Technické zhodnocení automobilu vyprošťovacího AV14 T815 PS Svitavy
Technické zhodnocení AV14 na podvozku T-815 6x6 r.v. 1989 na nosnost 20 tun a s tím související provedení úprav nástavby
Vestavba mobilního pracoviště do vozidla Mercedes-Benz Sprinter pro KŘP Pak 2.
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace vestavby mobilního pracoviště do vozidla Mercedes-Benz Sprinter typu 319 CDI KA/43 L 4x2 a doplňkového vybavení k vozidlu, které bude sloužit k provádění silničních kontrol dopravní policií v rámci Krajského ředitelství policie Pardubického kraje.
Nákup ekologických, bezbariérových, nízkopodlažních autobusů pro SČ kraj - VTVČ
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka celkem 7 ks autobusů pro veřejnou silniční dopravu. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 98 ZVZ rozdělena do tří samostatných podskupin (kategorií autobusů) - částí veřejné zakázky, přičemž uchazeč je oprávněn podat nabídku na kteroukoli část veřejné zakázky.
Nákup autobusů pro Veolia Transport Východní Čechy, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 6ks autobusů pro veřejnou silniční dopravu. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 98 ZVZ rozdělena do dvou samostatných podskupin (kategorií autobusů) - částí veřejné zakázky, přičemž uchazeč je oprávněn podat nabídku na kteroukoli část veřejné zakázky.
Nákup autobusů pro veolia transport východní čechy a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka celkem 11 ks autobusů pro silniční motorovou dopravu. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 98 ZVZ rozdělena do dvou níže uvedených samostatných podskupin (kategorií autobusů) - částí veřejné zakázky, přičemž uchazeč je oprávněn podat nabídku na kteroukoli část veřejné zakázky
Obnova a modernizace ekologického vozového parku trolejbusů pro MHD v Pardubicích
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks velkokapacitních nízkopodlažních trolejbusů a 10 ks nízkopodlažních trolejbusů dle požadované technické specifikace (viz příloha č. 2) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.