Rychlý zásahový automobil s vysokotlakým hasicím a řezacím zařízením
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks rychlého zásahového automobilu hmotnostní třídy L, kategorie podvozku 1, s označením „RZA-LIZ“ s vysokotlakým hasicím a řezacím zařízením.
FZŠ - Rychlé zásahové automobily
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks rychlých zásahových automobilů hmotnostní třídy L, kategorie podvozku 1, s označením „RZA-LIZ“.
Provádění servisu a oprav nákladních automobilů
Provádění servisu a oprav nákladních automobilů. Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení servisu a oprav (dále jen „servis“) 53 ks vozidel - služebních dopravních prostředků (dále jen SDP) na pracovištích poskytovatele. Konkrétně se jedná o tyto typy SDP: nákladní automobily třídy:„N2“, „N3“, traktory „T“ a přívěsné vozíky za osobní a ...
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR - CAS 30
Předmětem zadávacích řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 50 kusů CAS 30 - S3VH v průběhu dvou let od účinnosti rámcové dohody.
Vyprošťovací automobil hmotnostní kategorie L
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vyprošťovacího automobilu hmotnostní třídy L, kategorie podvozku 1 s označením VYA L1Z podle vyhlášky č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění pozdějších předpisů, určeného především pro zásahy u mimořádných událostí s výskytem vozidel na elektrický pohon.
Tahače pro Přenosovou techniku III.
Dodávka 2 ks ojetých návěsových tahačů (dále též jako tahač či vozidlo) pro návěsy přenosového vozu PV HD1 a pomocného vozu, které jsou používány pro přenosy televizních pořadů, v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací
Požární automobilový nosič s hydraulickým nakládacím jeřábem
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 7 ks nových požárních automobilových nosičů s hydraulickým nakládacím jeřábem (dále jen „nosiče“), ty jsou určeny k zajištění nezbytné dodávky v oblasti „prostředků pro odstraňování následků povodní“ při mimořádných událostech a krizových stavech.
Dodávka nákladního vozu s hydraulickým nakládacím jeřábem
Účelem této veřejné zakázky je vybrat nejvýhodnější nabídku od kvalifikovaného dodavatele k uzavření kupní smlouvy na dodávku požadovaného předmětu veřejné zakázky, tj. dodávka nákladního vozu s hydraulickým nakládacím jeřábem vč. zajištění garančního a revizního servisu.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro MČ Praha - Klánovice
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (pro velkoobjemové hašení) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“).
Dodávka požárního automobilového žebříku AZ40
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu požárního automobilového žebříku s kloubovým ramenem a záchranným košem, řiditelnou zadní nápravou, kategorie podvozku 1 „městský“ (schopný provozu na zpevněných pozemních komunikacích) v provedení Z „základním“ a hmotnostní třídě S „těžké“ podle TP-STS/04A-2011, část I, vydaným MV-GŘ HZS ČR ...
Cisternová automobilová stříkačka pro městskou část Praha - Suchdol
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na dodávky včetně služeb „Cisternová automobilová stříkačka pro městskou část Praha - Suchdol“ je zejména dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ (CAS schopná provozu na všech ...
Obměna vozového parku 3 odtahová vozidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří odtahových vozidel určených k provádění nucených odtahů silničních vozidel. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je obsažena v závazném Návrhu smlouvy, který je přílohou zadávací dokumentace a nedílnou součástí zadávacích podmínek.
Tahače pro Přenosovou techniku II
nákup 2 ojetých návěsových tahačů (dále též jako tahač či vozidlo) pro návěsy přenosového vozu PV HD1 a pomocného vozu, které jsou používány pro přenosy televizních pořadů, v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací
DNS Automobil nákladní N2
Nákup automobilů nákladních kategorie N2 v různých specifikacích a konfiguracích. Podrobněji v Zadávací dokumentaci.
Dodání 2 ks speciálních motorových vozidel odtahových nákladních aut
Dodání 2 ks speciálních motorových vozidel odtahových nákladních aut. Dále viz Zadávací podmínky včetně příloh č.1. až č.4.
Nákup vozidel kat. N1 na elektrický pohon včetně dobíjecích stanic a jejich instalace
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou nákladních vozidel kategorie N1 s plně elektrickým pohonem včetně dvou dobíjecích stanic a jejich instalace, pro odbor dopravních služeb Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN).
FZŠ - Protiplynový automobil
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks protiplynového automobilu v provedení redukovaném, kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, hmotnostní třídy M.
Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR. Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR
Průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 40 kusů CAS 20 - Příměstská v průběhu dvou let od účinnosti rámcových dohod.
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR
Uzavření rámcových dohod na průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 25 kusů CAS 20 se zařízením pro řezání vodním paprskem v průběhu dvou let od účinnosti rámcových dohod.
Pronájem nákladních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem nákladních vozidel pro odbor dopravních služeb Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN).
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků KŘP hl. m. Prahy
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy. Dále viz Zadávací podmínky s přílohami č. 1-4 a veřejným klíčem k šifrování cenové nabídky. Předpokládaná hodnota VZ je 24 793 388 Kč bez DPH t.j. 30 000 000 Kč včetně DPH, která je nepřekročitelná.
Stranový překladač
Dodávka 1 kusu stranového překladače, který se skládá z tažného vozidla a návěsu nákladního vozidla.
Pronájem nákladních vozidel
Uzavření smlouvy na služby požadovaného předmětu veřejné zakázky tj. pronájem pěti kusů nákladních automobilů,
20-020.2 Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR (dále jen „věc“). Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.