Operativní leasing osobních automobilů
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 11 ks automobilů kategorie M1 zadavatelem a s tím související poskytování služeb operativního leasingu na tato vozidla. Operativní leasing bude poskytnut pro 11 automobilů, a to pro 2 ks (specifikace č. 1) + 1 ks (specifikace č. 2) + 1 ks (specifikace č. 3) + 2 ks (specifikace č. 4) + 5 ks (specifikace č. 5) ...
Nákup 4 ks osobních automobilů s pohonem na CNG
Předmětem veřejné zakázky je nákup nových 4 ks osobních automobilů s pohonem na CNG. Jedná se o vozidla kategorie M1.
Dodávka torza sanitního vozu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka cvičné sanitky - torza reálné sanitky (bez motoru a kabiny řidiče) pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity, s reálnou zástavbou a výbavou totožnou se standardní (běžně používanou) výbavou rychlé záchranné služby dle specifikace uvedené v příloze č. 1 této zadávací dokumentace v rámci projektu Operačního ...
Speciální vozidla silniční údržby II
Předmětem veřejné zakázky na dodávky je koupě 6 kusů nových nepoužitých nákladních automobilů pro výkon letní a zimní údržby komunikací. Blíže viz příloha č. 1 zadávací dokumentace - technická specifikace. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedeno v ...
Nákup nákladního automobilu MULTICAR vč. příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nákladního automobilu MULTICAR vč. příslušenství.
Konsignační sklady náhradních dílů pro autobusy SOLARIS
Předmětem veřejné zakázky je uzavření pěti (5) Smluv o zřízení konsignačního skladu a Rámcových smluv kupních na dodávky náhradních dílů pro autobusy SOLARIS realizované prostřednictvím konsignačních skladů a zřízení a provozování konsignačních skladů v prostorách Zadavatele.Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních ...
Dodání sanitního vozidla RLP-RV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 1 kusu sanitního vozidla pro RLP v setkávacím systému („RENDEZ-VOUS“)
Nákup originálních náhradních dílů pro vybrané typy služebních vozidel továrních značek Škoda
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky originálních náhradních dílů pro určené značky a modely vozidel související s prováděním záručních oprav, oprav vozidel v pozáruční době a pravidelných intervalových servisů. Dodávka náhradních dílů je určena pro vozidla, která jsou používána v extrémních podmínkách převážně Policií České republiky. Na ...
FZŠ - Obměna podvozku vyprošťovacího automobilu
Předmětem plnění veřejné zakázky je úprava podvozku vyprošťovacího automobilu T815 6x6.2 za účelem zlepšení výkonových parametrů vozidla.
Nákup osobního automobilu s pohonem 4x4
Předmětem veřejné zakázky je nákup nového osobního automobilu s pohonem 4x4 včetně povinné výbavy. Jedná se o vozidlo kategorie M1.
Cisternové automobilové stříkačky -  venkovské v technickém provedení
Dodání 3 kusů cisternových automobilových stříkaček s požárním čerpadlem o výkonu nejméně 2000 l/min., v technickém provedení, s podvozkem umožňujícím použití i mimo zpevněné komunikace především v podmínkách méně kvalitních mimoměstských komunikací lokálního charakteru s omezenou údržbou.
Cisternové automobilové stříkačky - technické, městské
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 2 kusů cisternových automobilových stříkaček s požárním čerpadlem o výkonu nejméně 2000 l/min., v technickém provedení, s podvozkem pro použití převážně na zpevněných komunikacích především v podmínkách městské zástavby.
Kondenzační chladiče
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku kondenzačních chladičů. Vybraný dodavatel na základě níže uvedených podmínek tzv. na klíč dodá kondenzační chladiče splňující požadavky zadavatele, tzn. dodávka musí vyhovovat uvedeným požadavkům, přičemž samotné technické parametry kondenzačních chladičů jsou věcí ...
Centrální pojištění nemovitého, movitého majetku, vozidel a odpovědnosti kraje a jeho organizací
Předmětem veřejné zakázky je pojištění nemovitého majetku, movitého majetku a pojištění odpovědnosti Moravskoslezského kraje, příspěvkových organizací zřízených krajem (dále jen „příspěvkové organizace“), včetně podnikových školek, pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla („povinné ručení“) a havarijní pojištění vybraných ...
Poptáváme výkup skel z autovraků
Dobrý den chtěla bych se touto cestou informovat o možnosti výkupu popřípadě zpětného odběru skel z autovraků. Naše firma se zabývá ekologickou likvidací vozidel a vznikl problém se skly.
Dodávka nových vozidel - třístranný sklápěč a nosič kontejnerů II
Dodávka nových vozidel: 1 ks třístranného sklápěče a 1 ks nosiče kontejnerů. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Dodávka 1 ks nového vozidla - valník do 10t
Dodávka jednoho (1) ks nového vozidla, valníku do 10t. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek, je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
Nákup 6 ks nových sanitních vozidel DNR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks nových sanitních vozidel DNR typ A2 (dle ČSN EU 1789) a v souladu s vyhláškou č. 296/2012 Sb. Součástí plnění není zdravotnického vybavení. Nabízené sanitní vozidla musejí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2.
Dodávka 2 ks nových dodávkových vozidel na pohon CNG
Dodávka dvou (2) ks nových dodávkových vozidel na pohon CNG. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Nákup automobilů v roce 2020
Předmětem této zakázky je dodávka 10 ks nových osobních automobilů kategorie M1, a to: a) 5 ks nového osobního automobilu třídy malých vozů pro přepravu 5 osob s 5 dveřovou karosérií kombi, zážehovým motorem a šestistupňovou mechanickou převodovkou v barvě modrá metalická, b) 1 ks nového osobního automobilu střední třídy pro přepravu 5 osob s 5 ...
Dodání sanitních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 10 kusů sanitních vozidel ZZS kategorie „B“ ve smyslu ČSN EN 1789 + A2 a 4 kusů sanitních vozidel pro RLP v setkávacím systému („RENDEZ-VOUS“).
Nákup osobních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 kusů sdílených / referentských vozidel pro Oddělení dopravní zdravotnické služby FN Ostrava. Požadované dodání je do 3 měsíců. V případě nedodržení dodací lhůty musí dodavatel poskytnout adekvátní náhradní vozidlo.
Dodávka 2 ks nových osobních vozidel kombi na pohon CNG
Dodávka dvou (2) kusů nových osobních vozidel kombi na pohon CNG. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Dodávka nových vozidel - třístranný sklápěč a nosič kontejnerů
Dodávka dvou (2) kusů nových vozidel – třístranného sklápěče a nosiče kontejnerů. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Dodání sanitního vozidla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 1 kusu sanitního vozidla ZZS kategorie „B“ ve smyslu ČSN EN 1789 + A2, v provedení se zvýšenou průchodností, s pohonem obou náprav, tj. 4x4.