Dodávka 2 ks nízkopodlažních městských tramvají do 16 m délky
Předmětem plnění veřejné zakázky je "Dodávka 2 ks nízkopodlažních městských tramvají do 16 m délky" dle zadávací dokumentace.
Dodávka tří kusů dvanáctimetrových nízkopodlažních trolejbusů
Dodávka tří kusů dvanáctimetrových nízkopodlažních trolejbusů
Poptávám anténu na vojenský vůz
Poptávám anténu na vojenský vůz UAZ
Poptáváme skříňovou dodávku
Dobrý den, žádáme o vypracování nabídky na dodání a financování skříňové dodávky pro naší firmu. Parametry uvedeny níže. Rozhodující pro výběr je cena výkupu pův.vozu a výše akontace nového vozu. Dodání na číslech nejpozději 16. března 2012, tzn., že auto odjede hotové se všemi domluvenými úpravami. Parametry povinné, které se nedají ...
Výběr dodavatele hasičského vozu CAS
Předmětem plnění v.z. je dodávka nové CAS 20 M-3-S dle technické specifikace.
Poptávám ND k vozu zn. Škoda Felicia
Dobrý den, potřebuji přední tlumiče na Škoda felicia rok.v 98.
Dodávka autobusů VLD 2011
Předmětem plnění veřejné zakázky je Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 11 ks plně nízkopodlažních autobusů délky do 11 m, určených pro provoz ve veřejné linkové dopravě v rozsahu stanoveném v zadávacích podmínkách. v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmětem plnění veřejné zakázky je rovněž školení zaměstnanců
Dodávka tří kusů patnáctimetrových nízkopodlažních trolejbusů
Dodávka tří kusů patnáctimetrových nízkopodlažních trolejbusů
Komunální vozidlo s jednoramenným nosičem
Dodávka 1ks Komunálního vozidla s jednoramenným nosičem kontejnerů s dieselovým motorem a 1ks kropící nástavby na tento automobil o objemu 7 m3 . Další součásti dodávky bude úprava hydraulického nakládacího jeřábu a jeho montáž na podvozek a příprava pro zimní údržbu,včetně dodávky sněhového šípového pluhu.
Dodávka 12 kusů osobních automobilů
Předmětem zakázky je dodávka 12 kusů nových a nepoužitých osobních automobilů jedné tovární značny. Požadavky na jednotlivé vozy jsou uvedeny v zadávací dokumentaci (technické podmínky).
Výběr dodavatele hasičského vozu CAS
Předmětem plnění v.zakázky je dodávka nové CAS 20 M-3-S dle technické specifikace zadavatele,vybavenou požárním čerpadlem.Další podrobnosti v zadávací dokumetaci.
Komunální vozidlo pro svoz odpadu
Dodávka 1ks Komunálního vozidla pro svoz odpadu - podvozek 4x4 s dieselovým motorem a 1ks nástavby na tento automobil s rotačním stlačováním, včetně pevné montáže na podvozek. Objem nástavby 16 m3 .
Dodávka kombinovaného sacího a čistícího vozu
Dodávka kombinovaného sacího a čistícího vozu
Komunální vozidlo s jednoramenným nosičem
Dodávka 1ks Komunálního vozidla s jednoramenným nosičem kontejnerů s dieselovým motorem EURO 4 a 1ks nástavby na tento automobil s kropící nástavbou objemu 7 m3 . Další součástí dodávky bude úprava hydraulického nakládacího jeřábu a jeho montáž na podvozek a příprava pro zimní údržbu,včetně dodávky sněhového pluhu.
Poptávám koupi ojetého vozu zn. Jeep Wrangler
Poptávávám zánovní nebo málo jetý Jeep Wrangler, nejlépe v provedení Rubicon.Rok výroby2008-2010 s naftovým motorem i ze zahraničí.
Poptávám autosklo k vozu zn. VW Polo
Dobrý den. Sháním přední sklo na VW Polo 1,9 r.v. 1999. Pokud ono sklo máte, prosím o Vaší odpověď a cenu. Děkuji. S pozdravem Štraybl Josef.
Komunální vozidlo pro svoz bioodpadu
Dodávka 1ks Komunálního vozidla pro svoz bioodpadu - podvozek s dieselovým motorem EURO 5 (dle §46a zvláštní technické podmínky) a 1ks nástavby na tento automobil s rotačním stlačováním a integrovanou myčkou kontejnerů, včetně pevné montáže na podvozek. Objem nástavby 18-20 m3 .
Poptávám ojetý vůz zn. Hyundai
Koupím Hyundai Accent, 1.3, 63Kw, rok výroby 2006, najeto do 70000 km, benzín, 1.majitel, servisní knížka, ČR, do 115 000 kč. Nabízím protihodnotou Opel Vectra 1.8, rok výroby 1995 za 8 000-10 000 kč.
Poptávám ojetý nákladní automobil
Koupím nákladní automobil sklápěč S3 s hydraulickou rukou, nostnost 5-8 tun, rok výroby od 1994, např. Iveco,Mann,Mercedes.....atd. Cena 300 - 500tis. kč
Sháním převodovku na VW
Sháním převodovku na VW Transport 2000 2,5 TDI Automat 75kw.
Sháním dveře k vozu Renault
Poptávám přední levé dveře /řidič/ tmavě červené na Renault 19 Shamade r.v.1994.
Poptáváme autosklo k vozu IVECO
Poptáváme čelní sklo na autobus Iveco MAGO ( viz.fotografie ) Prosím nabídněte cenu a termín dodání.Děkuji
Poptáváme ojeté nákladní vozy
Koupíme NÁKLADNÍ VOZIDLA VOLVO FH 12 / 420, 460, 520 / r.v. 2001 – 2006. MAN r.v. 1998 – 2005. NÁVĚS Kogel, Krone, Schwarzmuller, Schmitz,Panav, BSS Metaco, Trajler Frihauf . r.v. 2002 – 2006.
Poptávám ND k vozu zn. Chrysler
Koupím řizení Chrysler Grand Voyager 2,5td 1997 komplet, přední ochranný rám.
Sháním autosklo na zn. Suzuki
Dobrý den, potřebuji přední boční sklo u spolujezdce na Suzuki Swift r.v.92, 993cm2