Dodávky zimních bund pro potřeby Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zimních bund pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Osobné ochranné pracovné prostriedky
Predmetom zákazky je dodanie nového tovaru - osobné ochranné pracovné prostriedky ako sú pracovné tričká, výstražné vesty, svetre, nohavice, polokošele, mikiny, rukavice, obuv, bundy, zateplené bundy, monterkové nohavice, zváračský odev, pilčícke sety, ochranné okuliare, respirátory, ochranné štíty, chrániče sluchu a iné (ďalej aj tovar), a to ...
Dodávky ochranných pracovních oděvů, obuvi a pomůcek 3 - Část I.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek pro zaměstnance Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra zajišťujících činnosti v široké škále oborů s možností vyzkoušení požadovaného oblečení, obuvi či pracovních pomůcek a možnosti krejčovských úprav pro nestandardní velikosti.
Osobní ochranné pracovní prostředky pro Krajskou zdravotní a. s., 2021
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky osobních ochranných pracovních prostředků pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodávky výstražných oděvů zimních 2021 - 2022
Účelem této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody k zajištění dodávek výstražných oděvů (kalhoty zimní, bunda zimní, plášť nepromokavý a kalhoty nepromokavé) zaměstnancům s nárokem na výstražné OOPP.
ZZS PAK - dodávky ochranných pracovních prostředků 2021-2024 II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky osobních ochranných pracovních oděvů pro Zdravotnickou záchrannou službu Pardubického kraje.
Rámcová dohoda na dodávku zimních bund modrých a reflexních pro příslušníky CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky: - bunda zimní modrá, - bunda zimní reflexní.
Poptáváme pracovní oděvy pro zaměstnance
Poptávám pracovní oděvy pro 40 našich zaměstnanců. Ssada pro 1 zaměstnance obsahuje: 3x montérky do pasu 2x šortky 3x trička 1x mikina 1x blůza. Předem děkuji za zpětnou vazbu.
Košile I
Nákup košil.
Osobní ochranné pracovní pomůcky pro dělnické profese a holeňová obuv
Předmětem veřejné zakázky je uzavření písemné rámcové dohody mezi zadavatelem a vybraným účastníkem pro dodávku osobních ochranných pracovních pomůcek pro dělnické profese v rámci Správy NP Šumava a holeňové obuvi.
Stejnokroj letní pro Čestnou Stráž
Popis předmětu VZ je uveden v Zadávací dokumentaci SpMO 16863/2021-551200.
Košele a blúzky
Blúzka 2015 biela s dlhými rukávmi, blúzka 2015 bledomodrá s dlhými rukávmi, blúzka 2015 bledomodrá s krátkymi rukávmi, blúzka 2015 bledozelená s dlhými rukávmi, blúzka 2015 bledozelená s krátkymi rukávmi, bundokošela 2015 bledomodrá s krátkymi rukávmi, bundokošela 2015 bledozelená s krátkymi rukávmi, košeľa 2015 biela s dlhými rukávmi, košeľa ...
Ponožky zimní
Předmět veřejné zakázky je podrobně uveden v Zadávací dokumentaci SpMO 16524/2021-551200.
Uniformy
Predmetom zákazky je obstaranie pracovných odevov a ochrannej obuvi pre záchranárov Záchrannej zdravotnej služby.
Stejnokrojové doplňky kovové
Dle podmínek uvedených v Zadávací dokumentaci SpMO 11090/2021-551200.
Rámcová dohoda na dodávky prádla ohnivzdorného - spodků a trik na období 2021-2023
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávky prádla ohnivzdorného - spodků a trik na období 2021-2023: 2 924 ks ohnivzdorných spodků 2 780 ks ohnivzdorných trik Celkem se jedná o 5 704 ks prádla ohnivzdorného.
Rámcová dohoda - Lovecké oblečení 2021-2024
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody (dále jen „RD“) s vybraným dodavatelem v souladu s § 131 ZVZ na dodávky oblečení pro cca 500 zaměstnanců zadavatele. K plnění na základě RD dojde postupem bez obnovení soutěže v souladu s § 134 ZVZ, tj. vystavením písemných výzev k poskytnutí plnění ze strany zadavatele v předem ...
Poptávám dodavatele pracovních montérek šitých na mír
Hledáme dodavatele pracovních montérek šitých na míru - nestandardní velikosti. Děkuji
Technické a provozní vybavení pro specialisty ZVS1
Dodávky kompletního vybavení specialistů ZVSl.
OOPP - dodávka pracovních holínek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka osobních ochranných pracovních prostředků - pracovních holínek, které musí splňovat požadavky obecně závazných právních předpisů, jakož i technických norem a schválení platných na území České republiky, včetně norem vycházejících z práva Evropské unie, a musí být v souladu s technickou specifikací zboží ...
Pláštěnka 2000 Poncho
Nákup pláštěnek 2000 Poncho dle zadávací dokumentace a jejích příloh.
Dodávky věcných prostředků požární ochrany
Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na zajištění dodávek věcných prostředků požární ochrany. Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky věcných prostředků požární ochrany a souvisejícího vybavení pro zadavatele, zejména pak pro Hasičský záchranný sbor DPP. Předmět veřejné zakázky je blíže specifikován ...
Jmenovky textilní
Nákup jmenovek textilních dle podmínek uvedených v Zadávací dokumentaci SpMO 13463/2021-551200
Náložky hodnostní
Dle podmínek uvedených v Zadávací dokumentaci SpMO 13470/2021-551200.