Poptávám ND k vozu zn. Mitsubischi
Hledám součástku KROKOVÝ VENTIL do vozu Mitsubischi Galant 1,8 r.v.1996.Děkuji
Rozšíření odděleného sběru BRKO v Olomouci - nákup vozidla pro svoz odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vozidla na svoz odpadu ze sběrných nádob na bioodpad dle technických parametrů uvedených v technických podmínkách zadávací dokumentace.
Pojištění Fakultní nemocnice Olomouc
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku a profesní odpovědnosti za škodu Fakultní nemocnice Olomouc, včetně pojištění motorových vozidel zahrnující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla („povinné ručení“) a havarijní pojištění vybraných vozidel. Pojistné smlouvy budou uzavírány mezi zadavatelem jako pojistníkem a ...
Poptávám ND k vozu zn. VW
Poptávám spodni rameno u spolujezdce na vůz VW Passat rok výroby 1997 obsah1,8 bez turba.
Dodávka hasičského vozidla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hasičského vozidla formou leasingu s 54 měsíčními splátkami dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Dodávky 10 ks autobusů pro veřejnou městskou hromadnou dopravu v letech 2011 - 2013
Dodávky 10 ks nových nízkopodlažních autobusů stejného typu pro veřejnou městskou hromadnou dopravu s pohonem motoru na stlačený zemní plyn, bílá barva karoserie, délka do 13 m, v letech 2011 - 2013.
Dodávka 4 ks autobusů pro veřejnou linkovou osobní dopravu v roce 2011
Dodávka 4 ks nových nízkopodlažních autobusů stejného typu pro veřejnou linkovou osobní dopravu s pohonem motoru na stlačený zemní plyn, bílá barva karoserie, délka do 13 m, rok výroby 2011.
Oprava vozidla AŽ 30
Jedná se o provedení opravy vozidla AŽ 30 v rozsahu dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám ND k vozu zn. Daewoo
Poptávám rozdělovač na Daewoo Tico.
Sháním ND na vůz zn. Honda
Poptávám zadní pravou brzdovou trubku na Hondu Accord.
Dodávka tahače s přívěsem
Dodávka tahače s přívěsem na přepravu velkoobjemových kontejnerů
Poptávám opravu motocyklu Babeta
Dobrý den, poptávám opravu Babety nejlépe Žábřeh nebo Šumperk.
Dodávka dvou nákladních automobilů s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou
Dodávka dvou nákladních automobilů s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik, sněhovou radlicí, sklápěcí korbou, včetně dodání do místa plnění.
Poptávám ND k ALU kolům
Dobrý den. Poptávám středové kryty na alu kola : 7JX15H2 Děkuji S pozdravem :Glosová Iveta.
Rozšíření odděleného sběru BRKO v Olomouci - nákup vozidla pro svoz odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vozidla na svoz odpadu ze sběrných nádob na bioodpad dle technických parametrů uvedených v technických podmínkách zadávací dokumentace.
Poptávám ND k vozu zn. Peugeot
Poptávám vstřikovací ventil BOSCH 0280150686 - na Peugeot 106 r.v.1995 objem 954, 33KW. Může být i použitý (funkční).
Revitalizace části bývalé selské usedlosti č.p. 83 a 332 na sběrný dvůr obce Nový Malín - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž technologického vybavení sběrného dvora, a to konkrétně následujících strojů a zařízení: hydraulický balíkovací lis 30 tun, vážní zařízení do 600 kg, vysokozdvižný vozík elektrický - nosnost 2t, nákladní vozidlo s rukou a natahovákem - nosnost 6,5 t,, třídicí linka - délka 6,0 + 5,0, šířka 0,8 m, ...
Generální opravy nástaveb nákladních automobilů (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je provedení generálních oprav spcifikovaných nástaveb vozidel T815 CAP6, které jsou používány Armádou ČR. Technická specifikace je uvedena v příloze č. 3 Rámcové smlouvy o dílo, která je přílohou zadávací dokumentace.
Revitalizace části bývalé selské usedlosti č.p.83 a 332 na sběrný dvůr obce Nový Malín - II. etapa (
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky technologického vybavení sběrného dvora, a to konkrétně následujících strojů a zařízení: -D+M lis hysralulický balíkovací 20 tun -D+M vážní zařízení do 600 kg -vysokozdvižný vozík elektrický, nosnost 2t -nákladní vozidlo s rukou a natahovákem, nosnost 6,5 t -D+M třídící linky délka 6,0 + 5,0 m, šířka ...
Poptávám čidlo pro náhon tachografu
Poptávám el. čidlo pro náhon tachografu na Ford Transit, 2.0 Di, 74kW r.v.: 2004 (VIN: WF0VXXBDFV4L81888), vozidlo je s předním náhonem /kód převodovky: VXT 75, orig. č.: čidlo Ford : /113 54 83/. Čidlo potřebujeme pro digitální tachograf: WEEDER ROOT 2400. Děkuji Vlastimil Tůma - T.D.G.
Poptávám ND k vozu zn. Mitsubishi
Dobrý den. Vůz: Mitsubishi PAJERO V78WLZXFL6L V60 rok výroby 5 / 2003 sháním mechanizmus na uzavírání přední kapoty ( motor ). Malý element s dvěma háčky, ovládaný z prostoru řidiče lankem. Rozpadla se mi západka. Prosím o odpověď, zda jste schopni tuto součástku dodat, nejlépe použitou. Děkuji. Ing. Jiří Janků
Dodávka motorové nafty
Průběžné dodávky motorové nafty v kvalitě dle ČSN EN 590 v celkovém množství cca 900 000 litrů, včetně dopravy do místa plnění.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku a odpovědnosti za škodu VOP-026 Šternberk, s.p. Pojištění se týká následujících druhů pojistných rizik: • Živelní pojištění • Pojištění krádeže, loupeže • Pojištění strojů • Pojištění odpovědnosti za škodu • Havarijní pojištění motorových vozidel. V technické části zadávací dokumentace jsou uvedeny ...
Poptávám ND k vozu zn. Ford
Poptávám ložiska, kotouče a brzdové destičky na předni nápravu na Ford Eskort Kombi 1.8 16v benzín 85kw.rv 97, popřípadě celý vrak na náhradní díly.
Dodávky pohonných hmot (rámcová smlouva)
Cílem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním účastníkem za účelem zabezpečení pravidelných dodávek pohonných hmot s označením Nafta motorová tř. 2 pro celoroční použití odpovídající jakostním parametrům ČSN EN 590, třída 2, STANAG 7090 v období od podpisu smlouvy po dobu 24 následujících kalendářních měsíců podle ...