Servis a údržba vozidel Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je provádění běžného servisu a údržby vozidel Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje a provádění servisu a údržby vozidel Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje u závažných poruch (výměna motoru, výměna převodovky, apod.) a poruch způsobených havárií.
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků Krajského ředitelství policie
Předmětem veřejné zakázky je: Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení servisu a oprav cca 950 ks služebních dopravních prostředků v roce 2015. Jedná se o provádění pravidelných, výrobcem určených, servisních prohlídek, (pevný a proměnlivý interval), včetně odstranění zjištěných závad a dalších běžných oprav – („dále jen servis“), ...
Technické zhodnocení AV 14 na AV 20
Předmětem veřejné zakázky je technické zhodnocení a modernizace AV 14 na AV 20 na podvozku T 815, RZ: 1SC 0776. Cílem technického zhodnocení je zvýšení akceschopnosti spočívající v rekonstrukci AV 14, která zajistí zvýšení nosnosti na výložníku ze 14 na 20 tun.
Technické zhodnocení automobilového žebříku AZ 30
Rekonstrukce speciálního požárního automobilu – Automobilový žebřík (dále jen AZ). AZ slouží k záchraně osob z výšek, likvidaci požárů a dalších mimořádných situací. AZ bude využíván v rámci požární ochrany při řešení záchranných a prvořadých likvidačních pracích .
Pozáručný servis, oprava a údržba motorových vozidiel UPJŠ
Predmetom zákazky je pozáručný servis, oprava a údržba motorových vozidiel pre Univerzitu Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, jej fakúlty a univerzitné pracoviská bližšie špecifikovaný v Prílohe č. 1 k časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Rekonstrukce AV 14 na VYA 18
Jedná se o rekonstrukci automobilového víceúčelového jeřábu AV 14 na VYA 18 v rozsahu dle technických podmínek, které jsou uvedeny v zadávací dokumentaci
Generálna oprava podvozku vozidla TATRA 815 s výmenou kabíny
Generálna oprava vozidla TATRA 815 EURO2 4x4 na vzduchových vankúšoch používaný ako nosič sypačovej nádstavby. Súčasťou generálnej opravy je aj výmena kabíny za typ TERNO s novým skeletom. Kópia technického preukazu bude súčasťou súťažných podkladou ako príloha č.1. Vozidlo je možné obhliadnúť v areáli SC SK, Závod Horné Považie. V prípade ...
Servis a opravy vozidiel
Servis a opravy vozidiel, prevoz vozidiel, uskladnenie a ošetrenie kolies a parkovanie nepojazdných vozidiel v stráženom objekte uchádzača.
Technické zhodnocení AZ 30 IVECO MAGIRUS
Jedná se o technické zhodnocení automobilového žebříku AZ 30 na podvozku IVECO MAGIRUS, DLK 23-12 CC GL n.B, č. podvozku 2340225 na soudobou technickou úroveň se zlepšením technických parametrů – rychlost nasazení, bezpečnost zasahujících a zachraňovaných.
Generální opravy cisternových automobilových stříkaček
Generální opravy speciálních požárních automobilů - CAS 16/3000/300-S2T IVECO MAGIRUS TLF 16/30-3 ZCFB1HH8002229712, 1997 - CAS 24/3000/300-S1T IVECO MAGIRUS 150 E27 TLF 24/30-3 ZCFA1LLH002259872, 1998 - CAS 24/8000/800-S3R TATRA T 815, TNU260R12VKO31246, 1997 CAS slouží k přepravě mužstva, hasiva a požárního příslušenství na místo zásahu a ...
Dodávka osobných a úžitkových motorových vozidiel pre Sociálnu poisťovňu
Predmetom zákazky je dodávka osobných a úžitkových motorových vozidiel pre Sociálnu poisťovňu vo verzii sedan, kombi a skriňová dodávka v celkovom počte 6 ks a vykonávanie záručného servisu v rozsahu stanovených podmienok.
