nebo nádrže uchazeče, včetně kompletního tankovacího zařízení s nepřetržitým samoobslužným 24 hodinovým provozem na středisko Zlín. V zimním období ...