1- Dodávka automobilové stříkačky, 2-Dodávka malého terénního vozidla
Dodání cisternové automobilové stříkačky, dodávka malého terénního vozidla "čtyřkolky", doplnění technického vybavení JSDH, dodávka záchranářského člunu včetně podvozku a příslušenství - v souladu se zadávací dokumentací a technickou dokumentací k veřejné zakázce.V souladu s § 98 ZVZ je dodavatel oprávněn podat nabídku na všechny či některé části, ...
Dodávka odvozní soupravy s natahovacím přívěsem
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka nové odvozní soupravy s natahovacím přívěsem pro potřeby LZ Kladská. Blíže viz ZD.
FZŠ - Cisterna na PHM (přečerpávání PHM při DN)
Provedení dodávky 1 ks nové cisterny na PHM k zabezpečení přečerpávání PHM při vzniku DN.
Pořízení velkokapacitní CAS pro JSDH Horní Slavkov
Předmětem dodávky je cisternová automobilová stříkačka vybavená požárním čerpadlem s jmenovitým výkonem 3000l/min, kategorie podvozku 3 "terénní" a provedení "VH" (speciální pro velkoobjemové hašení) a hmotnostní třídy "S".
FZŠ - Cisterna na PHM (přečerpávání PHM při DN)
Provedení dodávky 1 ks nové cisterny na PHM k zabezpečení přečerpávání PHM při vzniku DN.
Pořízení velkokapacitní CAS pro JSDH Hájek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu velkokapacitního cisternového požárního automobilu (CAS) pro velkoobjemové hašení dle technické specifikace HZS uvedené v zadávacích podmínkách.
Cisternová automobilová stříkačka CAS 20
Dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky CAS 20/4000/240 -S 2 T
Dodávka cisternové automobilové stříkačky pro Obec Vintířov
Předmětem VZ je dodávka 1 ks nové (nepoužité, nerepasované) cisternové automobilové stříkačky (dále jen CAS) včetně požadovaného požárního příslušenství. CAS musí odpovídat vyhl. č. 35/2007 ve znění vyhl. č. 53/2010 Sb. a požadavkům zadavatele. CAS bude vybavená požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1, kategorie podvozku 2, provedení ...
Dodávka nákladního automobilu typu sklápěč - LZ Kladská
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového nákladního automobilu typu sklápěč pro potřeby LZ Kladská. Blíže viz ZD.
Systém svozu Žlutice
Projekt Systém svozu Žlutice spočívá v pořízení svozového vozidla s nástavbou a výsypníkem, plastových nádob na tříděný odpad (33 ks 1100 l na papír,9 ks 240 l na papír,33 ks 1100 l na plast,26 ks 2100 l na sklo), dále svozového vozidla s kontejnerovým nosičem a hydraulickou rukou a 4 ks velkoobjemových kontejnerů.
Dodávka kanalizační kombinované vozidlo s nástavbou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka speciálního kombinovaného vozidla, s nástavbou pro čištění potrubí do DN 600.
Pořízení samosběrného zametacího stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka samosběrného zametacího stroje včetně dodání na místo určení, zaškolení obsluhy a předání dokladů nutných k převzetí a užívání dodávky zařízení.
Pořízení komunální techniky - opakované zadání
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku dvou vozidel pro svoz komunálního odpadu a uzavření kupní smlouvy na dodávku jednoho vozidla pro svoz velkoobjemových kontejnerů.
Pořízení samosběrného zametacího stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka samosběrného zametacího stroje včetně dodání na místo určení, zaškolení obsluhy a předání dokladů nutných k převzetí a užívání dodávky zařízení.
Cisternová automobilová stříkačka
Provedení dodávky 1 ks nové (nepoužité, nerepasované) cisternové automobilové stříkačky v speciálním technickém provedení pro velkoobjemové hašení komplikovaných požárů v průmyslových areálech a hašení lesních požárů v extremně náročných terénních a prostorově omezených podmínkách s označením CAS 30/9000/540 - S 3 VH v rozsahu a technickém ...
Poptávám motor k vozu zn. Ford
Poptávám motor do Ford F2A Explorer XDS, 4.011 cm, 152 kw, náhon na 4 kola.
Speciální letištní prostředky - tahač letadel, speciál pro odmrazování letadel
Tahač letadel - tahač letadel, umožňující provádět přetah letadel až do maximální vzletové hmotnosti 80t, což jsou letadla kódového písmene C, náhon 4x4, krytá kabina řidiče, normalizovaný závěs pro standardizované oje. Speciál pro odmrazení letadel - samohybný prostředek pro chemickou aplikaci dvou různých typů odmrazovací kapalin při ...
Poptávám služby autobazaru
Nabízím k prodeji tahač návěsu VOLVO FH12 460, rok výroby 2005 velmi dobrý stav
Poptáváme ojetý užitkový vůz
Poptáváme dodávkový skříňový automobil do 3,5 t, vhodný k městskému a příměstskému rozvozu zboží. Rok výroby 2007 a méně.
Poptávám ND k autobusu Neoplan
Hledám díly ze staršího nepojízdného Neoplanu 122/3.
Poptávám ND k vozu zn. Opel
Sháním i bazarovou přední a zadní čirou optiku Angel eys na Opel Astra f 1.6 97 3 dv
Poptávám koupi auta
Poptávám koupi vozu značky Škoda Octavia na leasing do 3000kč měsíčně.
Sháním ojetý vůz zn. Toyota
Sháním ojetý vůz Toyota Corolla Verso, obsah motor 1600ccm, benzin.
Poptávám Ford Fiesta, rok výroby 1995
FORD FIESTA, rok v. 1995, vínová barva, 1,3 litru, 3 dveřák, v dobrém stavu,cena 35000,- při rychlém jednání sleva