Poptávám výměnu autoskla
Dobrý den mám pojištění u České pojišťovny na čelní autosklo a prasklo mi. Lokalita - okres Jihlava. Prosím o informaci, kdo bude hradit výměnu, zda pojišťovna.Děkuji za odpověď Brychtová
Opravy techniky HZS KV
Oprava výjezdové techniky - 8 požárních automobilů
Poptávám použitý návěs
Dobrý den, sháním návěs od roku výroby 2007 bez bočnic se shrnovacíma plachtama a vratama. Se zvedací nápravou. Ne LowDeck. Kontaktovat spíše formou e-mailu. Děkuji.
Rolba na úpravu ledu
Dodávka 1 ks elektrické akumulační rolby na úpravu ledu pro krytý zimní stadion. Bez kabiny s max. výškou 2500 mm. Hoblovací nůž vcelku o délce min. 2000 mm.
Dodávka cisternové automobilové stříkačky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks požárního zásahového vozidla cisternové automobilové stříkačky (CAS) v provedení dle technické specifikace, která je přílohou č. 1 Zadávací dokumentace.
Dodávka užitkového vozidla kategorie M1 - devítimístné
Jedná se o dodávku 1 ks nového užitkového vozidla kategorie M1 – devítimístného s touto specifikací: - Užitkové vozidlo kat. M1 - Vznětový motor, výkon min. 95 kW - Užitečná hmotnost min. 1000 kg - Kabina pro 9 osob (vč. řidiče) - Úložný prostor za poslední řadou sedadel min. 2 m3 - Centrální zamykání s dálkovým ovládáním - Prosklené ...
Dodávka nákladního automobilu kategorie N3G
Jedná se o dodávku 2 ks nových nákladních automobilů s touto specifikací: - kategorie N3G, - vznětový motor o výkonu min. 330 kW, splňující emisní normu min. EURO 5, systém úpravy výfukových plynů SCR, - zesílená motorová dekompresní brzda s brzdovým výkonem min. 280 kW, - zařízení pro studený start, vyhřívaný palivový ...
Poptáváme automobilový nosič kontejnerů
Dobrý den, hodláme pořídit automobilový nosič kontejnerů včetně 6-8 kontejnerů na svoz biologicky rozložitelných odpadů. (svoz na kompostárnu). Pro potřeby podání žádosti o dotace potřebujeme znát cenu vozidla a kontejnerů a také nějaké technické údaje od obojího..včetně financování, termínu dodání a pod. Toto u Vás poptáváme. Vzhledem k termínu ...
Poptávám ND k vozu zn. Fiat Ducato
Poptávám ABS BOSCH 0265216529 elektronika 185101273004275 na FIAT DUCATO 2001. Děkuji za zprávu, Kovář
Poptávám relé zn. Tyco
Dobrý den! Prosím sháním relátka Tyco V23084-C2001-A303 máte je prosím skladem, a je možnost zásilkové služby?
Poptávám použité ND k nákladnímu vozu
Sháním přední nápravu viza ross nebo praga uv 80, na oplátku mohu nabídnout některé podvozkové díly, pružiny, kosti a posilovač řízení, přijedu ihned, dobře zaplatím.
Poptávám přestavbu vozidla zn. Ford
Poptávám přestavbu 10 letého vozu Ford Mondeo 1,6 V na bioethanol.
Poptávám použité ocelové disky na vůz Peugeot
Poptávám použité ocelové disky na Peugeot 308, rozměry 6.5 J15 ET 27 , rozteč 4x108x65 - 4 ks. Cena 500-600 Kč/1 ks.
Poptávám příslušenství k vozu zn. Ford
Bezpečnostní pás přední levý na Ford Fusion 1,4.
Poptávám dodavatele autopříslušenství
Dobrý den , otevřeli jsme nově prodejnu autobaterií ve Světlé nad Sázavou a jako doplnkový sortiment bychom rádi prodávali i zapalovací svíčky. Děkuji za nabídky.
Poptávám ND k vozu zn. Ford Transit
Dobrý den, poptávám přístrojovou desku i budíky a čelní sklo na Ford Transit 2.5D rv. 1997. Prosím o cenu.
Poptávám nosič kol za automobil
Poptávám se na nosič za automobilem pro dvě jízdní kola. Chtěla bych znát typ a cenu. Díky.
Poptávám ND k vozu zn. DAF
Poptávám tlumič výfuku DAF LF 45, obal - držák vzduchového filtru DAF LF 45 VIN - OL 237417
Vozidla kategorie N1 k soupravám na ošetřování mrazových trhlin
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 vozidel kategorie N1 k soupravám na ošetřování mrazových trhlin, zaškolení obsluhy, služby spojené se zajištěním záručního servisu a dodávka do místa plnění pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, příspěvkovou organizaci, dle stanovených zadávacích podmínek.