Poptávám opravu nosiče kol
Poptávám opravu nosiče kol TL TRADITIONAL, firmy TWinny load. Při parkování mi neznámý řidič odlomil plastovou část světelné rampy. Hledám firmu, která by tuto plastovou část nosiče svařila.
Poptávám služby autoservisu
Poptávám služby autoservisu, renovaci zadní nápravy automobilu značky Renault Mégane Scénic 1,6e 1998 bubnové brzdy. Děkuji.
Poptávám opravu automatické převodovky
Hledám někoho kdo dokáže odstranit/opravit závadu na starší Audi A6 - čtyřrychlostní automatická převodovka, měnil jsem olej a filtr v převodovce, pak odešlo táhlo na zpátečce, bylo nahrazeno jiným, závada přetrvává - sice zařadí na páce R, ale auto necouvá.
Poptávám služby autoservisu
Poptávám služby autoservisu, rozvody na vůz zn. FORD Fokus 1,6 benzín rok výroby 2000. Děkuji.
Provádění komplexních servisních služeb pro vozidla společnosti Teplárny Brno
Poskytování veškerého servisu všech osobních aut společnosti Teplárny Brno (záruční a pozáruční servis, pneuservis, STK, měření emisí, odtahová služba) - smlouva na dobu neurčitou.
Poptávám zbroušení hlav válců motoru
Poptávám zbroušení hlav válců na motor autobusu zn. Renault Illiade, 6 jednotlivých hlav. Po výměně těsnění hlav se objevil průnik oleje kolem těsnění - pravděpodobně nerovnost plochy. Děkuji.
Poptávám čipování motoru u vozu zn. Škoda Yeti
Poptávám čipování motoru u vozu zn. Škoda Yeti r.v.2009, najeto 180.000km 2,0 103kw. Je možné předem zjistit stav motoru, zazálohovat původní nastavení a zvýšit výkon cca 0 cca 20%? Děkuji.
Opravy vozidel
Předmětem veřejné zakázky je dílo spočívající v provádění oprav silničních motorových vozidel zadavatele továrních značek a typů uvedených v čl. 2.1. zadávací dokumentace.
Poptávám nástřik podvozku a dutin u vozu zn. Mazda
Poptávám nástřik podvozku a dutin na Mazdu 3 (2015).
Poptávám ochranný nástřik vozidla
Dobrý den, hledám firmu v Brně a okolí, která provede kvalitně a zodpovědně ochranný nástřik spodku vozidla zn. Suzuki Jimny. Předem děkuji za nabídky. S pozdravem Šmída
Poptávám služby autoservisu
Dobrý den, poptávám diagnostiku závady a opravu vozu zn. VW Caddy EcoFuel 2.0, r.v. 9/2008. Patrně vadný reaktor plynu teleflex, špatné přepnutí na CNG, poruchy nízkého a vysokého tlaku.
Servisní služby Mercedes - Benz
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní servisní služby pro nákladní vozidla nad 3,5 t (Atego, Axor, Actros, Arocs) v autorizovaném servisu snačky Mercede - Benz spočívající především v: - záruční a pozáruční servisvisní prohlídky - záruční a pozáruční opravy za použití výhradně originálních náhradních dílů - dodávka a montáž autodoplňků - ...
Poptávám servis vozu zn. Opel
Poptávám servis vozu zn. Opel Insignia, opravu led display. Děkuji.
Technické zhodnocení AZ 30 IVECO MAGIRUS
Jedná se o technické zhodnocení automobilového žebříku AZ 30 na podvozku IVECO MAGIRUS, DLK 23-12 CC GL n.B, č. podvozku 2340225 na soudobou technickou úroveň se zlepšením technických parametrů – rychlost nasazení, bezpečnost zasahujících a zachraňovaných.
Poptávám montáž tažného zařízení k vozu zn. Škoda
Poptávám montáž tažného zařízení na vůz Fabia , rok výroby 2012, včetně elektroinstalace a dokladu na zápis do technického průkazu
Poptávám servis k vozu zn. Ford
Poptávám provední rozvodů na vozu Ford Focus C-MAX, 1560cm.66kw,rv.2005,typ motoru HHDA,nafta. Děkuji
Technické zhodnocení vyprošťovacího automobilu AV 14 na vyprošťovací automobil VYA 18
Technickým zhodnocením vyprošťovacího automobilu AV14 na VYA 18 dojde ke zvýšení nosnosti výložníku, doplnění o lanové navijáky a modernizaci ovládacích a bezpečnostních prvků.
Poptávám opravu vozu zn. VW Touran
VW Touran 1.9 Tdi r.v.2005 Po ujetí cca 200km(zahřátí)se setmí display na přístrojové desce,zcela zmizí a po zastavení se na chvíli opět rozsvítí a údaje se pozvolna ztratí.Prosím o radu !!!Díky
Poptávám úpravu vozidla Škoda
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat kolik by stálo kdybych měl zájem o vystřelovací klíč na Fabii, centrální zámek mám udělaný jen bych potřeboval originální klíč Škoda a předělání čidel nebo nová čidla. Jak dlouho by to asi trvalo, prosím o odpoveď. Děkuji Rybář.
Poptávám opravu topení v obytném voze
Oprava topení Traumatic v obyt. autě v Brně
Rekonstrukce CAS 32 T815
Předmětem zakázky je provedení služeb: Rekonstrukce CAS 32 T815 dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách
Poptávám tažné zařízení na vůz zn. Opel, vč. montáže
Hezký den, poptávám tažné zařízení na Opel Insignia Kombi rv.2009 Sport toure. Prosím o sdělení cenové nabídky včetně kompletní instalace taž. zařízení. Děkuji
Poptáváme starší dveře k vozu VW Polo
Poptáváme starší LP dveře k vozu zn. VW Polo, 2004, 4-dvéřové.
Poptávám elektroopravu u motocyklu
Poptávám opravu elektro Ultima Chopper a elektroniky stojací sdružené lampy.
Smlouva o poskytnutí servisních služeb
Předmětem jednacího řízení o veřejné zakázce je uzavření Smlouvy o poskytnutí servisních služeb na dobu 12 měsíců v rozsahu a podle výzvy k účasti na jednání v jednacím řízení bez uveřejnění.