Pojištění majetku, odpovědnosti za škodu a pojištění vozidel 2013-2015
Zakázka je rozdělena na dvě části:1. Pojištění nemovitého, movitého majektu zadavatele, pojištění elektroniky a pojištění odpovědnosti za škodu zadavatele. 2. Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a havarijní pojištění.
Poptávám opravu přívěsu Panav
dobry den mám pokřiveny rám na přívěsu panav s3 jedná se o tříosý přívěs s točnou k poškození došlo při vybulení do boku chci se zeptat jesli máte prostředky na vyrovnáni tohoto rámu děkuji Bečka
Poptáváme dodávky motorové nafty
Dodávky motorové nafty EN 590 10 ppm, JET A1 ve vlakových dodávkách na paritě dodání DAP Loukov. Ostrava, Roudnice nad Labem v množství nafta jeden a později dva vlaky týdně, JET A1 tyto samé dodávky. Platba zboží při převzetí zboží na paritě DAP. Dlouhodobá spolupráce.
Požární nosič kontejnerů
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 ks jednoramenného nosiče kontejnerů s hydraulickým nakládacím jeřábem
Poptávám autosklo
Poptávám čelní sklo na vůz Fiat Punto II, r.v. 12/99.
Motorová nafta na období 2012-2013
Předmětem veřejné zakázky je dodávka letní a zimní motorové nafty dle ČSN EN 590 v objemu cca 1.045 000 litrů na období 2012 - 2013 pro střediska a cestmistrovství Správy silnic Moravskoslezského kraje, příspěvkovou organizaci.
Sháním ND k automobilu zn. Suzuki
Suzuki Swift II Hatchback [EA, MA] rok výr. 2001-motor 63kw/ omezovač zadních brzd.
Poptávám autovraky
Autovraky za odvoz nabídněte děkuji.
Cisternová automobilová stříkačka CAS 20 - 2 kusy
Dodání 2 kusů cisternové automobilové stříkačky CAS 20 pro převážně městský provoz po zpevněných komunikacích v provedení speciálním technickém dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Součástí veřejné zakázky je rovněž odkup 2 kusů použitých vozidel THT DENNIS CAS K 27.
CAS pro JSDH Ostrava-Michálkovice
Dodání 1 kusu cisternové automobilové stříkačky v provedení speciálním redukovaném na terénním podvozku dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Poptávám ND k vozu zn. BMW
Poptávám na BMW E39-530D 135KW ventilátor topení pro kabinu
Poptávám ND ke klimatizaci vozu zn. Peugeot
Poptávám kompresor klimatizace na vůz Peugeot 406 1.8 benzín
Poptávám nové vozy zn. CITROEN JUMPER L2H2
Potřebuji koupit dva nové automobily CITROEN JUMPER L2H2, u jednoho barvu tmavě modrou.
Víceúčelová vozidla pro silniční údržbu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka víceúčelových vozidel pro silniční údržbu s pevně namontovanými nebo s výměnnými nástavbami.
CAS 20 S2T
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 kusu cisternové automobilové stříkačky v provedení speciálním technickém.
CAS 20 S2T
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 kusu cisternové automobilové stříkačky v provedení speciálním technickém.
Poptáváme nové osobní užitkové vozidlo
Nové osobní užitkové vozidlo Motorizace: diesel, max. objem 1.900 ccm, min. 50 kW, manuální převodovka Výbava : ABS, klimatizace, centrální zamykání, el. ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka, elektr. ovládána okna před. dveří, čelní airbagy, tónovaná skla, autorádio, počet sedadel 5, zadní řada sedadel sklopná 1/3-2/3 a vyjímatelná, dvoukřídlé ...
Nákup 26 ks autobusů pro Veolia Transport Morava a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka celkem 26 ks autobusů pro silniční motorovou dopravu. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 98 ZVZ rozdělena do dvou níže uvedených samostatných podskupin (kategorií autobusů) - částí veřejné zakázky, příčemž uchazeč je oprávněn podat nabídku na kteroukoli část veřejné zakázky.
Poptávám těsnící gumu do střešního okna auta
Těsnící gumu do střešního okna, typ VS2/3 1ks je možné dodat?
Nákup 26 ks autobusů pro Veolia Transport Morava a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka celkem 26 ks autobusů pro silniční motorovou dopravu. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 98 ZVZ rozdělena do dvou níže uvedených samostatných podskupin (kategorií autobusů) - částí veřejné zakázky, přičemž uchazeč je oprávněn podat nabídku na kteroukoli část veřejné zakázky.
CAS 30 S3VH
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 kusu cisternové automobilové stříkačky v provedení speciálním pro velkoobjemové hašení.
Požární nosič kontejnerů
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 kusu jednoramenného nosiče kontejnerů vybaveného hydraulickým nakládacím jeřábem na automobilovém podvozku.
CAS 20 S2T
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 kusu cisternové automobilové stříkačky v provedení speciálním technickém.
Trolejbus Karolina 1. etapa
Realizace stavby „Trolejbus Karolina 1. etapa“ v Ostravě – Moravské Ostravě včetně zpracování realizační dokumentace stavby. Podkladem je projektová dokumentace ve stupni ZDS "Trolejbus Karolina 1. etapa", kterou zpracoval Jiří Janošík v prosinci 2011.
Víceúčelové vozidla pro silniční údržbu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka víceúčelových vozidel pro silniční údržbu s pevně namontovanými nebo s výměnnými nástavbami.