Moderní vozový park nákladních vozidel společnosti PAP TRUTNOV, s.r.o.

PAP TRUTNOV, s.r.o.

Moderní vozový park nákladních vozidel společnosti PAP TRUTNOV, s.r.o.

Moderně vybavený vozový park vlastní společnost PAP TRUTNOV, s.r.o. věnující se vnitrostátní i mezinárodní nákladní silniční dopravě. Přepravu zásilek realizujeme ekologickými a bezpečnými nákladními vozidly DAF, VOLVO, MAN. Naši řidiči jsou pravidelně proškolováni, dopravní společnost má uzavřené pojištění odpovědnosti.





Řešení limitů TZL bloků C, D a E (IT-90-18-00762)

Řešení limitů TZL bloků C, D a E (IT-90-18-00762)

Předmětem díla je provedení rekonstrukce 3 ks stávajících elektrických odlučovačů popílku výrobních bloků C, D a E a úprava na filtry využívající pro odlučování TZL tkaninové filtrační elementy, úpravy spalinovodů, skříní elektroodlučovačů, včetně dělící stěny, soustrojí spalinových ventilátorů s příslušenstvím a dopravy popílku, a to včetně zpracování veškeré dokumentace potřebné pro bezpečnou realizaci díla a jeho provozování, demontáž nepotřebných strojů, přeložek stávajících kabelů a potrubí, dodávku nových strojů, zařízení a stavebních konstrukcí včetně dopravy a montáže, napojení zařízení na stávající řídící systémy, seznámení personálu Objednatele, provedení zkoušek a uvedení do provozu. Dílo bude provedeno formou dodávky na „klíč".
Veřejná zakázka vložena:
07.12.2020 10:46

Typ formuláře:
Řádný

Druh veřejné zakázky:
Oznámení o zahájení zadávacího řízení - veřejné služby

Zadavatel:
ČEZ, a. s.

Originální záznam:

Platnost veřejné zakázky:
05.01.2021 00:00

ZADAVATEL ZAKÁZKY

Zadavatel název:
ČEZ, a. s.

Zadavatel IČ:
45274649

Zadavatel ulice:
Duhová 1444/2

Zadavatel PSČ:
140 00

Zadavatel obec:
Praha

Kontaktní osoba:
Ing. Vlastimil Kvis

Zadavatel telefon:
+420 311 102 866

Zadavatel email:

Zadavatel web:
http://www.cez.cz

Historie veřejné zakázky

Řádný formulář

Slovník veřejné zakázky (CPV)

42514300-5
Filtrační zařízení

Máte-li zájem o nejnovější poptávky a další nadstandardní služby, staňte se klientem Evropské databanky

Aktuální microsite


Zakázková výroba plynových filtrů pro filtraci suchého i mokrého zemního plynu

Zakázková výroba plynových filtrů pro filtraci suchého i mokrého zemního plynu

Zakázková výroba plynových filtrů a separátorů od TECHKO přináší nejen jistotu kvality a spolehlivosti, ale také flexibilitu – společnost zhotoví na míru plynové filtry, ať už se jedná o standardní řešení nebo specifické požadavky,  Každý plynový filtr od TECHKO je navržen tak, aby splňoval maximální provozní průtoky, které jsou uvedeny v katalogových listech. Výroba filtrů je zaměřena jak na suchý zemní plyn, tak i na mokrý zemní plyn, kde je filtr osazen koalescenční filtrační vložkou pro odlučování pevných a kapalných částic. TECHKO je připraveno zpracovat technickou, cenovou a termínovou nabídku na základě individuálních požadavků zákazníka. Pokud standardně vyráběné filtry nevyhovují specifikacím zákazníka, společnost je schopna navrhnout a vyrobit atypický plynový filtr. Tento přístup umožňuje TECHKO poskytovat řešení, která jsou přesně šitá na míru potřebám projektu.


Filtrace vody a vzduchu, odlučovače ropných látek a filtry do akvárií – bohatý sortiment kvalitního dodavatele

Filtrace vody a vzduchu, odlučovače ropných látek a filtry do akvárií – bohatý sortiment kvalitního dodavatele

Hledáte spolehlivého a kvalitního dodavatele filtrací do vody nebo filtrů do akvárií? V tom případě se obraťte na společnost Eurofoam TP spol. s r.o. dodávající zákazníkům po celé České republice. Společnost Eurofoam TP spol. s r.o. prodává Filtren TM, která je vhodná pro mechanickou i biologickou filtraci vody. Stálost zaručuje kalibrovaná velikost pórů a otevřená struktura. Pro filtraci vzduchu jsou k dispozici Bulpren S, které neobsahují žádné uzavřené buňky, jelikož je buněčná struktura otevřená. Vsaďte si na kvalitu a objednejte filtraci u nás!


