Sanitní vozidla pro DZS Nemocnice Znojmo 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nových sanitních vozidel, která jsou podrobně specifikována v techické specifikaci (příloha dokumentace zadávacího řízení).
Vyšetřovací automobily
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 ks vyšetřovacích automobilů (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 těchto zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Poptávám osobní autodopravu dodávkovým vozem
Poptávám cenovou nabídku na zapůjčení dodávky na 1 den, jedná se o cestu z Ratíškovice do Krnova. Případně, zda máte možnost zapůjčit dodávku i s řidičem a o jakou cenu by se jednalo. Děkuji za odpověď
Sanitní vozidlo RV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových sanitních vozidel pro setkávací systém (RV) pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, příspěvkovou organizaci.
Sanitní vozidla RLP
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks nových sanitních vozů (RLP) typu B podle ČSN EN 1789+A1 s globální homologací včetně účelové a zdravotnické zástavby vozidla.
Nákup užitkových vozidel - 3
Dodávka 11 ks uvedených užitkových vozidel do 3,5 tuny dle specifikací a technických požadavků, které jsou uvedeny v Příloze č. 1 ZD – Technické podmínky, do příslušného místa dodání. Veřejná zakázka je rozdělena na 8 částí dle § 35 zákona. Uchazeči jsou oprávněni podat nabídku na libovolný počet částí zakázky. Uchazeči nemusí podat nabídku na ...
Dodávková vozidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 15 ks továrně nových nepoužitých dodávkových vozidel stejného továrního označení dle specifikace v příloze této zadávací dokumentace včetně servisních služeb uvedených v příloze této zadávací dokumentace.
Užitkové vozy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 nových automobilů kategorie SUV a užitkový vůz. Zakázka je dělená na 6 částí, přičemž lze podat nabídku na všechny části veřejné zakázky nebo na kteroukoliv část samostatně (dílčí plnění).
Pořízení velkokapacitní požární cisterny pro JSDH Višňové
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky na dodávku „Pořízení velkokapacitní požární cisterny pro JSDH Višňové? je dodání nové velkokapacitní požární cisterny, která doplní stávající požární techniku – současnou požární cisternu. Jedná se o cisternovou automobilovou stříkačku vybavenou požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN ...
Nákup užitkových vozidel - 2
Předmětem zakázky je dodávka 10 ks užitkových vozidel do 3,5 tuny dle specifikací a technických požadavků, které jsou uvedeny v Příloze č. 1 k ZD. Předmět plnění musí splňovat technické podmínky uvedené v zadávací dokumentaci. Vozidla nemusí být od jednoho výrobce.
Nákup užitkových vozidel
Předmětem zakázky je: uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem na dva roky a následných Dílčích smluv na nákup užitkových vozidel do 3,5 tuny dle skutečných potřeb zadavatele.
Užitkové vozy, pick-up, SUV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 nových automobilů kategorie SUV, pick-up a užitkový vůz. Zakázka je dělená na 5 částí, přičemž lze podat nabídku na všechny části veřejné zakázky nebo na kteroukoliv část samostatně (dílčí plnění).
Pořízení velkokapacitní CAS Město Velké Pavlovice
Předmětem projektu je pořízení kvalitní, moderní, výkonné, bezpečné a spolehlivé CAS pro JSDH Velké Pavlovice, která umožní hasičům plnit jejich úkoly v rámci profese dobrovolného hasiče. Bude sloužit k ochraně zdraví a života obyvatel obce, okolních obcí a celé spádové oblasti, k ochraně jejich majetku a také k ochraně životního prostředí. Nově ...
Pořízení hasičského vozidla pro obec Kobylí
Předmětem projektu je pořízení kvalitní, moderní, výkonné, bezpečné a spolehlivé CAS pro JSDH Kobylí, která umožní hasičům plnit jejich úkoly v rámci profese dobrovolného hasiče. Bude sloužit k ochraně zdraví a života obyvatel obce, okolních obcí a celé spádové oblasti, k ochraně jejich majetku a také k ochraně životního prostředí. Nově pořízená ...
Souprava pro odvoz dříví
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks soupravy pro odvoz dříví pro potřeby Školního lesního podniku Masarykův les Křtiny dle podrobné technické specifikace. Odvozní soupravu tvoří nákladní automobil, teleskopický návěs a hydraulický jeřáb s drapákem.
Dodávka 1 kusu užitkového vozidla - II. zadání
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového užitkového vozidla typu dodávka. Vozidlo bude sloužit k přepravě nářadí a provozního materiálu. Blíže viz ZD.
Poptávám dodávku značky Fiat
Poptávám dodávkové auto s motorem 3 l, zn. Fiat.
Speciání vozidlo dopravní policie pro kontrolu sociálních předpisů v dopravě
Speciální vozidlo vybaveno technikou pro kontrolu sociálních předpisů v dopravě. Technické vybavení vozidla (vnitřní vybavení) zajišťující plnohodnotné zabezpečení zpracování případných přestupků na místě zákroku. Požadavky zadavatele na technickou specifikaci vozidla a technické vybavení nástavby jsou uvedeny v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace.
Automobilový žebřík
Dodávka automobilového žebříku dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci
Poptávám vůz zn. Dacia
Poptávám vůz zn. Dacia Logan Pick-up. Děkuji.
Velitelské automobily - terénní - opakované vyhlášení
Jedná se o dodávku minimálně 3 kusů velitelských automobilů – terénních – dle technických podmínek, které jsou přílohou č. 1 zadávací dokumentace (dále jen „ZD“).
Poptávám zapůjčení užitkového vozu
Poptávám opakované víkendové zapůjčení VW California.
Velitelské automobily - terénní
Jedná se o dodávku 3 kusů velitelských automobilů – terénních – dle technických podmínek, které jsou přílohou č. 1 zadávací dokumentace (dále jen „ZD“).
Dodávka osobního automobilu typu kombi II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka automobilu s větším objemem zavazadlového prostoru s karoserií typu kombi pro přepravu osob a měřících zařízení. Podrobná technická specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Zvýšení kvality přepravovaných produktů společnosti AGRO Brno -Tuřany, a.s. II
Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části. První část: Předmětem První části výběrového řízení je dodávka vozidla a jeho doplňky (skříňová nástavba vč. přídavného topení a rozvodu vzduchu, hydraulická plošina pro nákladní vozidla, střešní spoiler, chladící jednotka a podvozek. Předpokládaná hodnota První části veřejné zakázky je 1.500.000,-Kč bez ...