Dodávka autobusů pro veřejnou linkovou osobní dopravu v roce 2012
Dodávka celkem 4 ks autobusů s pohonem motoru na stlačený zemní plyn vroce 2012 v členění: I) 2ks nových autobusů stejného typu pro veřejnou linkovou osobní dopravu, bílá barva karoserie, délka do 13 m, rok výroby 2012; II) 2ks nových nízkopodlažních autobusů stejného typu pro veřejnou linkovou osobní dopravu, bílá barva karoserie, délka do 13 m, ...
Dodávky náhradních dílů na vozidla Land Rover
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky originálních náhradních dílů na vozidla Land Rover Defender používaných Armádou České republiky, jejichž bližší technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 návrhu Rámcové kupní smlouvy (Seznam náhradních dílů a ceník). Návrh Rámcové kupní smlouvy je přílohou č. 1 zadávací dokumentace, na dobu určitou do ...
Poptávám autodíly na vůz zn. Škoda
Výfukový filtr škoda favorit,zapalovací svičky rok výroby 93 prosím cenu..
Poptáváme autovlek
Poptáváme autovlek, 10 - 17 t,jednomontáž.
Poptávám automobil zn. Volkswagen Golf
Poptávám Volkswagen Golf řady V, rok výroby od 2005, najeto do 120 000 km, benzín, nebourané od 1 majitele. Cena 130 000,-Kč.
Poptávám odtahovou službu
Poptávám odtah nepojízdného automobilu SUV z Brna do Moravského Berouna, váha 1850kg. Prosím o zaslání cenové nabídky. Platí do vymazání.
Poptávám ND k vozu zn. Peugeot
Dobrý den, sháním levé zpětné zrcátko na Peugeot 807. Barva tmavěmodrá metalíza. Děkuji Khýr
Sháním výstupní hřídel převodovky
Na VW Transporter 5 (r.v.2005, 1.9TDI, 77kW, kod mot. AXB) sháním výstup. hřídel převodovky (kod převodovky: FJL/GTV) - OE č.:02Z 311 205 C (viz.obr.- č.1). Možno i použitou, pokud možno nepoškozenou.
Strojový spodek s kabinou pro Malý Dekontaminační Automobil - MDA
Cílem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy na dodávku 1 kusu strojového spodku s kabinou dle tehnické specifikace zadavatele. Vyrobený nejdříve v roce 2011, se znaky nápravy 4x4, určený pro jízdu po veřejných komunikacích i v terénu, s vysokou terénní průchodivostí, s pancéřovanou kabinou řidiče s balistickou a protiminovou ochranou dle ...
Nákup osobního vozidla pro MMOI
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu osobního vícemístného vozidla formou leasingu (60 splátek) s akontací ve výši max. 500 tis. Kč dle technických podmínek stanovených v zadávací dokumentaci.
Poptávám opravu autonavijáku
Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné opravit el. naviják. Je to autonaviják na12V, značka NOELL, TYP. E0170 (rozpadnuté magnety) Děkuji za radu.
Poptáváme autobusovou dopravu
Hledáme autodopravce, který by nás vozil na mistrovská utkání z okolí Olomouce. Máme zájem o pronájem minibusu.
Poptávám ND k vozu zn. Chrysler
Poptávám odporový regulátor otáček motoru ventilátoru topení na automobil Chrysler Stratus, 2,0 16V, r.v. 2000. Děkuji za nabídky. Mirek Mikšík
Poptávám předváděcí osobní vůz Škoda
Předváděcí osobní automobil Škoda Octavia sedan motor 2.0 TDI 6 stupňů mech. 103 kW nejlépe v těchto barvách - bílá, červená, černá (metalická) najeto do max.50.000 km Cena do 450.000,- Kč
Poptávám ND k vozu zn. VW
požaduji zadní tlumiče pérování na volswagen touran 2004 2,0 Tdi 103 kw
Centrální pojištění majetku, odpovědnosti a vozidel města Prostějov včetně příspěvkových organizací
Předmětem plnění je pojištění majetku, odpovědnosti, pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a havarijní pojištění vybraných vozidel zadavatele, příspěvkových organizací zadavatele a vybraných obchodních společností.
Poptáváme pneumatiky
Kolik stojí Barum Polaris 3 v rozměru 185/65 R15 88T?
Poptávám výfuk k vozu zn. Škoda
Prosím potřebovala bych vědět cenu středního dílu výfuku na škoda favorit.
Pojištění Fakultní nemocnice Olomouc
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku a profesní odpovědnosti za škodu Fakultní nemocnice Olomouc, včetně pojištění motorových vozidel zahrnující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla („povinné ručení“) a havarijní pojištění vybraných vozidel.
Oprava vozidla AŽ 30
Jedná se o provedení opravy vozidla AŽ 30 v rozsahu dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Dodávka hasičského vozidla
Předmětem plnění veřejné zakázky byla dodávka hasičského vozidla formou leasingu s 54 měsíčními splátkami dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Nákup 3 ks sanitních vozů
Předmětem veřejné zakázky je dodání 3 ks sanitních vozidel s náhonem všech kol pro Zdravotnickou záchrannou službu Olomouckého kraje, příspěvkovou organizaci. Požadované technické parametry a podmínky dodávky jsou stanoveny v technické dokumentaci, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace.
Rozvoj záchranných systémů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 2ks cisternové automobilové stříkačky (CAS) včetně vybavení a 2ks dopravního automobilu (DA) včetně vybavení. Více viz ZD.
Revitalizace části bývalé selské usedlosti č. p. 83 a 332 na sběrný dvůr obce Nový Malín - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky jsu dodávky technologického vybavení do sběrného dvora (hydraulický balíkovací lis, vážní zařízení, vysokozdvižný elektrický vozík, nákladní vozidlo, třídící linky, drtičky odpadů, briketovací lis, zvonové kontejnery).
Poptávám ojetý vůz zn. Fiat
Koupím Fiat Marea 1,9 td.nebo 1,9jtd.s vadným motorem.