Oděvy, Pákistán
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s evropskými odběrateli kvalitního oblečení za rozumnou cenu.
Značkové oděvy, Jižní Afrika
Hledám prodejce oblečení, které je v Evropě mimo sezónu. Mám zájem o značky Zara, Cinti (Itálie), Pom'dapi (dětská obuv), Habana, Mango, Forever New a mnoho dalších cenově dostupných řad oblečení. Chtěl bych být zástupcem a prodávat do obchodů v Jižní Africe a sousedních zemích.
Hledám dodavatele kojeneckého a dětského zboží
Hledám dodavatele kojeneckého a dětského oblečení a vybavení 0 - 6 let možno i druhá jakost či second hand pro svůj obchod.
Poptáváme dodavatele oděvů pro prodejnu
Hledám dodavatele pro začínající obchod s oděvy (pro kojence, děti, mládež, dámy, pány,...) dlouhodobá spolupráce bude vítána. prosím o zaslání bližších informací o nabízených produktech na e-mailovou adresu.
Svetry, Bangladéš
Naše firma M/S. Friends Fashion (BD) Ltd. je předním výrobcem svetrů v Chittagong v Bangladéši. Pravidelně exportujeme svetry do řady zemí. Naše výrobní kapacita je minimálně 1000 kusů denně. Vyrábíme pánské, dámské a dětské módní svetry, propínací svetry, lehké svetříky atd. Jsme schopni zajistit výrobu svetrů za velmi příznivou cenu. Máme ...
Hledám dodavatele dětského oblečení pro e-shop
Hledám přímého dovozce, dodavatele dětského oblečení pro můj E-SHOP
Dětské oblečení, Indie
Jsme výrobce oděvů z jižní Indie, zabýváme se dětským oblečením a tkanými taškami. Hledáme odběratele z Evropy. Jsme schopni zvládnout všechny typy dětských oděvů s ruční prací, s výšivkou a potiskem.
Bytový textil, oděvy, Indie
Společnost Addax Textiles je jedním z předních výrobců a exportérů bytového textilu a pánského, dámského i dětského oblečení ze 100% bavlny. Máme více než 10 let zkušeností v oblasti výroby a dodávek všech druhů bytového textilu a oděvních výrobků. Firma sídlí v jižní části Indie a má dobré obchodní vztahy s Evropou již mnoho let. Textilní divize ...
Oděvy, Bangladéš
Naše firma BARI CORPORATION exportuje z Bangladéše různé druhy pletených i tkaných konfekčních oděvů za velmi konkurenceschopné ceny. Např. oblečení pro volný čas, dětské oblečení, denimové oblečení, soupravy pro jogging, noční úbory, polokošile, dupačky, košile, šortky, sukně, sportovní oblečení, tílka, kalhoty, trička, uniformy, vesty atd. ...
Oděvy, Indie
Jsme výrobce oděvů a hledáme importéry.
Poptávám pro komisní prodej oděvy a dekorace
Poptávám do komisního prodeje oděvy a dekorace od výrobců. Asi 200 ks. Otevírám obchod v plzeňském kraji.
Oděvy, Bangladéš
Naše firma SASCO INTERNATIONAL (BD) dodává trička, polokošile, denimové kalhoty, svetry, módní dětské oblečení, spodní prádlo, plavky, ponožky, sportovní oblečení. Zboží čerstvé, skladové i přebytečné zásoby. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Pletené oděvy, Indie
Jsme výrobci pletených oděvů z Indie. Hledáme zprostředkovatele a importéry v ČR.
Oblečení, obuv, umělé květiny, hračky, Čína
Máme továrny na oblečení, obuv, řemeslné a dárkové zboží, hračky a jiné. Mezi naše hlavní vývozní produkty patří: oděvy - trička, bundy, sportovní oblečení, čepice, šály, ložní povlečení, obuv, umělé květiny, umělé stromky, umělé a plyšové hračky. Hledáme obchodní spolupráci s ...
Oděvy, obuv, hračky, kabelky, Indie
Jsme indický exportér všech druhů oblečení, měkkých hraček, drobných dárkových předmětů, obuvi, bavlněných kabelek atd. Hledáme evropské obchodní partnery / importéry tohoto zboží.
Hledám dodavatele dětského povlečení
Hledám dodavatele dětského povlečení. 60 ks dětského povlečení, materiál krep, rozměr 135x100, 60x40. 30 ks dětské prostěradlo s gumou, materiál froté,rozměr 120x60. 30 ks dětské prostěradlo, materiál bavlna, rozměr 120x60, s gumou pouze v rohách. 20 ks froté ručníků. Děkuji za cenové nabídky.
BENIN; Zdravotnické výrobky, kojenecké zboží a potraviny
Poptáváme zdravotnické výrobky, výrobky pro péči o zdraví, kojenecké potravinářské výrobky, skladové zásoby kojeneckého oblečení. Jsme importéři a exportéři obchodující se všeobecným zbožím, kontaktujte nás ohledně jakéhokoliv zboží, které chcete prodat na afrických trzích, pomůžeme vám je prodat.
INDIE; Pletené oděvy
Hledáme odběratele pletených oděvů.
KUVAJT; Oděvy
Hledáme evropského výrobce oděvů se zaručenou vysokou kvalitou, který je schopen dodávat do celého světa podle poptávky. Budeme jediným distributorem a zástupcem v našem regionu.
VENEZUELA; Plenky
Hledám v ČR výrobce plenek.
ALŽÍRSKO; Kojenecké lahve a jiné zboží
Hledáme evropské výrobce a dodavatele skleněných a plastových kojeneckých lahví a jiného kojeneckého zboží.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme přední výrobce a exportér oděvů z Bangladéše. Jsme schopni vyrábět pletené i tkané zboží. Pletené zboží: všechny druhy triček pro všechny věkové kategorie v různých designech, polokošile, topy, mikiny, fleecové zboží, pletené žerzejové zboží a mnoho dalšího. Tkané zboží: všechny druhy společenských i běžných košil pro muže, ženy i děti, ...
ČÍNA; Oblečení, obuv, řemeslné výrobky
Naše firma D&S(CHINA)CO.,LTD. je výrobce a exportér. Naše produkty: - oblečení, móda, čepice, klobouky, tašky, ložní prádlo, šály, svetry, rukavice, textil, - pantofle, vysoké boty, obuv sportovní, vycházková, plátěná, kožená, bezpečnostní, - řemeslné výrobky, umění, dárky, hračky, umělé květiny, skleněné zboží, rámy, alba, dřevěné zboží, ...
INDONÉSIE; Oděvy
Specializujeme se na výrobu triček, polokošil, mikin s kapucí, čepic atd. a dodáváme výrobky úspěšně do celého světa. Jsme také schopni vyrobit jakékoliv designy, modely, barvy, loga, velikosti dle vašich požadavků a požadované dodací lhůty. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
INDIE; Oděvy
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů těhotenského oblečení, dětského oblečení, spodního prádla, triček, mikin z Indie. Exportujeme oděvy různým firmám z celého světa a rádi bychom navázali obchodní spolupráci s novými zákazníky.