Dodávka 6 ks sanitních vozidel
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks sanitních vozidel v provedení RLP v souladu s globální homologací ES (směrnice 2007/46/ES) pro výrobce sanitních vozidel, rok výroby 2013.
Poptávám ojetý vůz
Poptávám menší osobní automobil, nový nebo maximálně do 3 let stáří. V dobrém stavu. Nabídky prosím poslat na uvedený email. Odběr v červnu 2012.
Poptávám ojetý vůz s klimatizací
Koupím starší auto, mladší šesti let (nejlépe Škoda Fabia či Ford) s klimatizací. Cena cca do 90 tisíc korun. Zachovalé. Spěchá.
Poptávám nákup ojetého vozu zn. Škoda Fabia
Poptávám ojetý vůz zn. Fabia cca za 60 tisíc korun. Jak dlouho u vás trvá proces prodeje staršího vozu, je možno část ceny řešit splátkami? Předem děkuji za odpověď.
Dodávka speciálních vozidel silniční údržby
Dodávka speciálních vozidel silniční údržby pro Správu a údržbu silnic Pk: dvou kusů speciálního nákladního automobilu s jednokomorovou nástavbou pro zimní a letní údržbu vozovek, se sklápěcí plošinou, sněhovou radlicí a montáží rozhrnovací lišty na asfaltovou směs na cestmistrovská střediska Žamberk a Ústí nad Orlicí.
Poptávám užitkový vůz zn. Iveco Daily
Poptávám nový užitkový vůz Iveco Daily podvozek, rozvor 3950mm. Celková hmotnost 5t výkon motoru min. 160PS třímístné provedení. manuální převodovka, bez radia, bez klima. Bílá barva. A Iveco Daily skříň 17m3. Celková hmotnost 3,5t výkon motoru min. 160PS třímístné provedení. Manuální převodovka, radio, klima.
Nákup autobusů pro veolia transport východní čechy a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka celkem 11 ks autobusů pro silniční motorovou dopravu. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 98 ZVZ rozdělena do dvou níže uvedených samostatných podskupin (kategorií autobusů) - částí veřejné zakázky, přičemž uchazeč je oprávněn podat nabídku na kteroukoli část veřejné zakázky
Dodávka nákladních automobilů kategorie N2
Dodávka tří kusů nákladního automobilu s nástavbou nosič kontejnerů na cestmistrovství Přelouč, Holice a Moravská Třebová a dvou kusů nákladního automobilu s nástavbou nosič kontejnerů na cestmistrovství Pardubice a Běstovice.
Dodávka speciálních vozidel silniční údržby
Dodávka speciálních nákladních automobilů s jednokomorovou nástavbou pro zimní a letní údržbu vozovek, sněhovou radlicí a montáží rozhrnovací lišty na asfaltovou směs, nádrží na převoz emulze a rozhrnovací lištou na asfaltovou směs.
Výzva k podání nabídek na dodavatele svozového vozu, sběrných nádob a překopávače kompostu
Nákup svozového vozu, sběrných nádob a přokopávače kompostu.
Požární automobil
Dodávka požárního automobilu
Poptávám vozy do komisního prodeje
Poptávám větší množství komisních vozů pro naplnění nové prodejní plochy. Prodejní místo se nalézá uprostřed republiky. Parkovné zdarma. Další podmínky poskytnu při vážném zájmu. Zajistim profi inzerci ( bohatá fotogalerie a videogalerie ) prostřednictvím www stránek, k dispozici 100 parkovacích míst. Hlídaný a pojištěný prostor.
Poptávám náhradní autodíly
Zajímá mě cena brzdových destiček na Škoda Forman r. v.1993. Děkuji Fiala
Poptávám ND k vozu zn. Peugeot
Potřeboval bych nádobku serva na peugeot 206 1.1 rok 1999 44kw předem děkuji
Obnova a modernizace ekologického vozového parku trolejbusů pro MHD v Pardubicích
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks velkokapacitních nízkopodlažních trolejbusů a 10 ks nízkopodlažních trolejbusů dle požadované technické specifikace (viz příloha č. 2) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám ojetý vůz zn. Mercedes
Poptávám MERCEDES ML od roku výroby 2000 nebo MERCEDES 112 VIANO nebo VITO 1.majitel, 6 míst, od roku výroby 2000
Poptávám koupi ojetého vozidla
Poptávám nákup vozidla : Audi A 6 4Wd r.v.2005-2007 v plné výbavě , popř i kombi. Hyundai Cupe 2,7 r.v. 2005-2007 okrový interier, v plné výbavě.
Poptávám opravu mopedu zn. Babeta
Poptávám opravu Babety.
Poptávám motoru k vozu zn. Opel Astra
Poptávám motor 1,4 na zn. Opel Astra. Severní Čechy
Poptávám ND k vozu zn. Wartburg
Koupím těsnění pod hlavu na auto Wartburg 353 W obsah válců 992cm3, r.v.1978.
Poptávám ND k vozu Suzuki Baleno
Dobrý den, poptávám nádržku ostřikovače na Suzuki Baleno.
Poptávám šnekovou převodovku
Sháním šnekovou převodovkü Bonfiglioli, typ VF86P130HSB8 kód 101 0802105. Potřebuji cenu, případně termín dodávky.
Poptávám ND ke karavanu zn. Knaus
POTŘEBUJI KOUPIT PRAVÝ PODBĚH KOMPLETNÍ JE TO TA STRANA U DVEŘÍ JEDNÁ SE O KARAVAN ZN. KNAUS AZUR TYP: 4308 ROK VÝROBY:1996 WIN: WKN 430801SJ433072 . PROSÍM JESTLI JE MOŽNOST U VÁS OBJEDNAT TENTO NÁHRADLÍ DÍL NEBO POKUD NE , JESTLI BY BYLO MOŽNO MĚ DOPORUČIT KAM SE MÁM OBRÁTIT, MNOHOKRÁTE DĚKUJI ŠIMKOVÁ
Sháním katalyzátor k vozu Škoda Pick Up
Prosím o zaslání ceny neřízeného katalyzátoru na vůz Škoda Pick-up 1,3 .Děkuji.
Poptávám ND k vozu Tatra Mix - vypínače
Sháním ovládací a plynový vypínač na Tatra Mix - přepravník betonu. Kontakt pouze telefonický.