Pěnové vzduchové filtrace, průmyslová vzduchotechnika - sycené, retikulované

Pěnové vzduchové filtrace, průmyslová vzduchotechnika - sycené, retikulované

Hledáte výrobce produktů pro průmyslovou vzduchotechniku? Společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna dodává pěny sycené aktivním uhlím (FIREND 760) v černém a bílém provedení. Pěna Firend je určená po obklady stěn a zvýšení požární odolnosti dle klasifikace 1. Kombinovat se může s tkaninou, netkanou textilií, skelným vláknem a jinými materiály. Na bázi eteru vyrábíme retikulovanou filtrační pěnu Filtren TM 10, 20, 30 a 45 v modré barvě. Ta je určená pro biologické, ale i mechanické čištění vody. Zákazníkům poskytujeme možnost řezání každého kusu na míru. Také máme filtrace vzduchu Bulpren S s otevřenou buněčnou strukturou pro automobilový průmysl, větrací a klimatizační zařízení. Zašlete nám požadavek na potřebné rozměry a my vám zpracujeme konkrétní cenovou kalkulaci.


Filtry chladicích médií pro motory nákladních automobilů a užitkových strojů

Filtry chladicích médií pro motory nákladních automobilů a užitkových strojů

Hledáte dodavatel filtrů chladících medií? Firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. dodává filtry do servisů. Filtry chladicích médií se používají u velkých vysokotlakých motorů nákladních automobilů a užitkových strojů. Hlavním úkolem těchto filtrů je filtrace chladicí kapaliny a zachycení pevných nečistot. Filtrační přepážka vyrobená ze speciálních filtračních materiálů účinně zachycuje prach, produkty koroze a kal. Tyto filtry fungují v chladicím systému motoru jako obtokové filtry, kterými protéká jen nevelká část kapaliny, která ochlazuje motor.


Revize, opravy a údržba rozvoden, trafostanic, vrchních i kabelových elektrických rozvodů, elektromontáže, elektrická zařízení

Revize, opravy a údržba rozvoden, trafostanic, vrchních i kabelových elektrických rozvodů, elektromontáže, elektrická zařízení

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše elektrické zařízení, pak je ELPRO-DELICIA, a.s. ta pravá volba pro vás. ELPRO-DELICIA, a.s. je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti elektromontáží, revizí, oprav a údržby rozvoden, trafostanic, vrchních i kabelových elektrických rozvodů v napěťové hladině 0,4 až 110 kV. ELPRO-DELICIA, a.s. je také držitelem licence na distribuci elektřiny a provozovatelem lokálních distribučních soustav ve Stráži pod Ralskem a v Hořovicích. ELPRO-DELICIA, a.s. nabízí komplexní služby od projektování, přes montáž, až po servis a dodávku elektřiny. ELPRO-DELICIA, a.s. je členem Okresní hospodářské komory v Příbrami a spolupracuje s renomovanými dodavateli a odborníky. ELPRO-DELICIA, a.s. je zárukou kvality, bezpečnosti a spokojenosti zákazníků. Neváhejte a kontaktujte ELPRO-DELICIA, a.s. telefonicky nebo e-mailem. ELPRO-DELICIA, a.s. - váš profesionální partner pro elektrické zařízení.


Prodej a dodávka filtrů pro průmysl, filtrační technologie, filtrační zařízení

Prodej a dodávka filtrů pro průmysl, filtrační technologie, filtrační zařízení

Chystáte se kupovat filtry pro filtraci vzduchu, paliva nebo dalších kapalin? Obraťte se na nás na firmu C-FILTER FILTRY, s.r.o. v Brně, rádi Vám pomůžeme. Prodáváme široký sortiment filtrů, filtračních vložek a jiných materiálů, které jsou určené pro filtraci vzduchu, oleje, paliva, hydrauliky, a jiných látek pro použití v průmyslu. Zboží dodáváme v ČR vždy do 24 hodin na Slovensko pak do 48 hodin. Veškerý sortiment je dostupný a skladem. Dodáváme filtry a filtrační technologie do velkoobchodů i maloobchodů. Jsou určené také pro farmaceutický průmysl, pro nákladní dopravu, pro chemický průmysl, čistírny odpadních vod, pro energetický a textilní průmysl, stavební těžební průmysl, zemědělství a jiné. Více informací najdete na webových stránkách.