Obec Žabčice - pořízení 1 kusu požárního automobilu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technického automobilu (TA), vozidlo je určeno především na technické a požární zásahy a zásahy ze zpevněných komunikací, ve znění vyhlášky č. 53/2010 Sb., kterou se mění vyhláška č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky. Předmět dodávky musí odpovídat technické specifikaci, která je součástí ...
Vozidla pro krizovou připravenost
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového velkokapacitního vozidla pro mimořádné události včetně účelové a zdravotnické zástavby vozidla a dodávka 1 ks nového osobního vozidla pro setkávací systém (RV).
Souprava pro odvoz dříví
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové soupravy pro odvoz dříví. Soupravu pro odvoz dříví tvoří nákladní automobil, teleskopický návěs a hydraulický jeřáb s drapákem. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Miroslav - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění je dodávka jednoho kusu nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) včetně veškerého požadovaného a povinného vybavení.
Odtahová vozidla - rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nových, nepoužitých odtahových vozidel. Bližší specifikace je obsažena v zadávací dokumentaci.
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro JSDH Bratčice
Předmětem smlouvy je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a hmotnostní třídy S (CAS) dle specifikovaných parametrů uvedených v příloze č. 1 obchodních podmínek ...
Poptávám spací nástavbu na nákladní automobil
Poptávám spací nástavbu na nákladní automobil značky IVECO.
Požární kontejnerový nosič
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 2 ks požárního kontejnerového nosiče s hydraulickým nakládacím jeřábem, dle požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách, zejména v technické specifikaci.
Rychlý zásahový automobil
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks RZA (rychlých zásahových automobilů), které budou mít lepší technické parametry než stávající RZA – výkon motoru, stabilitu podvozku, bezpečnost osádky, výkonnější hydraulické vyprošťovací zařízení. Více v zadávacích podmínkách.
Velkokapacitní požární cisterna pro JSDH Senetářov
Dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení), v modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S, včetně příslušenství. CAS bude dodána dle technické specifikace ...
Technický automobil chemický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks Technického automobilu chemického (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Servis a opravy techniky Magirus
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody (dále jen „dohoda“) na provádění servisních prací, oprav, pravidelných ročních servisních kontrol automobilových žebříku (dále jen „AZ“) a cisternové automobilové stříkačky (dále jen „CAS“) Magirus dle aktuálních požadavků zadavatele. Součástí plnění je i dodávka příslušných náhradních díků dle ...
Technické zhodnocení AZ 52 RZ: BSC 99-88
Předmětem veřejné zakázky je technické zhodnocení nástavbové části AZ 52 po stanovené době životnosti, oprava podvozkové části vozidla k zajištění bezpečného provozu na komunikaci. Rekonstrukcí žebříkové sady dojde ke zlepšení technických parametrů žebříkové sady pro efektivní nasazení na místě mimořádné události. Modernizací technologií dojde ke ...
Zvýšení připravenosti JSDH Zbýšov k řešení a řízení rizik a katastrof souvisejících s extrémním suchem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní požární cisterny kategorie CAS 30/9000, pro velkoobjemové hašení splňující parametry dané přílohou č. 3 vyhlášky 35/2007 Sb., o technický podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č. 53/2010 Sb., kterou se mění vyhláška č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky a odpovídající ...
Pořízení velkokapacitní cisternové automobilové stříkačky pro obec Násedlovice – 2. řízení
Předmětem plnění je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a v modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S.
Nákladní automobil
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho nového nákladního automobilu v provedení 6x6 o celkové hmotnosti nad 27 000 kg s třístrannou sklopnou nástavbou, emisní norma min. EURO VI.
Poptávám použitý nákladní automobil
Poptávám použitý nákladní automobil do 250 000 Kč, na 15 palet s hydraulickou plošinou. Děkuji.
Univerzální nosič nástaveb
Předmětem plnění veřejné zakázky dodávka 4 ks nového, nepoužitého komunálního univerzálního nosiče nástaveb s nástavbou pro zametání chodníků dle přílohy smlouvy č.1 – Technická specifikace(smlouva je přílohou č.1 této zadávací dokumentace).
Nákup 9 ks výměnných nástaveb pro zajištění běžné letní údržby komunikací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 9 ks továrně nových výměnných nástaveb pro zajištění běžné letní údržby komunikací na území Jihomoravského kraje pro automobilové podvozky 4x4.
Pořízení velkokapacitní cisternové automobilové stříkačky pro obec Násedlovice
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a v modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S.
Velkokapacitní požární cisterna na dopravu vody pro JSDH obce Nesovice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení), modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S, včetně příslušenství.
Velkokapacitní požární cisterna pro JSDH Lipůvka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a hmotnostní třídy S, včetně příslušenství.
Velkokapacitní požární cisterna pro JSDH Senetářov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení), v modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S, včetně příslušenství.
Cisternová automobilová stříkačka - Svatobořice-Mistřín
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) pro šest osob a hmotnostní třídy S.
Velkokapacitní požární cisterna pro JSDH Lanžhot
Předmětem veřejné zakázky je dodávka velkokapacitní nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“ v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) modifikaci pro šest osob a hmotnostní třídy S.