Zakázka č. 2 - MANOLIA Company s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nákladního automobilu s kontejnerovou nástavbou, velkoobjemových kontejnerů a plastových beden. Jedná se o opakované zadání původní zakázky č. 1 - MANOLIA Company s.r.o. - části C.
Zakázka č. 1 - MANOLIA Company s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka, odstředivky, vysokozdvižného vozíku, nákladního automobilu s kontejnerovou nástavbou, velkoobjemových kontejnerů (7ks) a platových beden (10 ks). Zakázka je rozdělená na tři části.
Dodávka nosiče 4x4 se sypací nástavbou s radlicí a seřezávačem krajnic
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu univerzálního nosiče výměnných pracovních nástaveb a zařízení 4x4, 1 kusu nástavby frézy na krajnice s vynášecím pásem a zametacím kartáčem, 1 kusu sypací výměnné nástavby, 1 kusu sklopné korby a 1 kusu radlice – sněhového pluhu, dále předepsané servisní služby univerzálního nosiče výměnných ...
Terénní automobil N1G
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks terénních automobilů kategorie N1G včetně dopravy.
Tažený pokladač emulzních nátěrů pro Cestmistrovství Bystřice nad Pernštejnem
Dodávka 1 kusu pokladače emulzních nátěrů a 1 kusu cisternové nástavby s nádrží na emulzi, montáž nástavby na vozidlo, zaškolení obsluhy a další služby spojené s dodávkou a záručním servisem.
Nákladní automobil třístranný sklápěč 8x8 N3G
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nákladních automobilů kategorie N3G včetně dopravy.
Velkokapacitní požární cisterna na dopravu vody pro JSDHO Městysu Nový Rychnov
Předmětem veřejné zakázky je dodání jednoho kusu velkokapacitní požární cisterny na dopravu vody.
Poptáváme ojetou dopravní techniku
Poptáváme ojetou dopravní techniku osobní auta, dodávky, nákladní auta, tahače, návěsy, sklápěče, traktory a podobně.
Dodávka dopravního automobilu s požárním přívěsem nákladním pro jednotku SDH obce Naloučany
Dodání 1 kusu dopravního automobilu a 1 kusu požárního přívěsu nákladního dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci, příloha č.3, pro potřeby jednotky SDH obce Naloučany.
Velkokapacitní cisternová automobilová stříkačka s dlouhou kabinou pro JSDHO městyse Okříšky
Předmětem plnění je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky včetně příslušenství. Podrobněji je dodávka popsána v příloze ZD.
Pořízení CAS pro Město Golčův Jeníkov
Předmětem projektu je pořízení kvalitní, moderní, výkonné, bezpečné a spolehlivé CAS pro JSDH Města Golčův Jeníkov, která umožní hasičům plnit jejich úkoly v rámci profese dobrovolného hasiče. Bude sloužit k ochraně zdraví a života obyvatel města, okolních obcí a celé spádové oblasti, k ochraně jejich majetku a také k ochraně životního ...
Pořízení CAS pro JPO III obec Rudíkov
Předmětem projektu je pořízení kvalitní, moderní, výkonné, bezpečné a spolehlivé CAS pro JSDH obec Rudíkov, která umožní hasičům plnit jejich úkoly v rámci profese dobrovolného hasiče. Bude sloužit k ochraně zdraví a života obyvatel obce, okolních obcí a celé spádové oblasti, k ochraně jejich majetku a také k ochraně životního prostředí. Nově ...
Pořízení hasičské techniky pro JSDHO Městys Stařeč
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového velkokapacitního cisternového požárního automobilu pro velkoobjemové hašení (dále jen „CAS“) dle technické specifikace HZS stanovených vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č. 53/2010 Sb. o technických podmínkách požární techniky.
Cisternová automobilová stříkačka Velké Meziříčí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nové cisternové automobilové stříkačky o objemu 4 m3 včetně příslušenství za podmínek stanovených zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Cisternová automobilová stříkačka Velké Meziříčí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nové cisternové automobilové stříkačky o objemu 4 m3 včetně příslušenství za podmínek stanovených zadávací dokumentací a jejími přílohami.
16-108 Automobilní jeřáb
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu automobilního jeřábu.
Nákladní automobil třístranný sklápěč 6x6 N3G
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových nákladních automobilů kategorie N3G.
Svoz bioodpadu Loucko
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - hákový nosič kontejnerů - manipulátor - sběrné nádoby/kontejnery
Dodávka nákladního automobilu kategorie N3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nákladního automobilu kategorie N3
Pokladače emulzních nátěrů s nádržemi na emulzi
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 2 pokladačů emulzních nátěrů a 2 cisternové nástavby s nádrží na emulzi, montáž nástaveb na vozidla, dodávka do míst plnění, zaškolení obsluhy a další služby spojené s dodávkou a záručním servisem.
Dodávka svozového vozu na odpad
Předmětem plnění je dodávka 1 ks svozového vozu na svoz separovaných odpadů a komunálních odpadů. Součástí dodávky je třínápravový podvozek s předním pohonem a nástavba na odpad s lineárním stlačováním, s úpravou i pro svoz bioodpadů a vyklápěčem odpadových nádob.
Pokladače emulzních nátěrů s nádržemi na emulzi
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 2 pokladačů emulzních nátěrů a 2 cisternové nástavby s nádrží na emulzi, montáž nástaveb na vozidla, dodávka do míst plnění, zaškolení obsluhy a další služby spojené s dodávkou a záručním servisem.
Důlní kolejový přehazovací nakladač
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks důlní kolejový přehazovací nakladač pro odštěpný závod GEAM Dolní Rožínka.
Recycling - kovové odpady a.s. - Svoz odpadního papíru a plastu II
a) dodávka 3 ks automobilových nosičů kontejnerů b) dodávka 12 ks nádob - kontejnerů o objemu 36m3
Dodávka nákladního přívěsu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks nákladního přívěsu pro odštěpný závod GEAM Dolní Rožínka, dle technické specifikace uvedené v bodě 4. zadávací dokumentace.