Dodávka hasičského vozidla
Předmětem plnění veřejné zakázky byla dodávka hasičského vozidla formou leasingu s 54 měsíčními splátkami dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Nákup 3 ks sanitních vozů
Předmětem veřejné zakázky je dodání 3 ks sanitních vozidel s náhonem všech kol pro Zdravotnickou záchrannou službu Olomouckého kraje, příspěvkovou organizaci. Požadované technické parametry a podmínky dodávky jsou stanoveny v technické dokumentaci, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace.
Rozvoj záchranných systémů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 2ks cisternové automobilové stříkačky (CAS) včetně vybavení a 2ks dopravního automobilu (DA) včetně vybavení. Více viz ZD.
Poptávám ojetý vůz zn. Fiat
Koupím Fiat Marea 1,9 td.nebo 1,9jtd.s vadným motorem.
Rozšíření odděleného sběru BRKO v Olomouci - nákup vozidla pro svoz odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vozidla na svoz odpadu ze sběrných nádob na bioodpad dle technických parametrů uvedených v technických podmínkách zadávací dokumentace.
Dodávka hasičského vozidla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hasičského vozidla formou leasingu s 54 měsíčními splátkami dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Dodávka tahače s přívěsem
Dodávka tahače s přívěsem na přepravu velkoobjemových kontejnerů
Dodávka dvou nákladních automobilů s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou
Dodávka dvou nákladních automobilů s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik, sněhovou radlicí, sklápěcí korbou, včetně dodání do místa plnění.
Rozšíření odděleného sběru BRKO v Olomouci - nákup vozidla pro svoz odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vozidla na svoz odpadu ze sběrných nádob na bioodpad dle technických parametrů uvedených v technických podmínkách zadávací dokumentace.
Revitalizace části bývalé selské usedlosti č.p. 83 a 332 na sběrný dvůr obce Nový Malín - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž technologického vybavení sběrného dvora, a to konkrétně následujících strojů a zařízení: hydraulický balíkovací lis 30 tun, vážní zařízení do 600 kg, vysokozdvižný vozík elektrický - nosnost 2t, nákladní vozidlo s rukou a natahovákem - nosnost 6,5 t,, třídicí linka - délka 6,0 + 5,0, šířka 0,8 m, ...
Revitalizace části bývalé selské usedlosti č.p.83 a 332 na sběrný dvůr obce Nový Malín - II. etapa (
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky technologického vybavení sběrného dvora, a to konkrétně následujících strojů a zařízení: -D+M lis hysralulický balíkovací 20 tun -D+M vážní zařízení do 600 kg -vysokozdvižný vozík elektrický, nosnost 2t -nákladní vozidlo s rukou a natahovákem, nosnost 6,5 t -D+M třídící linky délka 6,0 + 5,0 m, šířka ...
Poptávám autosklo k vozu zn. Opel
Poptávám zadní okno na vůz zn. Opel Vectra rv. 1999.
Poptávám cenovou nabídku na dovoz osobních aut
Prosím o cenovou nabídku dovozu osobních vozů do ČR: 1. VW Touran, Belgie, Brusel 2:Š.Octavia, Francie, 85430 Aubigny
Rozvoj záchranných systémů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 2ks cisternové automobilové stříkačky (CAS) včetně vybavení a 2ks dopravního automobilu (DA) včetně vybavení. Více viz ZD.
Poptávám motocykl JAWA 250
Poptávám motocykl značky JAWA 250.
Poptávám koupi vozu na leasing
Dobrý den, můžete mi prosím udělat nabídku na Renault Master diesel střední velikost tří místný nejlevnější verze a cenovou kalkulaci na leasing 36 měsíců.
Poptávám pronájem karavanu
Poptávám pronájem caravanu pro dvě osoby cca na 14 dní v měsíci červnu 2010. Prosím, zdělte vaše obchodní podmínky a model caravanu, který by připadal v ůvahu spolu se způsobem provozu tohoto vozidla.Máme v budoucnu zájem o koupi vlastního caravanu a touto cestou chceme tento způsob turistiky vyzkoušet. Děkuji předem.
Poptávám vůz zn. Toyota Celica
Dobrý den. Poptávám vůz Toyota Celica 7. generace bylo by možno dle zájmu auto objednat a popřípadě dovézt do ČR?
Poptávám ojetý vůz Ford Tranzit
Hledám Ford Tranzit, 9míst ,nafta ,do r.2000, tažné zař.
Poptávám nový automobil Škoda Roomster
Poptávám nový automobil Škoda Roomster Duo 1,4 16V s nadstandartní výbavou: ESP,Hlavové airbagy,Deaktiv.airbagu spoluj.,Loket.opěr.vpředu,Sklopný stolek vzadu,Ostřikovače světlometů,4repro vzadu,Construct,Gumové koberce,ZástěrkyP+Z,Příprava pro navigaci Mio. Platba: akontace 200 000Kč, zbytek úvěr na 24měsíců - prosím i o předběžné sdělení ...
Poptávám ojetý vůz zn. Škoda Felicia
Koupím Škodu Felicia, cena do 30 000 Kč. Pouze hatchback. Olomoucký kraj.
Sháním manuál k nákladnímu vozu Renault
Sháním příručku na Renaulta Midlum 150.12
Poptávám pronájem VZV s obsluhou
Poptávám pronájem vysokozdvižného vozíku včetně obsluhy, minimální hmotnosti 12 tun, výška zdvihu 5 metrů. Pronájem na 1 měsíc.
Poptávám ND na zn. Peugeot Boxer
Poptávám vakuovou pumpu s řemenicí na Peugeot Boxer 2.5-D
Poptávám příslušenství k vozu Mazda
Koupím celý stěrač i s ramenem na vůz Mazda 121 rok výroby 1992 obsah 1,4 na stranu řidič, možno i oba.