Poptávám dodavatele pohonných hmot
Poptávám pravidelného dodavatele pohonných hmot na čerpací stanici. Doba splatnosti 7 dní. Měsíční odběr cca 100000 litrů.
Univerzální nosič nářadí, včetně nástaveb a zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 1 ks univerzálního nosiče nářadí, včetně nástavby pro úpravu krajnic, sklopné korby, zhutňovače včetně zametacího kartáče, nástavby na zimní údržbu a sněhového pluhu, zaškolení obsluhy a dalších služeb spojených s dodávkou a záručním servisem pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou ...
Dodavatel nafty pro vozidla TSmP
Výběr organizace, která bude zajišťovat dodávky nafty pro vozidla TSmP. Předpokládaný odběr nafty za celou dobu plnění veřejné zakázky ve výši 255 000 litrů.
Výměnné nástavby na nákladní automobil 4x4
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 1 ks mycí a čistící nástavby a 2 ks zametacích nástaveb, zaškolení obsluhy a dalších služeb spojených s dodávkou v místě plnění a záručním servisem.
Vozidla kategorie N1 k soupravám na ošetřování mrazových trhlin
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 vozidel kategorie N1 k soupravám na ošetřování mrazových trhlin, zaškolení obsluhy, služby spojené se zajištěním záručního servisu a dodávka do místa plnění pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci, dle stanovených zadávacích podmínek.
Dodávka motorové nafty
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka motorové nafty třídy B, D, F a tř.2 dle ČSN EN 590 a dodávka směsné motorové nafty SMN 30 dle ČSN 656508.
Souprava na ošetřování mrazových trhlin
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 soupravy na ošetřování mrazových trhlin, zaškolení obsluhy, služby spojené se zajištěním záručního servisu a dodávka do místa plnění pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci, dle stanovených zadávacích podmínek.
Poptávám kyslíkový senzor k vozu zn. Subaru
Lambda (kyslíková) sonda Subaru Forester S Turbo; 2,0 L/125 KW (SF); r.v.99; VIN JF1SF5LP5XGO39208.
Dodavatel PHM nafty pro vozidla TSmP
Výběr organizace, která bude zajišťovat naftu pro vozidla TSmP. Předpokládaný roční odběr nafty ve výši 85 000 litrů.
Poptávám autopříslušenství
Sháním díly - druhá, třetí řada sedaček do Fiat Scuda Combinato. Nebo vhodná náhrada. Děkuji předem za info. D.
Poptávám pneumatiky na moped
Poptávám pneumatiky na moped BABETA typ 210.100 2ks.
Nákup strojní mechanizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení stojní mechanizace ve struktuře 1 vozidlo kategorie N1 k soupravě na ošetřování mrazových trhlin, 1 souprava na ošetřování mrazových trhlin, 1 tandemový podvalník a 8 košů na přepravu nákladu pro teleskopické nakladače a dalších služeb spojených se záručním servisem.
Komunální vozidlo N1 s pohonem 4x4 s komunální hydraulikou
Komunální vozidlo N1 - třístranný sklápěč v zimě využívaný s nástavbami sypač a přední radlice
Dodávka osobního automobilu 4x4 kategorie M1
Jedná se o dodávku nového osobního automobilu kategorie M1 s pohonem všech kol 4x4 vypínatelným s doplňkovou výbavou závěsného zařízení.
Vozidlo na svoz velkoobjemových kontejnerů
Dodávka 1 ks universálního nákladního vozidla (podvozku) a nosiče kontejnerů s nástavbou pro hákové natahování kontejnerů s roztečí 1060 a 1100 mm. Rozměry kontejnerů 3335 x 1820 x 300-2000 mm o objemu 3 - 12 m3.
Kontejner technický spolufinancovaný z Integrovaného operačního programu
Dodávka kompletů 2 ks (nových, nepoužitých, nerepasovaných, vyrobených v roce 2012) požárních kontejnerů technických v rozsahu zadávací dokumentace
Kontejner technický spolufinancovaný z Integrovaného operačního programu
Dodávka kompletů 2 ks (nových, nepoužitých, nerepasovaných, vyrobených v roce 2012) požárních kontejnerů technických v rozsahu zadávací dokumentace
Pořízení kontejnerových nosičů včetně kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 10 nákladních automobilů - kontejnerových nosičů včetně nosičů kontejnerů k dodaným automobilům, 10 velkoobjemových kontejnerů se sklopnými bočnicemi a 10 stavebních kontejnerů dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám ojetý motocykl
koupím motocykl Skyteam ( Monkey, Jincheng,) replika Hondy, 90-125ccm,málo jetý, od r.v. 2008,nabídněte,děkuji,tel. 723984463
Poptávám malý motocykl
malý motocykl typ Honda Monkey Jincheng 90-125ccm, 1 ks, nový, předváděcí, málo jetý, dodání do konce 03/2012, platba při převzetí v hotovosti.
Dodávka speciálního vozidla pro svoz komunálního odpadu
Předmětem veřejné zakázky je pořízení vozidla pro svoz směsného komunálního odpadu s nástavbou na tento podvozek s lineárním stlačováním, včetně pevné montáže na podvozek.
Poptávám dodávku nafty
Poptáváme tisíc litrů nafty. Prosím o cenovou nabídku.
Nákup 5 kusů vozidel
Jedná se o dodávku 4ks nových osobních vozidel a 1ks devítimístného užitkového vozidla pro přepravu závodníků na výcvikové tábory a soutěže.
Dodávka 3ks devítimístných užitkových vozidel
Jedná se o dodávku 3ks devítimístných užitkových vozidel pro přepravu závodníků na výcvikové tábory a soutěže.
Poptávám ND k vozu zn. Honda
Dobrý den, sháním na Hondu Civic 1.6 rv. 2001 81kw. 5d. lamda sondu.