Poptávám výbrus motoru u vozu zn. Peugeot
Dobrý den, potřebuji udělat výbrus motoru na Pegueot kombi 306 1,9 diesel. Motor je v autě. Jak dlouho by trvala oprava a kolik by to zhruba stálo? Děkuji za odpověď.
Servis sanitních a osobních vozidel FNOL
Předmětem veřejné zakázky je provádění servisu, oprav a údržby sanitních a osobních vozidel Fakultní nemocnice Olomouc včetně dodávek výhradně nových originálních náhradních dílů.
Vykonávanie pozáručného servisu, záručných servisných a servisných prehliadok, opráv a úkonov
Vykonávanie pozáručného servisu, záručných servisných a servisných prehliadok, opráv a úkonov pre automobily IVECO TRAKKER Automechanické, karosárske, lakovacie, diagnostické a autoelektrikárske práce bližšie špecifikované v súťažných podkladoch prostredníctvom autorizovaného servisu IVECO. Nevyhnutnosťou je vlastná mobilná pojazdná dielňa 24 hod. ...
Oprava a údržba osobných motorových vozidiel
Oprava a údržba osobných motorových vozidiel Predmetom zákazky je dodanie služby oprava a údržba osobných motorových vozidiel značiek Škoda, VW, Toyota, Nissan, Mercedes, Fiat, Peugeot, Honda, Land Rover, Volvo pre SSC, IVSC BA, IVSC BB, IVSC KE, IVSC ZA. Servis, opravy a údržba motorových vozidiel len v certifikovaných servisoch, používanie ...
Opravy techniky HZS KV
Oprava výjezdové techniky - 8 požárních automobilů
Poptávám nástřik podvozku a dutin u vozidla
Nástřik podvozku a dutin auta (Toyota Yaris 1999), případně včetně mechanického odstranění koroze. Požaduji: 1)vynikající kvalitu, 2)dobrou cenu a 3)přijatelnou vzdálenost. V ideálním případě + renovace plechových disků, tj. otryskání/opískování a nalakování.
Záruční a pozáruční opravy sanitních vozidel ZZS KHK
Záruční a pozáruční opravy sanitních vozidel ZZS KHK
Poptávám opravu motoru u vozu zn. Škoda Fabia
Poptávám převložkování motoru na voze Fabii 1,2 HTP.
ZZS ZK - Opravy motorových vozidel
Předmětem veřejné zakázky je provádění kompletního pozáručního servisu, mimozáručních a pozáručních oprav i oprav po dopravních nehodách motorových vozidel zadavatele podle potřeby, případně nákup náhradních dílů a vozidla zadavatele.
Záruční a pozáruční opravy sanitních vozidel ZZS KHK
Záruční a pozáruční opravy sanitních vozidel ZZS KHK
Poptávám autoelektrikářské práce
Dobrý den, potřebuji opravit alternátor Nissan Sunny r.1998, můžete mi přiblížit dobu a cenu opravy prosím? Děkuji Vám, Karolína
Servis motorových vozidiel
Predmetom zákazky je zabezpečenie servisných služieb pre motorové vozidlá verejného obstarávateľa v požadovanej špecifikácií, objeme a na dohodnutých miestach (servisných strediskách), podľa jeho potrieb a požiadaviek, s predpokladanou hodnotou zákazky 800.000,-€ bez DPH na obdobie štyroch kalendárnych rokov.
Pozáruční servis a údržba vozidel Zdravotnické záchranné služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je pozáruční servis a údržba vozidel Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje skupiny A. oblast Karlovy Vary (výjezdové základny Karlovy Vary, Nejdek, Jáchymov, Toužim, Žlutice, Teplá) po dobu 1 roku ode dne uzavření rámcové smlouvy.
Opravy vozidel ZZS ÚK, p.o. a dodávky náhradních dílů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provádění oprav vozidel Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, příspěvkové organizace včetně zajištění dodávek náhradních dílů vymezeném územím Ústeckého kraje s Vybraným uchazečem, a to pro období 3 roků ode dne podpisu smlouvy o poskytování služeb. Rozsah plnění předmětu veřejné zakázky je: ...