Dodávka 2 ks užitkových vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 2 ks užitkových silničních vozidel. Blíže viz ZD.
Dodávka 1 ks zájezdového autobusu
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks nového zájezdového autobusu s klimatizací, výkon motoru min. 190 kW, splňující normu min. EURO 5, EEV, počet sedadel pro cestující 34 + řidič + náhradní řidič. Více viz zadávací dokumentace.
Dodávka autobusů v roce 2011 - rozšíření stávajícího rozsahu dodávky
Předmětem je rozšíření stávajícího rozsahu dodávky uzavřené kupní smlouvy na dodávku 3 ks nízkopodlažních kloubových autobusů Citelis 18 m za podmínek obsažených ve výzvě v jednacím řízení bez uveřejnění a v rámcové smlouvě uzavřené dne 6.3.2009. Rozšíření dodávky každého autobusu o 2 ks oboustranný TFT informační panel a 1 ks vnitřní elektronický ...
Dodávka 1 ks bezbarierového autobusu s pohonem na CNG ve víceúčelovém provedení
Dodávka 1 ks bezbarierového ekologicky šetrného autobusu s pohonem na CNG ve víceúčelovém provedení se zaměřením na handicapované, seniory a rodiny s malými dětmi s min. 70 místy, Euro 5,prostor pro 2 invalidní vozíky.
Speciální dopravní technika - víceúčelové osobní vozidlo (mikrobus) v provedení záchranné vozidlo HS
Dodávka 5 ks osobních víceúčelových záchranných vozidel Horské služby
Dodávka 1 ks kloubového nízkopodlažního autobusu pro MHD s motorem na CNG v roce 2010
Dodávka 1 ks kloubového autobusu pro městskou hromadnou dopravu, nízkopodlažního. Motor na zemní plyn (CNG), počet dveří min. 4, celková obsaditelnost min. 140
Poptáváme společníka pro kovovýrobu
Hledáme touto cestou investora ( společníka ) do výrobní společnosti, výroba pro automobilový průmysl a zámečnické práce. Veškerá výroba je certifikovaná.